Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Lancome Rose'Mantic 232M Rouge i Love Lipstick Review - MOTE 2023
Lancome Rose'Mantic 232M Rouge i Love Lipstick Review - MOTE 2023
Anonim

Hei skjønnhetene,

I dag vurderer jeg min siste Lancome leppestift, som mannen min hadde fått meg litt tid tilbake. Mens jeg likte tre av nyanser som han fikk meg, var denne ikke til min smak. Hans tanker bak å kjøpe dette var så enkelt fordi skyggen heter Rosemantic (romantisk). Da jeg begynte å fortelle ham alt om melkete rosa og kult tonet og vaske meg ut, ga han meg en så tapt utseende, det var nesten komisk. Åh kjære, hvilken ektemann har jeg … så exasperating, men likevel så søt !!

Image
Image

Om produktet:

En høy-styrke, fjærvekt leppe farge som varer opptil seks timer. Denne strålende leppefargen varer i flere timer, ser ut som en strålende glans, men leverer balsamens komfort og beroligende egenskaper. Kategorisert etter humør, inkluderer samlingen: "Jolis Matins" eller "pen morgen", en rekke klær til bruk, nydelige nyanser som gir glans til leppene på grunn av de dyrebare perlemor; "Boudoir Time", trendy, punchy, kvelden passende "det" nyanser som gir farge til leppene takket være den intense motsatte perlemor; og "Tonight is My Night", sofistikerte, rene, intense nyanser for å gi dybde til leppene for en dyp lakkert effekt og lysfarge som er opprettet av gullperlemor.

Dette produktet gir medium til full dekning og høy fargeavlønning. Langsiktig farge er formulert med en ny generasjon polymer. Skinnende silikon skaper glans av glans.

Nyanser kan identifiseres med et brev i skyggenummeret som angir hver av de tre kategoriene: "Jolis Matins" nyanser er identifisert med bokstaven M, "Bourdoir Time" nyanser er identifisert med bokstaven B og "Tonight is My Night" nyanser er identifisert med bokstaven N i skyggenummeret.

Image
Image

ingredienser:

Image
Image

Pris:

29 USD for 0.12oz

Min erfaring med Lancome Rose'Mantic 232M Rouge in Love Lipstick:

Denne nyansen tilhører gruppen Jolis Matins; eller den vakre morgenen nyanser. Disse leppestifter ble laget av Lancome, som samler pigmenterte leppestifter, med formelen for glans, glans og hydrering. Disse er friske dagtid nyanser. Som gir glimt til leppene på grunn av dyrebare perlemor. Dette er noen av de beste formlene jeg har brukt, og det er grunnen til at jeg fortsetter å komme tilbake til det igjen og igjen. Nyanser er pen, vårlignende, men kan brukes hele året.

Image
Image

emballasje: Den leveres i en sølvfarget eskeemballasje, der alle detaljer er skrevet. Lekkestiften er også sølvfarget, med en bred base. De to delene stengt med et tilfredsstillende klikk. Metallkassen er ikke fargekodd, derfor kan du ikke skille nyanser fra utsiden. Kulen inne har en oval spiss som passer med krumningen av leppene. Samlet sett er emballasjen estetisk ganske behagelig.

Kule: Nå starter den triste delen. Denne nyansen er en kul, tonet, veldig lys, melkaktig rosa farge, som nesten forsvinner på leppene mine. Det er ikke i det hele tatt smigrende på meg. Dessuten har den fått en liten stund med sølv-ish mikro-glimmer i den. Det er glimmer som nesten gjør fargen sett på leppene. Pigmentering er ganske gjennomsnittlig, og flere swipes gir fortsatt en veldig ren nyanse, selv på armen min. Lippestiften har en nydelig rose duft, som forsvinner etter noen minutter.

Image
Image

Formel: Jeg er ikke engang glad i formelen. Det føles ikke sint på leppene. Det er imidlertid ikke så hydratiserende som de andre leppestifter av dette området. Det understreker faktisk alle de flekkete og tørre områdene i leppene mine, og vil trenge en god peeling før påføring. Den har en glans, som ikke skyldes hydrering, men heller på grunn av glimmerpartiklene i den. Lippestiften måtte bli swiped 2-3 ganger for å til og med begynne å dukke opp på leppene mine. Flere lagdelinger gir det et veldig kaket utseende. Det sitter ikke på leppe linjene, det har aldri bled på meg.

Varig tid: Det varer knapt i 1-2 timer, og blir deretter slettet av. Heldigvis blir shimmeren også slettet av med fargen, og gjør ikke ansiktet mitt som en disco ball. Når du tar litt snacks, blir det slått av helt. Det overfører på briller og kopper, men bare svært lite.

Image
Image

Fordeler av Lancome Rose'Mantic 232M Rouge in Love Lipstick:

 • Hyggelig emballasje.
 • En kul tonet melkeaktig rosa nyanse, egnet kun for de mest bleke, skinnete, kule tonete kvinnene.
 • Rose-like duft, forblir ikke lenge.
 • Bløder ikke.
 • Gir en myk glans til leppene.
 • Ikke bosette seg i leppe linjer.
 • Overfører ikke mye på briller.
 • Ikke flekker.

Cons av Lancome Rose'Mantic 232M Rouge i kjærlighet leppestift:

 • Dyrt.
 • Begrenset tilgjengelighet i India.
 • Gjennomsnittlig pigmentering.
 • Veldig myk nyanse.
 • Hydrerer ikke leppene mye.
 • Har en tendens til å vise frem alle de tørre og flakete delene av leppene mine.
 • Inneholder mye microshimmer.
 • Varer bare 1-2 timer
 • Gets fullstendig fjernet med mat.
 • Vask meg helt ut.
 • Nyanser kan ikke bestemmes fra utsiden.

IMBB Rating:

1/5

Vil jeg anbefale Lancome Rose'Mantic 232M Rouge in Love Lipstick?

Ingen måte, ikke engang til de mest bleke huddamerne.

Lancome Rouge in Love Lipstick - Midnight Rose Review Lancome Rouge i kjærlighet leppestift - Berry in Love Review Lancome Rose Rendez-Vous # 230M Rouge i kjærlighet leppestift gjennomgang Lancome Rouge in Love 159B Lipstick Review Lancome Rouge in Love Lipstick: Rose Boudoir Review Lancome L'Absolu Nu Replenishing & Enhancing Lipcolor 104 Review Lancome L'Absolu Rouge Brun Legende Review, Swatch, Look Lancome L'Absolu Rouge leppestift - Skygge # 354 Anmeldelse Lancome L 'Absolu Nu Repleneshing & Forbedrende Lip Color - Rose Candy YSL Rouge Vermillion Rouge Pur Couture leppestift - Sindoor for leppene dine? Revlon Just Bitten Kissable Balm Stain - Romantisk Hva var ditt mest romantiske øyeblikk med partneren din?

Populært emne