Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Black Radiance Fine Line Liquid Eyeliner Pen Review - KROPP 2023
Black Radiance Fine Line Liquid Eyeliner Pen Review - KROPP 2023
Anonim

Black Radiance Fine Line Liquid Eyeliner

Beena

Hei IMBB venner …

Jeg skjønte bare at min svarte flytende liner har vært hos meg i nesten 2 år. Er det ikke risikabelt. Hvor lenge holder du et sminkeprodukt med deg? Følger du alltid lagringsreglene? Jeg slo det til slutt i esken og fikk meg til en ny. Denne gangen så jeg mange forskjellige merker i et apotek og trodde jeg ville eksperimentere mer med sminke. Nesten alle merkene har kommet opp med sine sommersamlinger, og vi vet alle hvor mye IMBB-ians elsker å prøve nye ting. Gjør du Gals det?

Image
Image

Black Radiance sier: Definerer øye med en feilfri ren linje. Den myke følgetoppen gir nøyaktig kontur i bare ett slag. For veldefinerte øyne som varer hele dagen, bruk en tynn, delikat linje. For et mer dramatisk utseende, vær fedre med en tykkere linje. Finspets-presisjonsapplikator muliggjør perfekt utførelse av blekk for å kontur tykke eller tynne linjer som en proff. Oppretter perfekt dempet linjer uten friksjon eller riving.

Koste: $4

Tilgjengelighet: Alle apotek

Skygge: C6405 Fine Black.

Image
Image

Jeg tar på Black Radiance Fine Line Liquid Eyeliner:

Svart eyeliner har vært en integrert del av sminke min og ærlig, hvis jeg kan bruke en ting hele mitt liv, vil det bli en svart eyeliner. Jeg kan ikke leve uten kohl eller en liner, du kan si det er min svakhet! Dette produktet kommer i en veldig liten flaske med en lang konisk skrue. Den har BR skrevet i gullbokstaver. Spissen er veldig tynn spiss pensel og glir fantastisk på lokket. Den kommer i tre tørkfargede farger som ikke vil flake. Jeg er glad for at det ikke er et filtips fordi jeg ikke kan jobbe med dem uten å ødelegge dem. LOL. Produktet er virkelig pigmentert og gjelder jevnt i ett slag. Jeg liker det faktum at jeg kan tegne et kattøy eller arabisk stil liner med dette. Helt enkelt å jobbe med og ikke noe rot!

Fibrene i børsten sprer ikke og dermed får du en jevn linje. Man kan få tykk eller tynn linje med dette uten å gå i karet flere ganger. Penselen gjør det lettere å komme inn i det indre hjørnet av lokkene og svært nær lash linjen. En ting jeg la merke til er: Når jeg bruker den, må jeg holde øynene stengt i noen sekunder for å la det tørke helt eller det smelter. Men når det tørker, setter det for en hel dag vind eller glans. Jeg bor i en veldig fuktig by, og det fungerer fabelaktig på meg med og uten å bruke en primer.

Som de instruerte: Jeg rist flasken godt (det er noe inne i det rattles). Jeg holder øyelinsen i svak vinkel og legger seg nær basen av vippene. Jeg bruker en lett berøring for fine vipper eller en fastere berøring for dristige visker.

Image
Image

Fordeler med Black Radiance Fine Line Liquid Eyeliner:

- ekstremt pigmentert -Smekk-bevis -Det er ikke flak -Fast tørking - forblir lenge - Ingen tugging eller trekking

Image
Image

Cons av Black Radiance Fine Line Liquid Eyeliner:

- De skal komme opp med flere nyanser: som greener / brune osv - Veldig liten flaske - Ikke vanntett

Kjennelse: Jeg gir det 4/5. Det er et flott budsjettkjøp.

Tilbakekjøp: Jeg vil helt tilbakekjøp den. Jeg planlegger å få flere nyanser fra dette området 🙂

L'Oreal Ekstra Intense Væske blyant Eyeliner Lakme Perfect Radiance 4-Week Intense Whitening Capsules Treatment Lakme Absolute White Intense Concealer Stick Lakme Nine to Five Intense Shine Eyeliner Olive Ambika Pillai flytende eyeliner Revlon Colorstay Liquid Liner (Twinkle) Bilder, fargeprøver Victoria's Secret Brilliant Glitter Liquid Liner VOV flytende eyeliner Colorbar Color Intense Liquid Liner Bilder, fargeprøver Daglig skjønnhetstips: Slik bruker du flytende eyeliner Rimmel Liquid Eyeliner og Rimmel Pencil Eyeliner NYX Liquid Eye Liner L'Oreal Extra Intense Væske blyant Eyeliner gjennomgang og fargeprøver

Populært emne