Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Celine Dion Ren Brilliance Eau de Toilette Review - VEKTTAP 2023
Celine Dion Ren Brilliance Eau de Toilette Review - VEKTTAP 2023
Anonim

Det kan være mulig at du ikke har hørt mye om Celine Dion eller ikke kjenner henne igjen. Men det er umulig at du ikke noen gang har hørt den mest populære OST fra Titanic … "My Heart Will Go On" av Celine Dion, en kanadisk sanger og sangskriver. Ingen tvil om at hun er talentfull og etter popularitet, lanserte hun sin skjønnhetslinje, inkludert parfymer, dusjgeler og kroppskremer i hennes navn i USA. For øyeblikket har hun lansert fire samlinger. Celine Dion Parfum, Celine Dion Sensational, Celine Dion Ren Brilliance og Celine Dion Signatur. Jeg klarte å få tak i Celine Dion Pure Brilliance-samlingen. La oss utforske Eau De Toilette fra rekkevidde.

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Produktbeskrivelse: (fra nettsiden)

Celine Dion Pure Brilliance gjenspeiler den prakten som utstråler naturlig fra Celine Dions kjerne. Den fengslende duften kan utstråle tillit fra innsiden og avsløre en skinnende glans.

Pris:

$ 27 for 30 ml. Finnes også i 15 ml ($ 17) og og 50 ml ($ 33,5).

ingredienser:

Image
Image

Min erfaring med Celine Dion Pure Brilliance Eau de Toilette:

La meg bekjenne allerede søte, skrive en anmeldelse for en EDT er den tøffeste jobben for meg. Jeg har ikke fått anerkjennelse for notater og nesen min er ikke så våken for det. For meg betyr parfyme enten jeg liker det eller jeg ikke liker det! Enkel som den er. Men jeg vil prøve mitt beste for å veilede deg om denne duften.

emballasje: Celine Dion Pure Brilliance-serien er fargekoder som lilla og gyldne. Parfymen kommer i en kasse med kjendisens bilde på den og nødvendig beskrivelse og ingrediensliste. Det er en åttekantet flaske med lilla hette. Det er ikke noen etiketter på parfymeflasken bortsett fra ordet Celine Dion preget på lokket. Det må transporteres forsiktig for å holde lokket på plass.

Image
Image

Merknader: I det øyeblikket du åpner emballasjen, omgir du et plutselig sprut av en feminin, fruktig, blomstret og treaktig duft. Førsteinntrykket er … wow! Denne Eau de Toilette hevder å være en spennende duft med notater som er lyse, brusende, sensuelle og levende. Celine Dion Pure Brilliance parfyme bærer følgende notater; Granny Smith Apple, Pære, Grønne Blad, Freesia, Honeysuckle, Lily, Muguet, Musk, Peach Skin og Blonde Wood.

Så det er totalt sett en kombinasjon av fruktige og blomstrete, musky og woody notater. Hovednotater inkluderer Granny Smith Apple og Pear, noe som gjør det til en liste med fruktige dufter. Deretter er det alle feminine og floral notater. Hjerte notatene er rent blomstrete; bare min type. De inkluderer Freesia, kaprifol, Lily og Muguet. Basisnotatene er fersken, musk og blondt tre; igjen elsker jeg dem helt.
Så det er totalt sett en kombinasjon av fruktige og blomstrete, musky og woody notater. Hovednotater inkluderer Granny Smith Apple og Pear, noe som gjør det til en liste med fruktige dufter. Deretter er det alle feminine og floral notater. Hjerte notatene er rent blomstrete; bare min type. De inkluderer Freesia, kaprifol, Lily og Muguet. Basisnotatene er fersken, musk og blondt tre; igjen elsker jeg dem helt.
Image
Image
Image
Image

Varig kraft: De øverste notatene forsvinner tidligere, men de midterste notatene forblir i timevis. Si 4-5 timer i gjennomsnitt når det brukes på pulspunkter av fuktig hud. De som er parfymeelskere og følger IMBB religiøst må være klar over det faktum at en parfyme varer langt lenger på en fuktig hud og på pulspunkter. Basisnotene forblir i noen flere timer. Samlet er den varige tiden rundt 6-8 timer i gjennomsnitt og kan variere person til person etter min mening. På stoffet varer det definitivt en dag. Det irriterer ikke hud- eller flekkduk.

Fordeler med Celine Dion Pure Brilliance Eau de Toilette:

  • En ren kjærlighet parfyme for alle; inneholder fruktige, blomstrete, woody og musky notater.
  • Samlingen av notater er; Granny Smith Apple, Pære, Grønne Blad, Freesia, Honeysuckle, Lily, Muguet, Musk, Peach Skin og Blonde Wood.
  • En varm vinter og dag ha parfyme.
  • Varig kraft er 4-5 timer på pulspunkter og en dag på stoff.
  • Pretty emballasje og enkel, men likevel elegant flaske.
  • Ikke forårsake irritasjon på huden eller la flekker på stoffet.

Ulemper med Celine Dion Pure Brilliance Eau de Toilette:

  • Tilgjengelighet utenfor USA.

IMBB Rating:

4,5 / 5 (Fradragsmerker for tilgjengelighet bare)

Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale Celine Dion Pure Brilliance Eau de Toilette?

Dette er en så varm, vinteraktig duft som når den bæres alene, er nok til å snu hodene. Jeg er fornøyd med mitt kjøp, og jeg forblir vanligvis lojal med min duft og vender tilbake til dem til de forsvinner fra markedet. Så, min tilbakekjøp er helt basert på tilgjengelighet. Hvis du sniffer den i butikken eller ser den på nettet og har en forbigående tanke på å plukke den opp, gå videre. Du vil definitivt like det. Ciao. 🙂

Celine Dion Parfymer Pure Brilliance Moisturizing Body Lotion Review Estee Lauder Nektarin Shimmer Pure Color Lipstick Review Estee Lauder High Gloss Ultra Glans Lip Gloss-Jewel Review Loreal Glam Shine 6H - Ren Addict Alterna Bamboo Silk Slank Brilliance Cream Review Zara Woman Oriental Eau de Toilette Review Chanel nr. 19 Eau De Toilette Issey Miyake L'Eau D'Issey Eau De Toilette Review Adidas Pure Lightness Eau De Toilette Review Victoria's Secret Pure Seduction Eau De Toilette Review The Body Shop Vanilla Eau de Toilette Review Kroppshandelen Shea Eau De Toilette Review

Populært emne