Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Lush The Kiss Lip Scrub Review - KROPP 2023
Lush The Kiss Lip Scrub Review - KROPP 2023
Anonim

Hei venner,

Jeg har aldri brukt leppe scrubs noen gang eller heller for å fortelle deg sannheten - plaget å skrubbe leppene mine noensinne 😛 I mine tenåringer hadde jeg veldig dårlige leppene. Så jeg vedte vanen med å bruke leppebalsammer alltid, og denne vanen har sittende fast med meg til dato. Men jeg kunne aldri koselig opp til ideen om å bruke lip scrubs. Jeg hadde lest mange ganger om eksfoliering av døde celler fra lepper som bidro til ny regenerering av huden, men til nå hadde jeg aldri lagt den i praktisk anvendelse. Jeg vet ikke hva fanget min fancy da jeg så Lush's The Kiss Lip Scrub. Var det den søte flasken, sprinklene i skrubbe, den nydelige farge - la oss finne ut 😛

Image
Image

emballasje:

Skrubbingen kommer i et søtt og solid glasskar med et plastlokkdeksel. Hetten har et bedårende bilde av "kysset" - kjærlighet overbelastning! Skrubbingen har en nydelig godisrosa farge, noe som er ekstremt forlokkende. Også de skimrende gule sprinklene og de røde hjerter legger til sjarmen til skrubbingen. Flasken er reisevennlig og kan passe med élan hvor som helst. Duften av skrubbe er søt som godteri med milde citrusnoter på grunn av mandarinoljeinnhold. Lush har scrubs i følgende duftalternativer som popcorn (ja det er en skrubbe kalt popcorn: P) Bubblegum og Mint Julips.

Pris:

$ 9,95 for 0,8 oz (25 g).

Veibeskrivelse:

Image
Image

ingredienser:

Image
Image

Min erfaring med Lush The Kiss Lip Scrub:

Jeg legger fingeren på skrubben slik at veldig lite beløp blir plukket opp og det samme på leppene mine. Skrubbingen kan påføres på tørre lepper eller det jeg foretrekker er, jeg bruker vann på leppene for å gi en base for skrubbingen å holde fast.

Skrubbingen er mild og egnet til lepper som huden på leppene er veldig tynn sammenlignet med ansiktshuden. Jeg fant ikke skrubben hard for leppene mine. Skrubbe smaker mildt søtt som det inneholder sukker sprinkler. Det smakte også salt og sur på grunn av fint havsaltinnhold med innhold av kakaosmør.

Bruksanvisningene sier at skrubbingen kan rengjøres vekk ved å slikke leppene etter at du er ferdig med peeling. Imidlertid gjør ideen om døde hudceller blandet i skrubbe det litt yucky for meg. Så, etter å ha skrubbet leppene mine i et øyeblikk, skyller jeg av med vann. Jeg bruker for øyeblikket denne skrubbe to ganger i uken.

Image
Image

Den inneholder oljer som mandelolje og saflorolje for å binde sammen eksfolieringsmidlene i skrubbe. Men hvis jeg tar mer enn et lite dab av skrubbe, flager det og faller av, noe som gjør vasken rotete. Skrubbingen gir en svak rosa farge til leppene mens du skrubber, men det blir vasket av på skylling. Dessuten flekker de ikke fingrene.

Jeg ble virkelig overrasket over at etter første bruk selv fant jeg en forskjell i mykhetens mykhet. Jeg visste nå hva jeg hadde savnet da huden min på leppene ser mye bedre ut. Jeg pleide å ha tørrhet i hjørnene i munnen min, og den har redusert betydelig. Kraten har virkelig hjulpet med å gi peeling av de døde hudceller.

Siden en veldig liten mengde er nødvendig, vil denne leppe skrubben vare meg for alltid. De fleste av de frodige produktene har en tidsbegrensning, da de alle inneholder naturlige produkter. Den gode tingen om denne leppeskrubbe er at den er nevnt som selvbetjent, så jeg kan bruke den uten frykt for at innholdet blir ødelagt.
Siden en veldig liten mengde er nødvendig, vil denne leppe skrubben vare meg for alltid. De fleste av de frodige produktene har en tidsbegrensning, da de alle inneholder naturlige produkter. Den gode tingen om denne leppeskrubbe er at den er nevnt som selvbetjent, så jeg kan bruke den uten frykt for at innholdet blir ødelagt.

Pros av Lush The Kiss Lip Scrub:

 • Gir god peeling for lepper.
 • Hjelper med å fjerne døde celler og gjøre leppene jevnere.
 • Skrubbepartikler er milde på tynn hud på leppene.
 • Meget liten mengde er nødvendig for bruk for hver applikasjon.
 • Skrubbeflasken har nok til å vare lenge.
 • Duft av skrubbe er søtt og mildt citrusy.
 • Emballasje er veldig søt med rosa glitrende scrubs og drypp.
 • Har naturlige ingredienser som er selvbevarende for å vare lenger.
 • I henhold til bruksretninger, etter skrubbing, kan den slickes i stedet for skylling.
 • Scrub smaker søt og salt med lite surhet.

Cons of Lush The Kiss Lip Scrub:

 • Hvis du har sprukket lepper, kan havsaltinnholdet føre til liten plage.
 • Dyrt for en leppeskrubbe (men som det bare er en liten mengde, vil flasken vare lenge).
 • Hvis mer enn nødvendig mengde blir brukt på leppene, har skrubben en tendens til å flake av og falle som gjør vasken rotete.

IMBB Rating:

4/5

Ville jeg tilbakekjøpe Lush The Kiss Lip Scrub?

For meg, som en første timer ved å bruke produktet, likte jeg det veldig. Denne flasken skal vare meg for alltid, så jeg ville ikke kjøpe den umiddelbart. Imidlertid vil jeg gjerne prøve andre alternativer, som Lush har å tilby. Og lip scrubs gjør hjelp …. Hvis du ikke har prøvd det ennå, vær så snill. Du ville elske forandringen 🙂

Frodig BubbleGum Lip Scrub Lush Mint Julips Peppermynt og Chocolate Sugar Lip Scrub Lag din egen frodige vanilje og sjokoladesukker Lip Scrub - DIY Lush Sweet Lips Vanilje og Sjokolade Sukker Lip Scrub Lush Bubblegum Lip Scrub Sneak Peek Marc Jacobs Beauty Le Crème Kiss Kiss Bang Bang Lipstick Maybelline Baby Lips Coral Flush, Cherry Kiss Elle 18 Color Pops Candy Kiss Frodig begynte det med en Kyss Lip Tint Beste Lip Scrubs For myke og glatte lepper Bliss Fabulips Sukker Lip Scrub Pout Polisher Hvordan lage Mint Lip Scrub hjemme Lush Pow Wow Hvordan lage Lip Plumping Lip Scrub hjemme

Populært emne