Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

5 nyttige måter å kurere fot svamp på - HåR 2023
5 nyttige måter å kurere fot svamp på - HåR 2023
Anonim

Varmt, fuktig vær i India kan være litt for mye for oss. Akne og kviser er de vanligste problemene som oppstår på grunn av fuktigheten vi utholder. Men hva med de små mellomrum mellom tærne? Kan ikke forsømme dem kan vi? Ønsker å klø mellom tærne, sprukket hud som noen ganger lukter også, gule negler? Alle høres litt for kjent? Vel, noen har det vi kaller et akutt tilfelle av fot sopp. Ikke vent til det blir verre og må behandles kirurgisk. Her er noen tips for å hjelpe deg gjennom denne smertefulle og godt … stille irriterende tilstanden på føttene dine.

Image
Image

1. Hold dem tærne tørre: Svette føtter er avlsmat for fot sopp - ingen overraskelse der eh? Begynn med å holde tærne tørre og vi vet at små mellomrom som disse er berømte for opphopning av svette. Hold svetten i sjakk, ved å vaske føttene godt med såpevann for å desinfisere området. Å bruke ansikts vev er et godt alternativ for å rense små mellomrom mellom føttene, når du er på farten … shhh … ingen trenger å vite. Dette vil bidra til å absorbere svetten som er ansvarlig for soppavl.

Image
Image

2. Ut med de gamle skoene: Så mye som du elsker de skoene du har siden 12. klasse, forstår du at du får komplimenter på dem. Men det er på tide for dem å se papirkurven. Gamle sko er en annen grunn for kløende tær og brønnfot sopp.

3. Ta på t-baren: Et annet flott tips som har reddet oss alle - unngå å bruke lukkede sko i fuktige klima. La føttene puste, for å unngå at kløe-toget tar over livet ditt. T-Bar sandaler er et godt alternativ.

Image
Image

4. Eddik det ut: Ikke avstå eddik til kjøkkenet og de yummy kinesiske supper. Eddik er en velsignelse i skjønnhetsverdenen. Dra nytte av damer. Syreriske egenskaper av eddik hjelper med infeksjon og sopp. Bland en del eddik med 2 deler vann, suge, slapp av og ta tak i din kopi av Vogue. Du skal sette føttene til lindring med denne.

Image
Image

5. omfavn hvitløk: Hvitløk er et annet hjem rette for å kjempe med foten sopp. Kryss hvitløk og suge i olivenolje og suge i 30 minutter. Dens antibakterielle egenskaper kommer til å sette kløe til enhver tid. Følg religiøst tre ganger i uken og si adios til fotzwampen som driller på føttene dine.

Følg disse tipsene for fine føtter uten kløe og ubehag! Gi meg beskjed om hva du tenkte på denne artikkelen i kommentarene nedenfor, og dine tips er alltid velkomne.

Bildekilder: 1, 2, 3, 4.

Hjem Rettsmidler for Sprukne Hæl 7 Vanlige føtskader - årsaker, rettsmidler og øvelser Negler: Rettsmidler for misfarging av negler Hvordan behandle Ingrown ToeNails Manikyr og pedikyr hjemme 5 hjemmelagde ansiktspakker for å fjerne tennene 7 måter å bruke vitamin E kapsler Gul negler - misfarging av negler 8 tips for å forhindre fot- og helsmerter Monsoon Fottøy og fotpleie 16 måter å håndtere cuticle problemer

Populært emne