Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Body Shop Strawberry Body Sorbet Review - VEKTTAP 2023
Body Shop Strawberry Body Sorbet Review - VEKTTAP 2023
Anonim

Helllooo du vakre mennesker! Jeg håper du har det bra bra 🙂

Jeg beklager at jeg har vært MIA, men jeg er tilbake 😀

I dag vurderer jeg et produkt fra vår elskede, TBS! Jeg har nylig hatt en handlekurv på nettbutikken i The Body Shop og kjøpt som minst 10 ting. 😀 Uansett støt jeg inn i Strawberry Body Sorbet, og jeg ble fascinert. Jeg hadde ingen anelse om hva det egentlig var som fordi det så mye annerledes sammenlignet med andre kroppsfuktere, så jeg endte opp med å ringe for å finne ut hvordan det egentlig er. Les videre!

Image
Image

Pris:

€ 795, men jeg fikk det for € 63

Beskrivelse og krav:

1) Scoop en industri først med denne kule kroppen fuktighetskrem, infundert med saftig jordbær duft! 2) Vår gjennombruddsorbettekstur smelter øyeblikkelig inn i huden for en frostig sprengning av frisk fuktighet. 3) Lett og hurtigabsorberende. 4) Leaves kroppen umiddelbart fuktet. 5) Opptil 24 timer hydrering.

Egenskaper:

1) Lys og fruktig kropp fuktighetskrem. 2) Amazing Strawberry Fragrance. 3) Gellignende fuktighetskrem og ikke kremaktig. 4) Babyrosa i farge. 5) For bruk på kroppen og ikke på ansiktet. 6) Holdbarhet - 2 år. 7) Også tilgjengelig i Moringa og Satsuma. 8) Mot dyretesting.

Image
Image

Jeg tar på kroppen butikken Strawberry Body Sorbet:

Da jeg kjøpte det, spurte jeg ærlig hva dette gel-lignende fuktighetskremet egentlig kunne gjøre. Så da jeg prøvde det, følte jeg en kjølingsfølelse på huden min mens du applikerte den og rommet mitt var fylt med jordbær duften! Utrolig, ikke sant? 😀 Det er supert lys og litt som gelé når det gjelder konsistens. Raskabsorberende, med rette hevdet, men hva etter det? Etter en time med å bruke sorbet, kunne jeg likevel lukte jordbæret og hendene mine følte seg myke. Etter 3 timer begynte duften å falme, men var fortsatt der! Etter 4 timer følte jeg behovet for å bruke på nytt fordi hendene mine (som jeg har tørr hud) begynte å føle seg røffe. Kort sagt er sorbet bra for folk med normal hud. Det er ikke kremaktig, ikke fet og absorberer raskt. Men jeg føler ikke behovet for å tilbakekjøpe dette produktet som det ikke hjalp huden min.

Jeg vil si gå for det bare hvis du elsker jordbær duften og ikke har tørre hudproblemer.
Jeg vil si gå for det bare hvis du elsker jordbær duften og ikke har tørre hudproblemer.

Pros av Kroppsbutikken Jordbær Kropps Sorbet:

 • Amaazzinnggg jordbær duft.
 • Selv om duften er overveldende, vil skjønnhetene ikke bry deg om det fordi det fortsatt er litt mildt til nesen.
 • Raskabsorberende og ikke i det hele tatt kremaktig gjør det bra for somre!
 • Holder hendene myke!
 • Lukten går ikke selv etter å vaske hendene med såpe.
 • Litt går langt.
 • Takket være mengden, kan det være i minst 3-4 måneder.
Image
Image

Ulemper med kroppshandelen Jordbær Kropps Sorbet:

 • Ikke hydrerer nok til en fuktighetskrem.
 • Noen skjønnheter kan ikke like den overveldende duften.
 • Gjorde ikke mye forskjell på huden min.
 • Ikke reisevennlig takket være sin størrelse.
 • Kan føles klissete til noen.
 • Vil ikke hjelpe jentene med tørr hud / veldig tørr hud.
 • Ganske dyrt.
 • Re-påføring kreves etter 5-6 timer.

Konklusjon på Body Shop Strawberry Body Sorbet:

Det er en gelignende fuktighetskrem, noe annerledes og ut av esken, som jeg liker. Men produktet er ikke noe bra. Ikke hydrerer nok og det er ingenting som en fuktighetskrem for å være ærlig. Lukten selv om det er fantastisk! Jeg tror det ville gjøre et godt produkt for jenter med normal hud; for somrene som det ikke er kremaktig og absorberer i huden raskere enn isen smelter foran en varmeapparat 😛

IMBB Rating:

3.5/5

Vil jeg anbefale Body Shop Strawberry Body Sorbet?

Bare hvis du ikke har tørr hud som trenger hydrering, og også hvis du vil lukte yummy 😛

Ville jeg tilbakekjøpe Body Shop Strawberry Body Sorbet?

Nei.

Håper du skjønnhetene fant min anmeldelse nyttig 🙂 Takk for at du leser! xoxo

Body Shop Strawberry Lip Balm Review The Body Shop Banana Shampoo The Body Shop Dreams Ubegrenset Eau De Parfum The Body Shop Seaweed Iconic Clay Mask Kroppsbutikken Strawberry Body Polish Strawberry Body Butter, Raspberry Body Scrub, Clinique Anti Blemish Kroppsbutikken Moringa Body Sorbet Review Kroppsbutikken Moringa Melk Kropp Lotion Victoria's Secret Fresh Sorbets Fragrance Mist Revlon Colorburst Lip Smør i Sorbet Elle 18 Color Pops - Mauve Sorbet Lakme 9 til 5 Lip Color - Sorbet tirsdag EOS Lip Balm i Passion Fruit & Strawberry Sorbet Dior Hydra Life Pro ungdoms Sorbet Creme Lakme Berik Lip Lip Farge i Classic Pink Sorbet

Populært emne