Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Lancome Rouge in Love 159B Lipstick Review - SKJøNNHET 2023
Lancome Rouge in Love 159B Lipstick Review - SKJøNNHET 2023
Anonim

Hei skjønnhetene,

Jeg vurderer en leppestift nyanse i dag som jeg føler er en av de vakreste nyanser av all tid. Det er en veldig myk nyanse av rød og kan brukes av alle - over hele verden. Emma Watson hadde på seg denne skyggen da hun var fremme denne serien, og dette er utvilsomt hennes mest favoritt fra serien.

Image
Image

Produktbeskrivelse:

En høy-styrke, fjærvekt leppe farge som varer opptil seks timer. Denne strålende leppefargen varer i flere timer, ser ut som en strålende glans, men leverer balsamens komfort og beroligende egenskaper. Kategorisert etter humør, inkluderer samlingen: "Jolis Matins" eller "pen morgen", en rekke klær til bruk, nydelige nyanser som gir glans til leppene på grunn av de dyrebare perlemor; "Boudoir Time", trendy, punchy, kvelden passende "det" nyanser som gir farge til leppene takket være den intense motsatte perlemor; og "Tonight is My Night", sofistikerte, rene, intense nyanser for å gi dybde til leppene for en dyp lakkert effekt og lysfarge som er opprettet av gullperlemor. Dette produktet gir medium til full dekning og høy fargeavlønning. Langsiktig farge er formulert med en ny generasjon polymer. Skinnende silikon skaper glans av glans. Nyanser kan identifiseres med et brev i skyggenummeret som angir hver av de tre kategoriene: "Jolis Matins" nyanser er identifisert med bokstaven M, "Bourdoir Time" nyanser er identifisert med bokstaven B og "Tonight is My Night" nyanser er identifisert med bokstaven N i skyggenummeret.

Image
Image

ingredienser:

Image
Image

Pris:

29 USD for 0,12 oz.

Image
Image

Min erfaring med Lancome Rouge in Love 159B Lipstick:

Denne skyggen tilhører gruppen Boudoir tid, som er trendy, punchy, kveld-passende nyanser som gir fargen til leppene, takket være den intense kontrasterte perlemormen. Dette er noen av de beste formlene jeg har brukt, og det er grunnen til at jeg fortsetter å komme tilbake til det igjen og igjen. Nyansene er vakre, vårlignende; men kan brukes hele året.

emballasje:

Den leveres i en sølvfarget eskeemballasje der alle detaljer er skrevet. Lekkestiften er også sølvfarget, med en bred base. De to delene stengt med et tilfredsstillende klikk. Metallkassen er ikke fargekodd, derfor kan du ikke skille nyanser fra utsiden. Kulen på innsiden har en oval spiss som passer med krumningen av leppene. Samlet sett er emballasjen estetisk ganske behagelig.
Den leveres i en sølvfarget eskeemballasje der alle detaljer er skrevet. Lekkestiften er også sølvfarget, med en bred base. De to delene stengt med et tilfredsstillende klikk. Metallkassen er ikke fargekodd, derfor kan du ikke skille nyanser fra utsiden. Kulen på innsiden har en oval spiss som passer med krumningen av leppene. Samlet sett er emballasjen estetisk ganske behagelig.

Kule: Kulen på innsiden har enestående pigmentering. Skyggen 159B er en myk rød farge, som er perfekt både for dagtid og kvelds bruk. Det er en flott vårskygge som umiddelbart lyser opp et hvilket som helst ansikt. Lippestiften har en nydelig rose duft, som forsvinner etter noen minutter.

Image
Image

Formel: Som jeg allerede har nevnt, er jeg en stor fan av disse leppestifter. Den har glans og hydrering, akkurat som alle andre rene leppestifter; pigmenteringen er imidlertid mye mer. Det er veldig egnet for vårmånedene, siden alle nyanser, selv de mørkere har en liten mykhet for dem. Lippestiften må swiped 1-2 ganger for full dekning; Det virker imidlertid aldri kakeaktig på leppene. Det sitter ikke på leppe linjer, det har aldri bled på meg. Selv om sommeren forblir den helt intakt og smelter ikke. Det fukter og hydrater leppene.

Image
Image

Oppholdsstyrke:Det varer i 5-6 timer uten måltider. Siden det er en naturlig nyanse, flekker den ikke mye på leppene. Når du tar litt snacks, blir det tørket av litt. Et fullt måltid tørker det ikke av, faktisk forlater det en veldig fin mild flekk bak. Det overfører på briller og kopper, men bare svært lite.

Image
Image

Fordeler av Lancome Rouge in Love 159B Lipstick:

 • Hyggelig emballasje.
 • En fin dagers slitasje / lys kveld bærer myk rød nyanse.
 • Rose-like duft, forblir ikke lenge.
 • God pigmentering.
 • Softer formel av en dyp nyanse.
 • Fuktighet og hydrater leppene.
 • Bløder ikke.
 • Ikke bosette seg i fine linjer.
 • Gir en myk glans til leppene.
 • Ikke bosette seg i leppe linjer.
 • Varte i 5-6 timer uten mat.
 • Overfører ikke mye.
 • Leaves en myk, fin nyanse.

Ulemper med Lancome Rouge in Love 159B Lipstick:

 • Dyrt.
 • Begrenset tilgjengelighet i India.
 • Fargen går av med mat.
 • Nyanser kan ikke bestemmes på grunn av den uigennemsiktige emballasjen.

IMBB Rating:

4.6/5

Vil jeg anbefale Lancome Rouge in Love 159B Lipstick?

Ja, jeg vil. Denne er en veldig fin skygge av rødt. Hvis du er forsiktig med å ha rødt, bør du definitivt prøve dette ut, denne skyggen er virkelig fantastisk.

Lancome Rouge i kjærlighet leppestift - Midnight Rose Lancome Rouge i kjærlighet leppestift - Berry in Love Lancome Rose Rendez-Vous # 230M Rouge i kjærlighet leppestift Lancome Rouge in Love Leppestift: Rose Boudoir Lancome L'Absolu Rouge leppestift - Skygge # 354 Lakme Lip Love Lipstick - Coral Care Lakme Lip Love Lipstick - Tangerine Flame Lakme Lip Love Lipstick - Peach Hug Lakme Lip Love Lipstick Fuchsia Armor

Populært emne