Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

6 Smart tricks for å gjøre ansiktet glød i minutter - KROPP 2023
6 Smart tricks for å gjøre ansiktet glød i minutter - KROPP 2023
Anonim

Hei alle sammen,

Vi alle elsker naturlig strålende og glødende hud, men vi vet også at med vår type livsstil, miljøforhold og kosttilskudd, er dette ikke alltid lett å oppnå. For å få huden til å gløde innvendig, tar det ofte hudpleie rutinemessig overhaling og måneder med tålmodighet, men hva om du fant ut at det faktisk er mange tips og triks som kan få huden til å gløde i løpet av minutter? Du ville prøve dem, ville du ikke? Det beste er at alle disse tipsene og triksene som gir deg en ansiktsglød i løpet av minutter, er helt trygge og 100% naturlige.

La oss ta en titt på disse smarte triksene som kan gjøre ansiktet ditt blankt i løpet av få minutter.
La oss ta en titt på disse smarte triksene som kan gjøre ansiktet ditt blankt i løpet av få minutter.

1. Innånding av damp: Et av de enkleste og raskeste triksene for å få den nydelige ansiktsgløden er å inhalere litt damp. Ikke bare i dette bra for systemet ditt, åpner det porene dine og fungerer som magi for å gi deg glødende hud. Ryd ansiktet ditt, ta litt ansiktsdamp og følg opp med noen dråper av din favoritt ansiktsolje for en magisk glød.

Image
Image

2. Råmelkkrem: Ta litt krem fra rå melk. Pass på at det er kult og har vært i kjøleskap. Masser det forsiktig inn i din rensede hud og vask den av med kaldt vann etter noen få minutter for å få et naturlig strålende utseende.

Image
Image

3. Multani Mitti Ice Pack: Forbered en sammensetning av multani mitti (fullere jord), gurkemeiepulver, sandeltrepulver og rosenvann. Pass på at konsistensen av det er rennende. Hell denne blandingen i en isbakke og oppbevar i fryseren. Hver gang du trenger en øyeblikkelig glød og pick-me-up, ta en av disse isbiter og masser den på ansiktet ditt. Din hud vil lyse som aldri før.

3. Baking soda skrubbe: Legg en klype med natron til din favorittrens eller fuktighetskrem, og masser det inn i huden din i et par minutter. Baking soda er en utmerket exfoliator og lyser huden din i løpet av minutter. Vask dette av med rent, kjølig vann for glødende hud.

4. Tomatrensing: Skiv en moden tomat og ta et par minutter for å massere det forsiktig over din rensede hud. Tomat er rik på mange vitaminer og mineraler som hjelper til med å rense huden din dypt og lysere det fra innsiden. Du vil øyeblikkelig se at alle tegn på kjedelighet blir løftet og huden din ser utrolig ren og utfrisket ut.

Image
Image

5. Honning og kokosnøttolje: For en utrolig myk, smidig, fuktig og strålende hud, bruk en kombinasjon av honning og kokosnøttolje og masser den inn i huden din. La det stå på i noen minutter og vask det av med rent vann. Dette vil gjøre ansiktet glødet umiddelbart.

6. Egghvite og banan: Råegggehvite og moden banan er to ingredienser som er hyllet for deres fantastiske hudlysende effekter. For å få en vakker, glødende hud, lag en ansiktspakke med rå egghvitt og moden banan og legg det på huden din. La den stå i fem minutter og vask den av for å få super renset og utrolig strålende hud.

Smart Makeup Tips for Brace-Beauties 9 smarte måter å se ditt beste ut i hvert bilde Hjemmelaget Papaya Face Pack for glødende hud Hjem Rettsmidler for glødende hud 10 fantastiske måter å energisere deg selv i minutter uten koffein! 10 måter å fjerne Sun Tan under 30 minutter eller mindre

Populært emne