Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Skjønnhetsformler Tea Tree Deep Cleansing Nose Pore Strips Review - SKJøNNHET 2023
Skjønnhetsformler Tea Tree Deep Cleansing Nose Pore Strips Review - SKJøNNHET 2023
Anonim

Jeg husker i løpet av mine tenåringer, med en tung svarthalset nese * ekstremt ubehagelig uttrykk *, pleide jeg alltid å være på utkikk etter produkter som kunne bidra til å kvitte seg med dem i mellom clean ups. Ingen av de kostbare strimlene virket. Hva er verre? De fleste ville ikke engang stikke på nesen min i første omgang! Jeg hadde overbevist meg selv om at nesestrimler bare ikke vil fungere noensinne. Jeg måtte leve med de irriterende stygge prikkene på begge sider av nesen min * grrr *.

Men nylig på en shoppingdag så jeg disse skjønnhetsformlerne Tea Tree Deep Cleansing Nose Pore Strips og trodde jeg skulle la ting fra fortiden forbli i fortiden. Jeg burde lære å tilgi og glemme. : p So. Jeg kjøpte en boks av disse.
Men nylig på en shoppingdag så jeg disse skjønnhetsformlerne Tea Tree Deep Cleansing Nose Pore Strips og trodde jeg skulle la ting fra fortiden forbli i fortiden. Jeg burde lære å tilgi og glemme. : p So. Jeg kjøpte en boks av disse.

Påstander:

* Løfter øyeblikkelig ut smuss, olje og fett * Fjerner hudormer * Unclogs og strammer porene

Pris:

INR 225 for 6 strips.

ingredienser:

Image
Image

Min erfaring med skjønnhetsformler Tea Tree Deep Cleansing Nose Pore Strips:

emballasje: Disse stripene kommer i en pappkasse med 6 individuelle striper innpakket i en aluminiumsfolie.

Image
Image

The Strip: Siden av stripen som sitter fast på plasten, er glatt limside. Den andre siden er litt grov. Den er kuttet i en form som bretter seg pent på nesen og sidene.

4 ting du bør sørge for, slik at du ikke gjentar de samme feilene som meg * poker ansikt *: -

• Vask ansiktet med en rengjøringsmiddel før du stikker stripen, eller det vil ikke holde seg på grunn av kremer / sebum på huden din. • Våt nesen grundig eller stripen vil ikke holde seg fast. Klæbemidlet bak dette er antagelig mellom vann og tannkjøttet. • På den annen side må du sørge for at hånden er fri for vann, eller du vil våte stripens overflate mens du holder den på nesen og ødelegger vedheft. • Ikke hold den på i mer enn 15 minutter, forutsatt at du ekstraherer mer gunk. Fjern den før den blir solid, eller ellers vil du stripe av huden din også. 😐

Image
Image

Jobben: Etter ca 10-15 minutter å holde på dette, sakte jeg sakte det. Det er en trekkfølelse som er litt smertefull. Se! Det mest forferdelige syn jeg hadde sett på en stund. Litt hår, svarte prikker og smuss - gjennom stripen! Jeg visste at det var omtrent 5-6 blackheads på nesen min, men dette? Hvem visste! Det er så mye av "ting" i mellom alle de porene. Yikes. Nesen min følte meg 90% ren og veldig glatt.

Heksebarnet med dets antioksidanter og astringerende egenskaper fjerner overflødig olje og lindrer huden. Sammen med tea tree olje, det bekjemper også infeksjon av de åpne porer og follikler som forhindrer blemmer og breakouts.

Fordeler med skjønnhetsformler Tea Tree Deep Cleansing Nose Pore Strips:

• Fjerner lite hår, smuss og svarte hoder. • Foldes pent på nesen og sidene. • Du kan se øyeblikkelige resultater rett foran øynene dine. • Nesen føles jevn etter bruk. • Har tea tree olje og heksehassel for å roe huden og forhindre infeksjon.

Ulemper med skjønnhetsformler Tea Tree Deep Cleansing Nose Pore Strips:

• Rundt INR 40 for en stripe er kanskje litt for mye. • Noen svarte hår, prikker og porer her og der er igjen uberørt.

IMBB Rating:

4.5/5

Ville jeg tilbakekjøre skjønnhetsformler Tea Tree Deep Cleansing Nose Pore Strips?

Ja. Jeg er allerede på min tredje boks.

Vil jeg anbefale skjønnhetsformler Tea Tree Deep Cleansing Nose Pore Strips?

Hvis du har prøvd mange nesestrimler som aldri virket, vil dette forandre hvordan du føler om nesestrimler.

Beauty Formulas Foryngende Glorious Mud Deep Cleansing Facial Mask Skjønnhetsformler på spotbehandlingen Skjønnhetsformler Oljekontrollvæv Lush Tea Tree Water The Body Shop Tea Tree Blackhead Exfoliating Vask Beauty Formulas Deep Cleansing Nose Pore Strips Bivirkninger ved bruk av porestrimler Cool & Cool Deep Cleansing Nose Strips BlackHead Remover Nose Strip: Cettua Charcoal Nose Strip

Populært emne