Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

NYC Urban Spice HD Farge Trio Eye Shadow Review - KROPP 2023
NYC Urban Spice HD Farge Trio Eye Shadow Review - KROPP 2023
Anonim

Hei vakre damer,

I dag, etter en lang tid, er jeg tilbake med en annen gjennomgang av en øyeskygge-trio fra merkevaren NYC. Disse trios kommer i en rekke nyanser, og denne er NYC Urban Spice HD Color Trio Eye Shadow. Det er en trio med to nøytrale nyanser og en mørkere farge. Fortsett å lese for å få vite min erfaring med denne trioen.

Image
Image

Produktbeskrivelse:

High Definition nyanser for høyeffektive øyne. Fra 4G til 3D til HD, fikk en jente til å holde tritt med teknologien i dag for å holde seg på toppene. NYC New York Color gjør det enkelt med HD Trio Eye Shadow Palettes mettede nyanser som setter den nyeste teknologien på fingertuppene. Pakket med pigment, disse høyverdige, langvarige skyggene holder deg HD-klar fra uptown-cocktailer til late-night loftpartier.

ingredienser:

Image
Image

Pris:

$ 2,99 for 4,5 gram.

Min erfaring med NYC Urban Spice HD Farge Trio Eye Shadow:

emballasje: Trioen kommer pakket i en rektangulær emballasje med et gjennomsiktig deksel. Lokk åpnes vertikalt og de tre fargene plasseres horisontalt. Trioen leveres med en mini-dobbeltsidig applikator som faktisk ikke er i bruk, særlig på grunn av sin lille størrelse. Skyggene har et plastdeksel som nevner området der skyggene kan påføres.

Image
Image
Image
Image

Shades: Som nevnt ovenfor inneholder trioen to nøytrale og en mørkere nyanse. Den første fargen er den mørkeste. Det er en mørkegrønn som inneholder massevis av gyldne shimmers. Shimmer er til stede i stor mengde. Den andre farge av trioen er en fremhevende farge som faktisk ikke inneholder noen åpenbare skummer, men gir en lys pearly glans. Den tredje farge av trioen er en ferskenfarge som også inneholder gylne shimmers.

Image
Image

pigmentering: Alle tre fargene i trioen er svært pigmenterte. En enkelt sveipe gir en høy mengde farge til dekslene; selv om det blandes dem faren litt. Fargene kan lagres opp for å få mer intens farge.

Image
Image

Tekstur: Alle fargene er veldig glatte å bruke. Farger inneholder ikke shimmers, men det gjør det ikke ubehagelig å bære eller bruke. Fargene er enkle å blande, og de går veldig bra med hverandre.

Image
Image

Oppholdsstyrke: Selv om disse ikke er veldig lange øyenskygge, har de en anstendig oppholdstid. Fargene kan forbli uten fading i 3-4 timer, hvorpå de begynner å falme. Fargene kan øke på oljede øyelokk, men dette kan unngås ved å bruke en god øye primer under skyggen.

Image
Image

Pros av NYC Urban Spice HD Farge Trio Øyenskygge:

• Gode fargealternativer tilgjengelig. • Alle de tre fargene går veldig bra sammen. • Shimmers gjør ikke fargene ubehagelige å bruke. • Rimelig pris for kvalitet og kvantitet. • Superpigmenterte farger. • Anstendig oppholdskraft. • Reise vennlig emballasje.

Cons av NYC Urban Spice HD Farge Trio Øyenskygge:

• Useløs applikator. • Kan falle uten god primer.

IMBB Rating:

4/5

Ville jeg tilbakekjøpe NYC Urban Spice HD Color Trio Eye Shadow?

Det er en fin, rimelig palett med mange fargevalg. Jeg kan ikke kjøpe denne varianten igjen, men ja, jeg ville definitivt prøve noen andre.

Ville jeg anbefale NYC Urban Spice HD Color Trio Eye Shadow?

Ja! Dette er et fantastisk, god kvalitetsprodukt med en rimelig pris og mange nyanser tilgjengelig. Det er noe for alle.

N.Y.C Color Wheel Mosaic Face Powder - Gjennomsiktig Highlighter Glow NYC Ultra Moist Lip Wear - Blossom NYC Big Bold Plumping Lip Gloss - Pleasantly Plump Pink Urban Decay Naked Palette Urban Decay NAKED2 Øyenskygge Palette MAC Spice Lip Pencil Montagne Jeunesse Sensuous Spice Self Warming Mask NYC HD FARGE Trio Eyeshadow - 781 Long Beach Sands Colorbar Fortryllende Trio Eye Shadow Palette: Forførende Nuede Chambor Eye Shadow Trio (Bronze) MUA Fusjonert Trio Eyeshadow i følelser

Populært emne