Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Sally Hansen Plum Power Hard som negler Xtreme Wear Nail Review, NOTD - HUDPLEIE 2023
Sally Hansen Plum Power Hard som negler Xtreme Wear Nail Review, NOTD - HUDPLEIE 2023
Anonim

Hei alle sammen,

Denne anmeldelsen kommer på Sally Hansen Hard som Nails Xtreme Wear Nail Color i skyggen Plum Power.

Om produktet:

detaljer – Match din manikyr til humøret ditt! Morsomme, trendy nyanser - samle dem alle og bytt neglelakk så ofte du vil! Lett grep, lett glidebørste designet for full kontroll. Tilgjengelig i 30 av de hotteste, mest etterspurte nyanser. Toluen, DBP og Formaldehydfri.

Image
Image

ingredienser:

Image
Image

Pris: Jeg fikk det for rundt $ 4 på min lokale Walgreens.

Image
Image

Min erfaring med Sally Hansen Plum Power Hard som negler Xtreme Wear Nail Color:

Jeg er en stor fan av Sally Hansen neglelakk og hvis jeg noen gang er på markedet, henter jeg vanligvis disse Hard as Nails-versjonen. Jeg finner børsten på disse Sally Hansen-poleringene for å være best for det enkleste neglelakkapplikasjonen. De er flate i stedet for de tradisjonelle avrundede børster. Derfor finner jeg det mye lettere å bruke som den kvadratiske kanten lett kan komme til den nederste siden av neglene mine.

Skyggen Plum Power er en veldig pen lilla. Den har en høyglanset overflate selv uten topplakk, og etter nærmere inspeksjon kan du se veldig små flekker med blå og lilla glimmer. De er ikke merkbare langt, men de gir den polske en veldig unik blå-ish nyanse fra visse vinkler.

Image
Image

Disse poleringene går veldig jevnt og har en fullstendig ugjennomsiktig finish i 2 strøk. Å holde strøm er ganske imponerende. Disse poleringene spretter ikke på meg for rett 4-5 dager. Etter det kan jeg se liten chipping på toppen av neglene mine, men det er ikke noe stort, og dette kan unngås hvis jeg bruker min toppskjorte etter 3 dagers markering.

Jeg elsker det faktum at de er toluen, DBP og formaldehydfri. Totalt sett gjør jeg det kjærlighet kjærlighet disse Sally Hansen polerer. Jeg elsker denne vakre plommefargen med en veldig unik blå-ish fargetone. Jeg elsker flatkanten pensel som gir meg ultimate kontroll og jeg elsker den høyglansfulle finishen, så vel som den meget gode oppholdsstyrken. Hva mer kan du spørre fra neglelakk!

Jeg anbefaler dette området.
Jeg anbefaler dette området.

Pros av Sally Hansen Plum Power Hard som negler Xtreme Wear Nail Polish:

• Vakkert utvalg av farger. • Fri for skadelige ingredienser. • Pensel gir optimal kontroll. • Meget imponerende varig kraft. • Høy glanset finish. • Rimelig og lett tilgjengelig.

Cons av Sally Hansen Plum Power Hard som negler Xtreme wear neglelakk:

• Ingen.

IMBB Rating:

4.8/5

Sally Hansen Hard As Nails Hardener Review Sally Hansen Hard As Nails Xtreme Wear Nail Colors Sally Hansen Hard As Nails Xtreme Wear Nail Color - Lavendel Envy Review Sally Hansen Advanced Hard as Nails Farge Beige Frost Review, NOTD Sally Hansen Coral Reef og The Real Teal Hard som negler Xtreme Wear Nail Colors Review, NOTD Sally Hansen Usynlig Hard As Nails Xtreme Wear Nail Color Review Sally Hansen Advanced Hard som Nails Nail Color i Jewel Frost Review Sally Hansen Maksimal Skjermrevurdering

Populært emne