Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Urban Decay Streak Sheer Revolution Leppestift Review, stikkprøver - SKJøNNHET 2023
Urban Decay Streak Sheer Revolution Leppestift Review, stikkprøver - SKJøNNHET 2023
Anonim

Hei alle sammen,

Denne anmeldelsen vil være på Urban Decay Sheer Revolution-leppestiften i Shade Sheer Streak.

Om produktet: En super kremaktig leppestift med en ren, skinnende overflate og rik pigmentert farge.

Image
Image

Hva det gjør: Urban Decay's Sheer Revolution Lipstick er alt du elsker om den opprinnelige revolusjonens leppestift, men med en ren, skinnende finish. Hver nyanse har en rik, kremaktig følelse og en nydelig, skinnende finish. I likhet med Urban Decays opprinnelige formel klemmer denne rene leppestiftene lepper, feirer på med en ultralett, frihetfri applikasjon.

Urban Decay's Pigment Infusion System ™ gir Sheer Revolution sin kremete tekstur, ultimate fargedispersjon og utvidet slitasje. Infunderes med en nærende blanding av oljer og antioksidanter Maxi-Lip ™, definerer og hydrerer leppene dem samtidig som de ser jevnere og fyldigere ut. Shea smør, jojoba, oliven og babassu oljer fuktighet og tilstand, mens vitamin C og vitamin E gir en dose av antioksidanter.

Hva det er formulert UTEN: - Parabener

ingredienser:

Image
Image

Pris: $22

Min erfaring med Urban Decay Streak Sheer Revolution Leppestift:

emballasje:

Disse lette revolusjonens leppestifter er en spin-off på den opprinnelige Urban Decay Revolution-leppestiften. Noen av dem har blitt vurdert her. Alle nyanser i Sheer-revolusjonen har sin originale, mer pigmenterte versjon i revolusjonen.

Image
Image

emballasje: Svært lik den opprinnelige revolusjonens leppestift, den eneste forskjellen er at revolusjonens leppestift har et gunmetalrør, mens den rene revolusjonen har et lys lilla rør. Navnet på skyggen er angitt under røret via en etikett.

Image
Image

Tekstur: Disse leppestiftene føles som et kryss mellom leppestift, glans og en leppebalsam. De føler seg veldig fuktighetsgivende og fuktighetsgivende på leppene og har en utjevning av silkeaktig tekstur til den. De glir bare på leppene uten å slep.

Pigmentering og finish: Den rene leppestift gir en veldig god utbetaling for å være en "ren leppestift". Det gir ca 75-80% opasitet på leppene som er god nok til å skjule selv pigmenterte lepper. Den har meget høy glans, glansfull finish til leppene, noe som gjør dem til å se klumpete og sunne.

Skygge: Skyggen "Sheer Streak" er en veldig vakker korallrosa. Denne nyansen er veldig sommerlig siden den har den lyse rosa kvaliteten til den som gjør ansiktet ser strålende og sunt ut. Denne nyansen vil smette de fleste hudtoner. Disse leppestiften er svært lav vedlikehold og går bra med alle utseende og par sammen godt på dager du ikke har lyst til å bruke mye sminke. Du bruker bare denne leppestiften, noen kohl og det får deg til å se sammen.

S taying Power: Jeg er ikke veldig imponert over denne leppestiftenes oppholdsstyrke, de holder mest på mine lepper i 4-5 timer. Den høye glansfinishen avgjøres etter 3 timer til en satinfinish. De fades mye raskere hvis du spiser av drikke og ikke vil overleve et fullt måltid. Det går ikke etter noen flekker.

Image
Image

Parfyme: Den har en hyggelig, hyggelig duft som ikke er overveldende.

Samlet sett liker jeg disse leppestiftene veldig mye. Den høye pigmenteringen var litt overraskende for meg (på en god måte selvfølgelig) siden de påførte seg veldig ren i håndsekkerene. Jeg elsker absolutt den høye skinnet og veldig hydratiserende følelsen av det på leppene. Den eneste con for meg er de fattige som bor strømmen.

Pros av Urban Decay Streak Sheer Revolution Leppestift:

• Veldig vakker korallrosa skygge. Veldig sommerlig. • Hydrerende og fuktighetsgivende. • Høyglanset glans. • Meget god pigmentering. Om lag 80% opasitet på leppene. • Hyggelig duft. • Ingen parabener. • Elegant emballasje.

Image
Image
Image
Image

Ulemper med Urban Decay Streak Sheer Revolution Leppestift:

• Dårlig oppholdskraft. Ca 4-5 timer topper. • Fades raskere hvis du spiser eller drikker.

IMBB Rating 4.5/5

Urban Decay Sheer Revolution Lipsticks - Preview and Swatches Urban Decay Rapture Revolution Leppestift Urban Decay Revolution Lipstick - Catfight Urban Decay Revolution Leppestift i Fiend Urban Decay Revolution Leppestift i manisk Urban Decay Revolution Lipstick i Slå på for rosa rosa varme lepper Urban Decay Revolution Lipstick Anarchy Urban Decay Fun Palette Urban Decay Liar Sheer Revolution Leppestift Review, fargeprøver

Populært emne