Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Lancome L'Absolu Nu Replenishing & Enhancing Lipcolor 104 Review - SKJøNNHET 2023
Lancome L'Absolu Nu Replenishing & Enhancing Lipcolor 104 Review - SKJøNNHET 2023
Anonim

Hei skjønnhet,

I dag vurderer jeg en annen leppestift fra Lancome, men dette hører ikke til Rouge in Love-serien. Dette er en sheerer-versjon av Rouge in Love, og inneholder leppestifter som ser naturlig ut, men likevel veldig pen på leppene.

Image
Image
Image
Image

Beskrivelse:

Vårt omsorgslekkende leppestift med Pro-Xylane ™, L'Absolu Nu, presenterer sexy nudder i en lett å ta på tekstur. Fuktpåfyllende farge omfavner leppene dine i myk glansglans. En komplett palett med farger, denne perlen presenterer 8 nyanser.

ingredienser:

Image
Image

Pris:

29 USD for 0.12oz

Min erfaring med Lancome L'Absolu Nu Replenishing & Enhancing Lipcolor 104:

L'Absolu Nu er den rene, glatte motstykket til Lancoms fulle dekning L'Absolu Rouge leppestift. Begge formlene inneholder Pro-Xylane, den fuktighetsgivende ingrediensen som finnes i Lancoms Absolue hudpleie linje. Begge leppestifter har også en rose duft. Alle nyanser med skyggenummeret på 100-tallet tilhører ren n * dy røde, 200-tallet er rene n * dy browns og 300-tallet er rene n * dy pinks.

Image
Image

emballasje: Den ytre emballasjen ser veldig ut som Rouge in Love emballasje, bare litt høyere. Den kommer i en sølv farge boks emballasje, med alle detaljer skrevet på den. Innvendig er leppestiftvesken nydelig, svartfarget kropp, som lukker med et magnetisk klikk. Kulen er formet slik at den passer til krumningen av leppene. Hele emballasjen er ekstremt solid og veldig pen.

Skygge: Denne nyansen er en ganske varm rødbrun skygge, som går ganske ren på leppene. Det har ingen glimmerpartikler til det. Den har en rose duft, akkurat som Rouge in Love-leppestifter, men det forsvinner etter kort tid.

Image
Image

Formel: Den har en glans og fuktighet, akkurat som alle andre rene leppestifter. Pigmenteringen er mindre, sammenlignet med Rouge in Love-leppestifter; Men siden dette tilhører den røde og korale gruppen, er pigmenteringen ganske greit og akseptabel, for en ren nyanse. Det er veldig egnet for vårmånedene, siden alle nyanser, selv de mørkere har en liten mykhet for dem. Det virker aldri kakeaktig på leppene, selv om det legges opp. Det sitter ikke på leppe linjene og har aldri bled på meg. Selv om sommeren forblir den helt intakt og smelter ikke. Det fukter og hydrater leppene.

Varig tid: Det varer i 2-3 timer uten måltider. Siden det er en ren nyanse, flekker den ikke mye på leppene. Når du tar litt snacks, blir det tørket av. Det overfører på briller og kopper, men bare svært lite.

Image
Image
Image
Image

Pros av Lancome L'Absolu Nu Replenishing & Enhancing Lipcolor 104:

 • Hyggelig emballasje.
 • En fin dag ha en skygge, veldig egnet for våren.
 • Rose-like duft, forblir ikke lenge.
 • Softer formel av en dyp nyanse.
 • Fuktighet og hydrater leppene.
 • Bløder ikke.
 • Gir en myk glans til leppene.
 • Kan lagres lett på.
 • Ikke bosette seg i leppe linjer.
 • Overfører ikke mye.

Ulemper med Lancome L'Absolu Nu Replenishing & Enhancing Lipcolor 104:

 • Dyrt.
 • Begrenset tilgjengelighet i India.
 • Gets gnidd av med mat.
 • Nyanser kan ikke bestemmes fra utsiden.
 • Pigmentering er ren.
 • Varer bare 2-3 timer.

IMBB Rating:

4/5

Ville jeg tilbakekjøpe Lancome L'Absolu Nu Replenishing & Enhancing Lipcolor 104?

Nei, siden jeg ikke er så mye i ren nyanser. Imidlertid er skyggen i seg selv pen, og hvis du liker rene nyanser, er dette et godt alternativ for deg.

Lancome L'absolu Creme De Brilliance Cream Sheen nr. 365 Lancome Color Design Sensational Effects Lipcolor Glatt Hold-Trendy Mauve Lancome Le Vernis Noir 29 Review Lancome Rouge i kjærlighet leppestift - Berry in Love Review Lancome L'Absolu Creme De Brillance Review Lancome Rouge in Love Lipstick - Midnight Rose Review Lancome L 'Absolu Nu Repleneshing & Forbedrende Lip Color - Rose Candy Lancome L'Absolu Nu Lipstick 107 Review, Swatch, FOTD Lancome L'absolu Nu - 304 Rose Dentelle Lipstick Review Lancome L'Absolu Rouge leppestift - Rose Crystal Review Lancome L'Absolu Rouge leppestift - Skygge # 354 Anmeldelse Lancome Color Design Lipstick - Ooh La La Review

Populært emne