Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Naturlig Hårspray Behandling hjemme - DIY - SMINKE 2023
Naturlig Hårspray Behandling hjemme - DIY - SMINKE 2023
Anonim

NATURLIG HAIR SPA BEHANDLING HJEM

Hei damer

I dag vil jeg introdusere en prosedyre med hjemmebasert spa helt med naturlige hudpleie og hårpleie ingredienser, og som gir deg det samme resultatet som en spa-behandling. Denne prosedyren tar det samme som spa-behandling i salonger Jeg fulgte denne prosedyren bare en gang, og la meg fortelle deg at jeg aldri har vært lykkeligere med noe annet jeg brukte på håret mitt Jeg har tykt, krøllet og krøllet hår, sjokoladebrunt i farge og har mange splitter. Det er en smerte å kontrollere håret mitt og jeg gir normalt bare naturlige behandlinger til håret mitt så langt så godt.

I denne prosedyren trenger du

1. En blanding av oljer som ricinus, oliven, mandel, kokos og ghee for oljebehandling. 2. En blanding av rødbeterjuice uten fortynning og en konsentrasjonsteekoksjon for kondisjonering 3. Sist men den viktigste behandlingen som er en maske laget av bananer, egg, honning og melk. Du kan også legge til mayo hvis du vil. 4. Enhver mild sjampo som nyle eller fiama di wills

La oss nå se prosedyren i detalj Normalt bruker alle spasene 4 trinn av behandlingen ved hjelp av ulike produkter, og jeg fulgte det samme bare med naturlige ingredienser Nå er den første prosessen med å olje.

Image
Image

Jeg blandet alle ovennevnte oljer og oppvarmet dem for å blande dem bedre. Du lurer kanskje på ghee, men la meg fortelle deg det er den mest effektive glattende ingrediensen jeg noensinne har brukt og holder håret mykt og silkeaktig som noen gang sjampo jeg bruker Så nå har jeg oppvarmet blandingen og gjort den varm nok til å berøre uten å brenne. Jeg tok oljen med fingrene og fordelte jevnt i hårstrengene mine og konsentrerer seg om hodebunnen og masserer. Moren min hjalp meg i dette mye. Etter en halv time brukte jeg sjampoen. Tør håret ditt under solen hvis du kan.

Den neste prosedyren er kondisjonering.

Rist en rødbeter og klem for å få juice og tilsett te-avkok og bland godt. Du kan bruke hibiscus blomstpulver som en base for å holde den i håret ditt. Jeg brukte banjaras hibiscuspulver. Denne balsam er ekstremt rik på jern, Vit A og alle store vitaminer. Mineraler fra rødbeter, som også gir en vakker maroon tinge og te intensiverer fargen på håret ditt og betingelser det. Vent i en halv time og skyll bare med varmt vann (ingen sjampo).

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Den neste og siste prosedyren er masken

Få noen modne bananer. (du vet hvordan de blir svarte, jo svarte jo bedre) En er nok hvis du har mer enn bare skulderlengde hår, to hvis du har lengre hår. Og legg til kvarts kopp melk, 3 spiseskjeer med honning og egghvite fra 2 egg, og bland dem for å få en fin pasta. Sett dem i en mikserkvern for å få en fin pasta. Du kan også legge til kokosolje. Bruk bare den rene kokosnøttoljen da markedet har blekemiddel i dem for å få den klare fargen, og slå håret grå raskere enn du vil.

Dette er hvor rent en ser ut. Jeg la kokosolje og masken smelte som en kokosnøtt sjokolade … yummy. Banan er rik på vitaminer og er et flott hårmykner og behandler skadet hår på grunn av miljøforhold og god for splittelse. Melk - semi retter håret og gir protein, egg har også samme effekt som melk mens honning renser, deodoriserer og stiller håret. Påfør masken over håret ditt og dekk med en dusjhett, vent i en halv time og skyll og sjampo for å få oljen ut. Banan kan kreve ekstra vann for å få det ut. Tørk håret ditt.

Jeg fulgte denne prosedyren grundig og du ville ikke tro på effektene. Håret mitt var silkeaktig glatt og ble ikke frizzy i det hele tatt i 4 dager rett, selv om jeg ikke sjampo igjen. Fargen var en rik bourgogne og skinnet som et speil og skinnet holdt seg i 7 dager nesten. Mine krøller var hoppende, men i kontroll og ekstremt myk å berøre. Mine splitter er mindre også. Masken er en av de beste hjemmelagde masker jeg brukte.

Jeg vil anbefale denne prosedyren til hver kvinne som ønsker vakkert hår uten bekostning av en salong på lommene og som det er helt naturlig, ingen bivirkninger … yahoo! Vennligst prøv dette og gi meg beskjed om jenter. Ha en flott dag.

Les også:

Hvordan lage en frodig kosmetisk kriger ansiktsmaske - DIY Lush Cosmetic Warrior Mask Slik får du ungdommelige hender Hvordan velge riktig parfyme Hvordan bruke Pencil Eyeliner - opplæring Slik løser du Common Makeup Mistakes Slik krøller hår uten varme - Rags Hvordan bli rettferdig naturlig Hvordan lage Lush Crash Course i hudpleie hjemme Min frodige haul Frodig Oatifix Fresh Face Mask Lush Cosmetic Warrior Mask Lush Cup Cake Face Mask Lush Aqua Marina Cleanser Lush Wow Wow Face Mask Hjemmelaget sjokolade ansiktsmaske Oriflame svensk spa rensende ansiktsmaske 12 beste hjemmelagde ansiktsmasker Avon Naturals Hudpleie: Cleanser, Toner, Ansiktsmaske

Populært emne