Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Jovees Gold Ultra Radiance Face Wash Review - HUDPLEIE 2023
Jovees Gold Ultra Radiance Face Wash Review - HUDPLEIE 2023
Anonim

Hei venner

Jeg håper dere alle er i rosa av helsen. I dag skal jeg dele anmeldelsen fra Jovees Gold Ultra Radiance Face Wash som er for alle hudtyper. Jeg brukte en Cetaphil Face Cleanser i svært lang tid, så jeg var på utkikk etter en forandring. Da jeg gikk til butikken, hadde jeg ingen anelse om at jeg vil ende opp med å kjøpe dette produktet. Les videre for å vite hvordan det virket for meg.

Image
Image

Produktbeskrivelse:

Jovees Ultra Radiance 24K Gold ansiktsklær spesialutviklet ved hjelp av nyeste vitenskapelige metoder for å gi glød og stråling til huden din. Det skal bidra til å redusere fine linjer som gjør at huden din ser yngre ut.

Metode for bruk:

Fukte ansiktet. Klem ut en liten mengde på din håndflate. Masser forsiktig på ansiktet og nakken. Skyll godt og klapp tørt.

ingredienser: Daisy flower ext. beta vulgaris ext. Camellia sinesis leaf ext, blå cornflower ext. cucumis mellow fruit ext. hibiskus frø ext. Lilium candidum flower ext. malva sylvestris blomst ext, Melissa officinals blomst ext, passiflora edulis., 24 karat gullblad, aloe vera, hvete germ oil, mandarin, jojoba olje.

Pris: Rs. 245 for 100 ml

Image
Image

Min erfaring med Jovees Gold Ultra Radiance Face Wash:

emballasje: Det er en rørformet ansiktsvask med en tynn plasthett som er gylden i fargen. Cap er svært lav kvalitet, det kan bryte hvis det faller. Tube er en ugjennomsiktig kremflaske med klistremerker med all detaljene nevnt. Hvis du vil drepe tid på badet, prøv å rive ut klistremerket. 😛

La meg fortelle alt om at jeg har tørr og sensitiv hud. Jeg har brukt Cetaphil Face Cleanser i lang tid. Det er mitt HG-produkt. Men når jeg prøver andre ansiktsvask, føler jeg at de gjør huden min veldig tørr eller irritere huden min. Men da våget jeg å skifte ansiktet mitt og på insistering av SA, kjøpte jeg denne. Men damer, jeg vil takke IMBB og dere alle for å skape så mye bevissthet om produkter som vi bruker eller vil bruke. For en endring, leser jeg ingredienslisten før jeg kjøper! Jeg følger CTM rutinemessig religiøst to ganger om dagen, men noen ganger hopper jeg over en toner, og i disse dager har jeg lagt til serum i CTSM-rutinen. Jeg har brukt denne ansiktsvasken de siste to ukene regelmessig. Jeg synes dette er riktig tidspunkt å dele min erfaring med det med deg.

Da jeg først åpnet hetten, fant jeg at røret var forseglet. Tommelen opp på det! På å fjerne forseglingen, klemte jeg en myntstørrelsen av den på håndflatene mine og brukte som beskrevet. Det er som en gjennomsiktig gel med svært små gullskinnende partikler i den. Det ser så utrolig ut at hver gang du vasker ansiktet ditt, føler du deg som en dronning!

Når det kommer i kontakt med huden, blir dens konsistens kremaktig og gelen forsvinner helt; gullpartiklene gjør ikke engang vondt. Du kan ikke si at det er som en exfoliator, men det er bare en flat ingrediens. Det danner nok skum, men slik at huden din kommer ut rynket, glødende og strålende. Det tørket ikke ut huden min, men for å sjekke på denne påstanden brukte jeg ikke noe fuktighetskrem, men etter et par minutter følte jeg den elastiske følelsen på nesen og leppene (de tørre områdene i ansiktet mitt), og deretter brukte jeg min vanlige fuktighetskrem. Samlet sett kan jeg si at det er fuktighetsgivende ansiktsvask, men du kan ikke hoppe over fuktighetskremet ditt etter å ha brukt dette.

Image
Image

På de første 3-4 vasker merket jeg ikke noen endring i huden min, med unntak av det faktum at det fjernet alt urenheter, støv og smuss veldig bra. Men etter fortsatt bruk gjorde det huden min lysere og strålende; det irriterte ikke min følsomme hud. Det var veldig forsiktig akkurat som Cetaphil Face Cleanser. Hvis noen av dere har brukt Cetaphil-produkter, vet du hva jeg mener. Infact, det gir en mild kjøling følelse på ansikt og nakke. Det forårsaker ikke noen brudd på huden min og ja i noen grad gjør huden tett. Jeg er veldig fornøyd med produktet, og det beste med dette produktet er at det er for alle hudtyper. Jeg vil absolutt anbefale dette til alle. etter å ha merket forandring i huden min bhabhi Også begynt å bruke det, hun er også veldig fornøyd med kjøpet, og hun har tørr til kombinasjonshud for å gi deg beskjed. Det har virket like bra for henne. 🙂

Lar oss oppsummere sine fordeler og ulemper:

Fordeler med Jovees Gold Ultra Radiance Face Wash:

• Anstendig priset. • For alle hudtyper. • Ikke testet på dyr. • Squeaky renser ansiktet. • Tilfører utstråling til huden. • Fin duft. • Forårsaker ingen irritasjon. • Det er bare nødvendig med en liten mengde for å rengjøre ansiktet.

Image
Image

Ulemper med Jovees Gold Ultra Radiance Face Wash:

  • Komplett liste over ingredienser som ikke er nevnt.
  • Emballasje kan bli bedre.
  • Ikke reisevennlig som lokk er av dårlig plastkvalitet.
  • Kan ikke være lett tilgjengelig nå.

Vil jeg tilbakekjøpe Jovees Gold Ultra Radiance Face Wash?

Ja, absolutt uten et sekund trodde. Jeg elsker det helt!

Vil jeg anbefale Jovees Gold Ultra Radiance Face Wash?

Ja, absolutt ja, det er en må-prøve damer!

IMBB-vurdering:

5 på 5 😀

Jovees Sunscreen SPF 30 og SPF 45 Jovees Anti Acne Pimple Cream Jovees Lip Balm Jovees Solcreme og Fairness Lotion SPF 25 Jovees Papaya og Honning Facial Scrub Jovees Revitalizing Hair Tonic Jovees Veg Peel Pack Jovees Anti Tan og Clarifying Herbal Face Pack Lakme Perfect Radiance Intense Whitening Face Wash Review Olay White Radiance Advanced Fairness Rensende Skummende Cleanser Review Damens Gold Radiance Radiance Boosting Cleansing Mousse-Review

Populært emne