Hei kjære lesere!

Våren er i luftdamerne, og det er også buzz på valentinesuken. Jeg håper alle må være klar for en date med deres elskede for valentiner denne lørdagen. Jeg lette etter noen leppefarger i n * de og lyserøde nyanser som var bærbare for kontoret. Jeg var spesielt inspirert av leppefargene slitt av Priyanka Chopra i filmen Gunday. Jeg finner hennes hudtone så mye som den store indiske mengden og elsker måten hun er i stand til å bære røde lepper på den røde løperen, samt de subtile farger. Da jeg så Colorbar hadde lansert noen vakre nyanser i pinks med undertoner av oransje, rød og brun; Jeg var mer enn spent på å prøve dem.

Colorbar har lansert 10 flotte farger, som roper av vår og sommer. Alle nyanser er brukbare hver dag. Det er bare en rød og en oransje blant dem. Den oransje er Deep Rust, som allerede er gjennomgått (klikk her for anmeldelsen).

Da jeg dro til Colorbar-telleren, sa SA at jeg har denne typen skygge Deep Coco som er bestselger hos dem. Jeg elsket tre av de andre nyansene bortsett fra dette, men jeg bestemte meg for å gå med denne for nåværende kjøp. Jeg tror vi alle ønsker for "mera wala rosa", "mera wala rød"; sjekk ut om dette er "mera wala n * de".

Påstander:

Pris:

675 INR for 6,0 ml.

Min erfaring med Colorbar Deep Matte Lip Creme Deep Coco:

emballasje: Colorbar leppe crème kommer i et gjennomsiktig plastrør med en sølv skruehette. Pakken er solid, lekkasjebestandig og reisevennlig, så det vil ikke bli spild av produkt. Skyggenavnet er merket nederst på en sølv klistremerke. Applikatoren er en lang stav med en fotfotsvamp. Det tar opp tilstrekkelig mengde produkt for en enkelt sveipe. Holdbarheten er på tre år, men jeg tror jeg ville fullføre det før: p. Jeg ble imidlertid overrasket da jeg ikke fant noen ingredienslister på pakken. Ganske ulikt Colorbar!

Tekstur og farge: Lippie er rik og kremaktig i tekstur og glir som en drøm over leppene. En veldig saftig og buttery følelse. Jeg vil være enig i "ultra-silkeaktig" kravet til Colorbar. Det tørker eller tugger ikke som i de fleste matte leppestifter. Det føles lett over leppene og har ingen tilsatt duft. Ikke at jeg har en sensitiv nese, men jeg vil telle det som et pluss punkt i denne leppens crème. Deep Coco er den mørkeste skyggen i denne dype matsamlingen og ser ut som en pisket sjokolademousse. Pigmenteringen er en annen wow-faktor i produktet, en perfekt dybde av pigmentering som brukes. Jeg har pigmenterte lepper og dekningene er for gode av disse leppene.

Denne leppe crème er i stand til å gi en illusjon av fyldigere lepper, så tynne lepper kan bruke dette for å fremheve det videre. Fargen er en hverdagsfarge, enten det er kontor, sammenkomster, handler eller kveldsklær. Det ville se bra ut hvis du vil lage et dristig øyeoppslag med lav profil på leppene; noe som hvordan Karishma så på Big Boss Grand Boss (psst ... det var den eneste sesongen jeg fulgte med Big Boss for å finne ut hvordan folk blir avhengige av dette showet). Jeg vil anbefale dette til alle aldersgrupper og passer for alle hudtoner.

Fargen tar tid å sette og etter at den er satt, kommer den opp som en vakker farge med en halvmattig finish. Det føles ikke en fullstendig matte på det øyeblikk du bruker den. For en mer matt effekt kan du tømme det på et vevpapir eller bruke litt pulver kompakt over det. Du kan hoppe over leppelinjene da det ikke bløder. Produktet er svært overførbart og vil flekke tennene hvis for mye av produktet brukes.

Den matte leppens crème flager ikke bort eller tørker ned for å bli pulveraktig på leppene. Jeg hoppet ved hjelp av leppebalsam før du brukte den og jeg hadde ingen klager. Vanligvis gjør matte leppestifter mine lepper ekstremt tørre og behovet for å exfoliere dem oppstår for ofte. Med dette produktet var leppene mine mykere selv etter at de hadde dratt det. Jeg vil foreslå peeling av lepper som det kan se ujevnt på tørre eller hakkede lepper etter at den har satt.

Produktet kommer gjennom lette snacks, men dør helt etter et tungt måltid. I motsetning til de rosa nyanser som Deep Blush, går det ikke etter mye av en flekk. Jeg kan ikke kommentere oppholdsstyrken som jeg vanligvis har mitt måltid etter 4-5 timer etter å ha brukt dette. Det er ingen problemer med å fjerne det fra leppene. Facewash og vann eller babyolje vil helt fjerne alle spor.

Pros av Colorbar Deep Matte Lip Creme Deep Coco:

 • Lett tilgjengelig.
 • Klassisk, gjennomsiktig reisevennlig pakke.
 • Tykk kremaktig tekstur.
 • God pigmentering.
 • Applicator er god nok til en jevn applikasjon.
 • Tørker ikke ut leppene.
 • Er en slitesterk farge for alle hudtoner til daglig bruk.
 • Har ingen tilsatt duft.
 • Kan fremheve tynne lepper.

Cons av Colorbar Deep Matte Lip Creme Deep Coco:

 • Overføringer for enkelt.
 • Vil trenge touch-up, reapplication etter måltider.
 • Ingen ingredienser liste.

IMBB Rating:

4/5. Ja, jeg vil fortsatt gi den en 4 i forhold til de andre mattes jeg har brukt hittil.

Vil jeg anbefale Colorbar Deep Matte Lip Creme Deep Coco?

Ja. Det er en rekke nyanser for alle, og hver enkelt er vakker.

Ville jeg tilbakekjøpe Colorbar Deep Matte Lip Creme Deep Coco?

Nei, ikke den samme nyansen. Disse lippene er som en godbit, jeg vil gjerne kjøpe de andre nyanser i samme samling, kanskje den røde.

Til neste gang jenter. Følg med.

Colorbar Deep Matte Lip Creme i Deep Blush Review Colorbar Deep Matte Lip Creme i Deep Rust Review Colorbar Deep Matte Lip Creme i Deep Pink Review Colorbar Velvet Matte Lipstick: Shy Cherry Review Colorbar Velvet Matte Just Maroon 45M Lipstick Review 10 Colorbar Velvet Matte Lipstick Strimler og Beskrivelse 51 Lipstick Lip Swatches Du kan ha gått glipp av! 10 mest favoritt Colorbar Matte Lipsticks Colorbar Velvet Matte Lipstick: High Tea Review Vaseline Kakaosmør Deep Conditioning Body Lotion Review Chanel Le Baiser Lustful Kiss Rouge Coco Lipstick Review, Swatch

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: