Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Hibiskus og grønn te Leaves Hair Pack: Gjør-det-selv - HåR 2023
Hibiskus og grønn te Leaves Hair Pack: Gjør-det-selv - HåR 2023
Anonim

Hei damer,

Nylig hadde vi en familiegjenforening på mors mors sted. Vi hadde det så gøy. Og da vi damer satt sammen, begynte vi å diskutere om hårpakker og ansiktspakker. 😛 Neste dag fikk søsteren noen hibiskusblomster og forlater fra nabolaget, og vi alle brukte denne super enkle hårpakken! Det ga en så fin glans og volum til håret. Les videre for å få vite mer.

Image
Image

ingredienser:

Hibiscus blomster og få blader -2 til 3 for middels hårlengde. Bakken fenegreek (methi) frø-1 ss. Grønne teeblader - i likhet med hibiskuspastaen.

Image
Image

Trinn 1:

Vask hibiscusblomster og blader riktig. Slip dem deretter sammen for å danne en tykk pasta.

Steg 2:

Legg til bakken methi frø til dette lim og bland dem ordentlig. Denne pastaen vil være litt klebrig siden både methi og hibiscusblomstene har klissete tekstur til dem.

Image
Image

Trinn 3:

Grind de grønne tebladene separat i en mikserkvern for å danne en pasta. Mine mamma butikker brukte grønn te blader i kjøleskap for slike formål.

Trinn 4:

Legg grønn tepasta til hibiscuspastaen og bland dem sammen. Legg til vann hvis nødvendig. Pastaen er klar til å bli brukt nå.

Image
Image

Trinn 5:

Påfør det jevnt på hårkoncentrering, mer på hodebunnen. Vask det etter en time med en mild sjampo. Du kan også vaske håret ditt med vanlig vann, bruke olje om natten og deretter sjampo neste dag.

Fordeler med ingrediensene som brukes:

Hibiscus blomster og blader: Selv om det ikke har blitt funnet nøyaktig hvilken forbindelse i hibiskus som bidrar til hårvekst, er hibiskus et gammelt middel for å kontrollere hårfall og fremme hårvekst.

Methi: Proteinene, nikotinsyrene og store mengder lecitinare i methi bidrar til å styrke håret og rense hodebunnen.

Grønne teeblader: Grønn te har naturlige katekiner og mange andre forbindelser som hjelper til med å kontrollere hårtap naturlig.

Gi meg beskjed hvis du prøver dette.

Glad IMBBing!

Bildekilde 1

Hibiscus Hair Mask for Hairfall: DIY Hibiscus hårmask for å forhindre tørt hår og flass i vinter: Gjør-det-selv Banjara's Herbals Hibiscus Powder Review Hibiskus for hårpleie JASred Pure Hibiscus Hair Gel Review

Populært emne