Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Innisfree Berry Hydro Gel Mask Review - HåR 2023
Innisfree Berry Hydro Gel Mask Review - HåR 2023
Anonim

Jeg gjør to debuter med denne anmeldelsen. Først prøver du merkevaren Innisfree, som har blitt rost flere ganger på IMBB. Og andre bruker en klutbasert gelmaske. Jeg hadde prøvd masker under ansiktsbehandlinger på salonger der de jobbet med bomullsgass. De hadde en annen konsistens, følte seg tung og ville herdes opp ved tørking. Denne så finere ut og kunne brukes bekvemt hjemme. Del dine kommentarer hvis det er flere unike ansiktsmasker som du har opplevd hjemme / salonger.

Image
Image

Produktbeskrivelse:

Denne hydrogelmassen inneholder rene bær ingredienser for å forvandle puffy og kjedelig hud til en klar og gjennomsiktig hud.
Denne hydrogelmassen inneholder rene bær ingredienser for å forvandle puffy og kjedelig hud til en klar og gjennomsiktig hud.

Påstander:

1. Eksfolierende og blekingeffekter av rent bærkompleks - Blåbær for sebumkontroll - Asai bær for fuktighetsgivende - Raspberry for bleking - Blackberry full av VitaminE - Jordbær for beroligende Sett inn bilde 2

2. Temperaturfølsom vannoppløselig hydrogel [patent nr. 0506543] - Dette gel-type arket dekker huden tett og effektivt, leverer de aktive ingrediensene til huden din mens du smelter ned.

Hva mer trenger du å vite? 1. Katechin: Katechin er det som gir grønn te sin særegne smak 2. Jeju grønn kompleks Inneholder Jeju grønn te, mandarin, stekepære, kamelia og orkide.

Hvordan å bruke:

Image
Image

1. Etter rensing, bruk toneren til å jevne ut huden. 2. Ta ut masken fra pakken og spred jevnt i ansiktet, unngå øynene og munnen. 3. Fjern arket etter 10 ~ 20 minutter og forsiktig klapp for å tillate gjenværende formel å absorbere i huden

ingredienser:

Vann, Glycerin, Chondrus Crispus (Carrageenan), Vaccinium Angustifolium (Blåbær) Frukt Ekstrakt, Euterpe Oleracea Frukt Ekstrakt, Rubus Idaeus (Raspberry) Frukt Ekstrakt, Rubus Fruticosus (Blackberry) Frukt Ekstrakt, Fragaria Chiloensis (Jordbær) Frukt Ekstra, Citrus Unshiu Peel Ekstrakt, Camellia Sinensis Leaf Extract, Opuntia Coccinellifera Fruit Extract, Camellia Japonica Blad Extract, Orchid Extract, Butylenglykol, Fenoksyetanol, Allantoin, Agar, Algin, Lactobacillus Ferment, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Artemisia Princeps Leaf Extract, Houttuynia Cordata Extract, Citrus Junos Frukt ekstrakt, Ricinus Communis (Castor) Frøolje, 1,2-Hexandiol, Kaprylylglykol, Sorbitol, Panthenol, Natrium Hyaluronat, Betain, Etylheksylglyserin, PEG-60 Hydrogenert Castorolje, Arginin, Dinatrium EDTA, Kaliumhydroksid, Akrylater / C10- 30 Alkylakrylatkorspolymer

Holdbarhet:

Bruk innen 1 år etter produksjon. Dato skrevet på ytre kanten av ryggen av pakken.
Bruk innen 1 år etter produksjon. Dato skrevet på ytre kanten av ryggen av pakken.

Pris:

Singapore $ 2,5 eller ca. INR 125 / - for 25 gm (fra Changi flyplass), viser Innisfree US nettside den på USD $ 3.

Min erfaring med Innisfree Berry Hydro Gel Mask:

emballasje: Ytre pakken inneholder masken innhyllet mellom lignende formede gjennomsiktige plastplater. Dette er akkurat slik en mobil skjermbeskyttelse er sikret, men drikker med væske. Masken ble delt i to halvdeler. Den øvre halvdelen var lengre enn den nedre halvdelen. Den øvre halvdel kom til nesen og den nedre kom bare inn til kjeveenden. Jeg skulle ønske det også dekket nakken. Det var en rotete affære å ta det ut og søke på ansiktet, jonglering mellom de tre arkene.

Image
Image

Dette er hva merket sa om masken: 1) Ublekket og ikke-fluorescens miljøvennlig ark. 2) Laget med strukturelt ubeskadiget bomull for jevn applikasjon. 3) Mikrohullstrukturen på bomullsputen holder i essensen, og har en god absorberende kraft.

Jeg er overrasket over en ting - masken knapt føltes som bomull. Det føltes som en veldig tynn gummimask. Jeg har sett vurderinger av andre Innisfree masker på IMBB, og dette så ingenting ut som dem.

Image
Image

Produkt: Dette er en slimaktig slags gjennomsiktig væske som lukter fint. Jeg er ikke sikker på om det er helt som berry, men det er hyggelig. Etter at du er ferdig med å bruke masken, har du fortsatt en håndfull flytende rester som kan spres over hals og dekolletasje. Duften avtar når du er ferdig med å bruke masken. Væsken gir en litt fet følelse til hender og kropp etter påføring og massering.

