Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Eva Pretty Nails Hånd og Nail Manicure Pack Review - HUDPLEIE 2023
Eva Pretty Nails Hånd og Nail Manicure Pack Review - HUDPLEIE 2023
Anonim

Hei alle vakre damer,

Vinteren kommer over, og nå er det nesten på tide å brace oss til sommerkampen, mellom solen og vår dårlige hud! Så, jeg startet min sommer shopping nylig for produkter som solkrem, lotions etc … og kom over Eva Pretty Nails Hand and Nail Manicure Pack. Siden jeg aldri har brukt en manikyrpakke før, ville jeg prøve dette og jeg plukket opp engangspakken for sti. Jeg elsker å få manikyr og pedikyr fra salongen, men de høye kostnadene de tar, gjør meg til en ikke så vanlig kunde, og jeg antar at dette gjelder for de fleste damene der ute! Så, la oss se om disse søte rørene med så bra pris gjør noen rettferdighet for oss.

Image
Image
Image
Image

Mengde:

Netto mengde: 10g x 3 nos = 30g

Eva rensemiddel 1x 10g Eva skrubbe 1x10g Eva krem 1 x 10g

Pris:

Rs.60 (for engangspakke)

Påstander:

Du er bare tre skritt unna flotte hender og negler. Med Eva vakre sømpakker kan du rense, skrubbe og krem dine hender og negler til perfeksjon. Infusert med en forfriskende og forfriskende duft, vil dette håndpleiemiddelet tantalize sansene dine, mens du forsiktig fukker, reparerer og fornyer hendene, og gir deg perfekte, fine negler.

Image
Image

Min erfaring med Eva Pretty Nails Hånd og Nail Manicure Pack:

emballasje:De tre rørene (rengjøringsmiddel, skrubbe og krem) er pakket i en gjennomsiktig plast ytre dekning. Hvert rør er laget av plast med en skruetypehette. Den rosa fargeutskriften over rørene gjør den mer girlish og attraktiv. Samlet sett er hele emballasjen reisevennlig og kan transporteres i vesken din.

cleanser:

Jeg påførte rensingen på hendene i henhold til retning, etter å ha bløt det i varmt vann i 5 minutter. Rengjøringenes struktur er tynn og gjennomsiktig. Det lammer godt med vann og bare en liten mengde er nødvendig. Den har en kunstig, men mild, søt duft. Etter søknaden følte hendene mine rene og friske.

Image
Image

Skrubbe:

Det viktigste jeg hadde merket om Eva-skrubbe er at det er en valnøttskrubbe. Jeg elsker å bruke valnøtt scrubs for ansiktet mitt, for det er flott exfoliating eiendom. Tekstur av skrubbe er kremaktig med små valnøttpartikler. Jeg antar at disse små partiklene ville ha jobbet bra for å exfoliere ansiktet mitt, men for hender ønsker jeg at størrelsen kan være litt større. Uansett, sluttresultatet var ikke så ille, jeg kan merke litt glød i hendene etter eksfoliering.

Image
Image

Krem:

Til slutt er det krem, og jeg vil virkelig ikke snakke om det! For det er det som virkelig er et sving for hele pakken. Tekstur er tynn og kremaktig, og når den påføres, gir den en følelse av tyngde på hendene. Den verste delen er det aldri blir absorbert i huden din og danner et fettete lag på toppen. Den ene tingen jeg likte om dette er det er søt duft, som lengter lenge.

Image
Image

Resultatet:

Selv om det er mye rom for forbedring i dette produktet, er jeg veldig fornøyd med sluttresultatet. Mine hender er mer myke og strålende enn før, og jeg kan se noen forbedringer i hudtonen min! (kanskje jeg hallucinerer 😛). De fleste påstandene fra produktene er sanne unntatt spikerdelen. Det gjorde ingenting for neglene mine, ingenting!

Image
Image
Image
Image

Fordeler av Eva Pretty Nails Hånd og Nail Manicure Pack:

 • Selv om det er en engangspakke, kan den brukes mer enn en gang.
 • Rengjøringen gjør en god jobb.
 • Gir en nærsalong som manikyr føler på hendene.
 • Synlig forbedring i hudtekstur.
 • Veldig lav pris.
 • Reise vennlig emballasje.
 • Hele prosessen tar ikke mer enn 20 minutter.

Cons av Eva Pretty Nails Hånd og Negl Manikyr Pack:

 • Effekten varer ikke lenge.
 • Størrelsen på partiklene i skrubbe kan være større.
 • Krem er den virkelige skruen ned.
 • Gjør ikke noe for negler.

IMBB Rating:

3.8/5

Vil jeg anbefale Eva Pretty Nails Hand and Nail Manicure Pack?

Hvis du er en moderne dag, opptatt arbeider kvinne som ikke har tid til å bruke i en salong eller hvis du er en høyskolepike som egentlig ikke vil bruke lommepenge på manikyr, kan du definitivt gå på dette produktet! 🙂

VOV Nail Paint Fransk Manicure Kit Review, Tips Kiss French Manicure Kit Review Manikyr og pedikyr hjemme Intensiv hånd og spiker spa hjemme: DIY Vega Manicure Nail File med Cuticle Trimmer Review Vega 4-veis buffer manikyr verktøy gjennomgang Faces Manicure Set: Pakke med 5 Ciate Mini Caviar Manicure Kit-Party Punch Review Hvordan ta vare på neglene dine Eva Fresh Lips Fuktighetsgivende Lip Balm - Raspberry EVA Lush Lips Nourishing Lip Balm Strawberry Bite Review Eva Fresh Lips Grape Fuktighetsgivende Lip Balm Review

Populært emne