Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Kate Somerville Detox Daily Cleanser Review - SMINKE 2023
Kate Somerville Detox Daily Cleanser Review - SMINKE 2023
Anonim

Hei alle sammen.

Denne anmeldelsen kommer på Kate Somerville Detox Daily Cleanser.

Om produktet:

En avgiftende gelrensemiddel for akne-utsatt hud.

Image
Image

Hva det er formulert å gjøre:

Hver aknebehandling utført i Kate Somervilles klinikk begynner med Detox Daily Cleanser. Denne sakkyndige hudpleie-essensen gir huden din en ny start, og legger huden på veien til klarhet. Den er designet for å fjerne urenheter uten overtørking, bekjempe akne-forårsaker bakterier og stabilisere oljeproduksjonen.

Hva mer trenger du å vite:

Denne avanserte formelen adresserer nåværende breakouts og bidrar til å holde fremtidige flekker i sjakk.

Pris : $34

ingredienser:

Image
Image

Fettsyre: Hjelper å fade etter akne arr og redusere betennelse.

Vann, Natrium Laureth Sulfat, Akrylater Kopolymer, Glyserin, KokamidopropylBetain, Polysorbat 20, Fytinsyre, Natriumhydroksid, Natriumsitrat, Salisylsyre, Butylenglykol, Klorfenesin, Citrus Retikulat (Mandarin) Skal Olje, Sitronsyre, Dinatrium EDTA, MelaleucaAlternifolia (Te Tree) Bladolje, Kaliumsorbat, Natriumbenzoat, Natrium-PCA, Natrium Riboflavinfosfat, Allantoin, Panthenol, Melkesyre, Glykolsyre, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Cyanokobalamin, Urea, Limonene.

Min erfaring med Kate Somerville Detox Daily Cleanser:

I de siste månedene har jeg lidd av fryktelig hormonell breakout som igjen lot mange arr på ansiktet mitt; som er da jeg hadde begynt å bruke dette produktet.

Image
Image

emballasje:

Den kommer i et klemrør. Jeg er ikke en stor fan av en dispenser som denne. Den har en vridd cap som har hull som åpner seg når du vri på hetten. Problemet jeg står overfor er hver gang jeg går for å lukke hetten, vil noen av de resterende rengjøringsmidler som lurker bak hullet sive ut, og dermed forårsake sløsing. Jeg føler også at det er ganske uhygienisk at rengjøringen er spredt fra samme sted som brukes til å lagre flasken som står opp på overflaten, som kanskje inneholder bakterier.

Konsistens:

Dette rengjøringsmiddel har en gel som konsistens. Det skummer opp ganske effektivt med den minste bit og gir meg grundig, ren hud. Det lot ikke ansiktet mitt føles strekkete, stramt eller tørt, etter vasking.

Den har en sterk urte duft (som for eksempel sitrus og te treet essensiell olje) som kan være overveldende for følsomme nese, men jeg synes det er ganske forfriskende. Det skylles av rent og jeg føler ikke noe rester på huden min. Hud føles jevn og oppdatert. Det er ikke mest hydrerende, men ikke veldig tørking heller, derfor føler jeg behovet for å følge opp med fuktighetskrem. Jeg følte at det holdt min akneblusser under kontroll og hjalp nye fra å ikke surfacing. Jeg merket ganske bemerkelsesverdig forbedring i hudens klarhet, og det bidro til å redusere betennelse.

Alt i alt, jeg liker å bruke denne rengjøringen veldig mye. Jeg elsker den forfriskende duften og det faktum at det ikke tørket ut huden min som de fleste andre rensemidler gjør. Jeg fant det nyttig med mine akneblussopptak og bidro til å holde dem under kontroll. Derfor vil jeg anbefale dette produktet.
Alt i alt, jeg liker å bruke denne rengjøringen veldig mye. Jeg elsker den forfriskende duften og det faktum at det ikke tørket ut huden min som de fleste andre rensemidler gjør. Jeg fant det nyttig med mine akneblussopptak og bidro til å holde dem under kontroll. Derfor vil jeg anbefale dette produktet.

Fordeler av Kate Somerville Detox Daily Cleanser:

• Forfriskende duft. • Litt går langt. • Ingen rester på huden etter vask. • Hud føles veldig rent. • Irriterer eller tørker ikke huden min. • Hud føles ikke stram etter vask, men jeg trenger å følge opp med fuktighetskrem. • Hjalp med å holde min akne under kontroll.

Ulemper med Kate Somerville Detox Daily Cleanser:

• Jeg hater emballasjen og vriket. • Dyrt. • Veldig sterk urte citrus type duft, noen kan ikke like det.

IMBB Rating :

4/5

Kate Somerville Quench Hydrating Face Serum Review Kate Somerville Total Vitamin Antioxidant Face Serum Review Kate Somerville Dilo Oil Restorative Treatment Review Glamglow Supercleanse Daily Treatment Cleanser Review Olay Total Effects Foaming Cleanser Review MAC Mineralize Charged Water Cleanser Review CeraVe Hydrating Cleanser Colorbar Skin Fresh Start Vannrenser Kiehl's Ultra Facial Cleanser Kama Ayurveda Rose Jasmine Facial Cleanser

Populært emne