Image
Image

Forsiktig mens du bruker masken: 1. Unngå å bruke rundt øyeområdet. 2. Ikke bruk på et arr eller et område med hudirritasjon, som dermatitt og eksem. 3. Hvis følgende symptomer oppstår etter bruk av produktet, må du slutte å bruke det. Hvis symptomene forverres, konsulter en hudlege. 1) Røde flekker, hevelser, kløe eller irritasjon mens du bruker produktet. 2) Hvis symptomene ovenfor oppstår når huden blir utsatt for direkte sollys etter bruk av produktet.

Image
Image

Bruk og resultater: Jeg testet denne masken om natten, en time før jeg gikk til sengs. Jeg ryddet ansiktet mitt og brukte masken direkte, hoppet over toneren. Det dekket min beste halvdel godt, men kunne ikke holde seg intakt på nesen. Også et stort område rundt leppene mine ble også lagt avdekket. Maskinen er nødvendig for å holde på i 10-20 minutter, men jeg følte at det var fuktig nok til å holde lenger på ansiktet mitt.

Gradvis begynte det å komme av ansiktet da det ble tørrere og til slutt tok jeg av masken etter 40 minutter. Alt ble absorbert og det var ikke noe igjen å tørke av eller massere på ansiktet. Huden følte seg godt og smidig, men jeg føler det samme etter en vanlig pakke også. Så jeg kan ikke tilskrive noe spesielt for det.
Gradvis begynte det å komme av ansiktet da det ble tørrere og til slutt tok jeg av masken etter 40 minutter. Alt ble absorbert og det var ikke noe igjen å tørke av eller massere på ansiktet. Huden følte seg godt og smidig, men jeg føler det samme etter en vanlig pakke også. Så jeg kan ikke tilskrive noe spesielt for det.

Jeg spurte mannen min om å dømme om det var forskjell; han så ubesluttsom og kom opp med en enkel "Du ser frisk ut!". Jeg var skuffet, men jeg klandrer ikke ham. Jeg så også ingen forskjell i min hudfarge eller noen ekstra lysende effekt som denne masken hevder. Jeg bestemte meg for å sette den til en annen test. Jeg skyllte ansiktet mitt med vann like før sengetid, påført leppebalsam, under øyegel og hoppet over toner, serum, nattkremrutine som jeg følger religiøst.

Nå må jeg fortelle deg om huden min før jeg gir min endelige konklusjon. Olje / Kombinasjon hud skjønnhet vil være enig, hvis vi hopper over rutinen, hilser dagen oss med en veldig fet T-sone og kjedelige kinn. Da jeg fikk sanser i morgen, sjekket jeg pannen, klar til å tørke av det oljeholdige laget. Men jeg ble overrasket! Dette hadde aldri skjedd før; ikke et eneste smøre av olje! Jeg sjekket hele ansiktet mitt, og den eneste delen som ikke var tilstrekkelig dekket av masken, var fet, dvs. nese og rundt lepper.

Huden min følte seg fortsatt smidig som den gjorde i går kveld. Det var en annen forskjell som jeg la merke til. Huden min så lysere i forhold til mitt øyeområde. Nå er jeg ikke sikker på om jeg utviklet flere mørke sirkler om en natt, eller var det virkelig litt lysende effekt!

Konklusjon: Jeg fortsatte å teste effektiviteten. Jeg rørte ansiktet mitt noen ganger i løpet av dagen og hver gang ble møtt av samme smidighet. Dette skjer ikke med meg som regel. Og jeg er overrasket over dette produktet. Jeg vil pakke det opp så snart jeg kan få hendene mine på den.

Image
Image

Fordeler med Innisfree Berry Hydro Gel Mask:

• Stå tro mot kravet om hydrering, sebumkontroll, fuktighetsgivende og beroligende. • Delvis sant til kravet om lysstyrke. Imidlertid ingen bleking effekt. • Det hjalp meg med å kutte ut tre high end-produkter på en gang! • Jeg føler at det kan passe alle hudtyper, men tørr hud bør supplere dette med krem også (vennligst les forholdsregler, men). • Resultatene er ikke umiddelbare, men de trer i kraft og varer i noen timer. • Kostnadseffektiv. Som jeg nesten ikke har sett noe som gir en så god effekt på dette prisklasse. • En veldig imponerende liste over ingredienser.

Ulemper med Innisfree Berry Hydro Gel Mask:

• Jeg lurer fortsatt på hvordan dette produktet kan gi noen peeling. • Masken dekker ikke nakken. Det er imidlertid et personlig spørsmål. • Tilgjengelighet! * Sob sob *

IMBB Rating:

4.5/5

Vil jeg anbefale / tilbakekjøp Innisfree Berry Hydro Gel Mask?

Jeg vil anbefale det til alle oljede skinned skjønnheter som trenger den intense fuktighet som ikke vil gjøre dem til en stekt BHATURA!

Jeg vil gjerne kjøpe tilbake, men tilgjengelighet er en spoilsport her. Jeg må spørre noen som reiser til Sørøst-Asia for å hakke dette for meg neste gang!

Innisfree Ampull Intense Pute SPF34 PA ++ Innisfree Jeju Volcanic Pore Cleansing Foam Innisfree Det er ekte Avocado Mask Innisfree Green Tea Seed Serum Streetwear Color Rich Ultra fuktig leppestift - Berry Dreamy Maybelline Baby Lips Berry Blast Ren og klar morgen energi ansiktsvask - Brightening Berry Purederm Cell Illuminerende Hydro Pure Gel Mask Purederm Age Defying Hydro Pure Gel Mask Chambor White Brightening Gel Mask Sisley Express Flower Gel Mask Oriflame White Tea Extract Moisturizing Gel Mask

Populært emne