Hei alle sammen,

Essie har noen veldig vakre farger, og en slik nyanse er "Penny Talk." Jeg ble forelsket i denne neglelaket så snart jeg så sine stikkord på nettet. Det er den mest nydelige rose gull neglelakk noensinne. Rull ned for å se fargene, jeg er sikker på at du vil fortsette å lese anmeldelsen min og godta min mening.

Produktbeskrivelse:

Penny for dine tanker? ikke nødvendig. Denne uttalelsen som gir autentisk kobbermetallisk neglelakk sier alt.

Skygge:

Penny Talk.

Pris:

$8.5

ingredienser:

Jeg tar på Essie Penny Talk Nail Lacquer:

"Penny Talk" var en del av Essie Mirror Metallics 2012 Collection. Det har vært i markedet lenge, men for folk bosatt i India er det vanskelig å få en hånd på disse. Så snart jeg kunne, kjøpte jeg denne nydelige skyggen.

Skygge:Penny Talk er beskrevet som et metallisk kobber. Det virker annerledes i flasken enn på neglene. På neglene, det viser seg som den vakreste og perfekte rose gull neglelakk noensinne har sett. Du kan bare ikke slutte å stirre på denne nydelige fargen når den er på neglene dine.

Børste:Penselen er flatt og gjør applikasjonen av neglelakken jevn. Det legger inn riktig mengde neglelakk på neglene.

pigmentering: Pigmenteringen er stor. Det går ugjennomsiktig i en enkelt frakk. To strøk gir en bedre finish og varer lenger. Penselen gir et ikke-stramt program. Tørketiden er også veldig imponerende.

Oppholdsstyrke:

Selv om neglelaket gir en ugjennomsiktig finish i ett lag, har den en gjennomsnittlig oppholdskraft med ett lag. Med en frakk begynner malingen å kippe om 2-3 dager. For å øke oppholdskraften kan en topplakk påføres eller to lag av neglelakk kan brukes. Dette forhindrer chipping til 5-6 dager.

Pros av Essie Penny Talk Nail Lacquer:

  • Perfekt rosa gullskygge.
  • Blanke overflate.
  • Tørker veldig fort.
  • To strøk varer i 5-6 dager uten kippe.
  • Gir en ugjennomsiktig finish i et enkelt lag.
  • DBP, Toluen og Formaldehyd gratis.

Ulemper med Essie Penny Talk Nail Lacquer:

  • Tilgjengelighet i India.
  • Ganske dyrt.

IMBB Rating:

5/5

Vil jeg anbefale Essie Penny Talk Nail Lacquer?

Ja, jeg vil anbefale denne vakre neglelakk til alle.

Ville jeg tilbakekjøp Essie Penny Talk Nail Lacquer?

Nei, det er begrenset tilgjengelighet i India, det vil også vare meg en stund.

Essie Nail Lacquer - Lilacism Essie Nail Lacquer - Størrelsesspørsmål Essie Nail Lacquer - Hun er bortskjemt Essie Nail Polish - Fair Game Essie Nail Lacquer i Bordeaux Essie Nail Lacquer - Tart Deco Essie Nail Lacquer Mojitos Madness Essie Naughty Nautical Nail Polish MAC Nail Lacquer - Steamy Tom Ford Plum Noir Nail Lacquer Zoya Nail Lacquer i Tobey OPI blekk neglelakk Sally Hansen High Definition Nail Lacquer i Shade Laser

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: