Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Forever 21 Naken Crystal Mega Lip Plumper Review - UTSEENDE 2023
Forever 21 Naken Crystal Mega Lip Plumper Review - UTSEENDE 2023
Anonim

Hei alle sammen!

I dag tar jeg med deg en gjennomgang av en flott leppeplumper som jeg ikke bare kan slutte å bruke. Før jeg kom over denne leppen, hadde jeg søkt etter en plumper som ville gi meg fullere lepper og gjøre mine lepper forholdsmessige (med visse leppestifter, min overleppe ser liten ut i forhold til underleppen). Så denne gangen da jeg var på Forever 21 (i utlandet) så jeg leppepumpere der på fakturertelleren og så at de var ganske rimelige, uten å kaste bort noen tid, tok jeg opp to av disse. Så les videre for å vite hvordan Forever 21 lip plumper i Nade Crystal gikk for meg.

Image
Image

Produktbeskrivelse: Denne Kjærlighets- og skjønnhetsleppesglans gir leppene den perfekte glansglansen, samtidig som du ser utseendet til fyldigere og mer tette lepper. Bruk den alene eller lag den over fargede leppestifter for en sterkere innvirkning som får deg til å merke. • Har en vridningsdeksel med en vedlagt applikator • Netto vekt. 1,32 oz. • Ikke testet på dyr • Importert Produktpris: HKD 32 (Ca. 260 INR)

Image
Image

Min erfaring med Forever 21 Naken Crystal Mega Lip Plumper:

emballasje: Den kommer i en veldig søt og søt emballasje. Røret er laget av glass, men det er ikke brytbart, og børstehåndtaket er et reflekterende gull og emballasjen ser ganske stilig ut for en leppelys som koster så billig. Teksten på leppelyset er litt forsvunnet, men det står 'Lip Plumper' på den ene siden og 'Love & Beauty by Forever 21' på den andre. Skyggenavnet er ikke nevnt på røret, men det ble nevnt på taggen, og jeg er ærlig, jeg husker ikke skyggenavnet, så jeg så det opp på Forever 21s nettsted og jeg skjønte at denne må kalles Nakenkrystall. Den har en tynn sylindrisk børsteapplikator som føles glatt på leppene.

Image
Image

Skygge: Nakenkrystall, som navnet antyder, er en n * de brun leppeglans skygge. Den inneholder de minste glitterpartiklene jeg noensinne har sett i en glans. Siden glitterpartiklene er så små i denne glansen, har jeg ikke noe problem med det. faktisk glitterene bare legge til mer glans og lysstyrke. Lipglossen er ikke helt ren. Det er bare riktig mengde pigmentert. Det er ikke overdimensjonert pigmentert at det gjør hele leppen brun, og det er ikke ekstremt ren at det ikke gjør noe for leppene annet enn å legge til glans. Det skjuler pigmenteringen av mine lepper i en grad. Jeg bruker vanligvis denne glansen når jeg vil opp forsterkeren av en kjedelig, matt, nøytral leppestift.

Image
Image

Tekstur: Tekstilens glans ser ut til å være gel som. Det er glatt og det er veldig enkelt å bruke denne glansen jevnt på leppene. det føles ikke klissete på leppene som sådan, men håret mitt står fast på denne leppeblanken, noen ganger må jeg være forsiktig med det. Konsistensen er ikke rennende, det er heller ikke for tykk at det tar evig å blande dette på leppene. Jeg bærer vanligvis bare ett lag med denne leppeblanken. Det plumper leppene veldig bra, og det står helt klart til kravet om å holde leppene plumped ikke bare når leppeglansen blir påført på leppene, men også etter at den er bleknet. På egen hånd holder leglansen på meg i rundt 2 timer, men når den bæres på leppestift, øker slitestiden definitivt.

Image
Image
Image
Image

Fordeler for evig 21 Naken Crystal Mega Lip Plumper:

• Veldig rimelig priset. • Tilgjengelig i 4 forskjellige nyanser • Står opp til kravet om å holde leppene plumpet i lang tid. • Oppholder seg i 2-3 timer lett • Shimmerpartiklene ser pent ut og ikke over toppen. • Den har en gel som konsistens og det føles ikke klissete. • Skjuler pigmenteringen av leppene mine.

Ulemper med evig 21 leppepumpe i nakenkrystall:

• Forever 21s kosmetikk er ennå ikke tilgjengelig i India. • Mennesker som ikke liker å glitre i det hele tatt i leppeplaster, kan hoppe over det. • Det er ikke veldig pigmentert. Selv om den har en buildable pigmentering. • Har en merkelig lukt når den brukes.

Vil jeg tilbakekjøp det / anbefaler jeg Forever 21 Nude Crystal Mega Lip Plumper? Ja og ja.

IMBB Rating: 4/5

Konklusjon: Dette er den eneste leppen som jeg har prøvd som virkelig fungerer.

Forever 21 Kjærlighet og skjønnhet Lip Color Stick Brick Red Review Forever 21 Contoured Makeup Svamper Forever 21 Ultra Soft Facial Cleansing Brush Review Forever 21, Pantaloons, Lifestyle, The Body Shop Haul Beste Lip Plumping produkter for tynne lepper NYX Pump-It-Up Lip Plumper: 05 Scarlett

Populært emne