Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Khadi Neem-Rose og Aloe Vera Facial Scrub Review - SKJøNNHET 2023
Khadi Neem-Rose og Aloe Vera Facial Scrub Review - SKJøNNHET 2023
Anonim

Hei vakre damer,

Så jeg er tilbake igjen med en annen ansikts skrubb anmeldelse fra Khadi. Som du kanskje sikkert vet, en gang siden, jeg gjennomgikk aprikos og Aloe Vera skrubbe fra Khadi som jeg virkelig likte. Ja, såpedampen plager noen ganger, men ellers var jeg ganske fornøyd med skrubbingen. Sammen med samme uke kjøpte jeg aprikos-Aloe Vera ansiktsskrubbe, min søster plukket Neem-Rose og Aloe Vera skrubbe fra Khadi. Siden våre respektive valg er basert på våre forskjellige hudtyper, kunne jeg ikke vente med å se på sistnevnte for dere.

Åh og dette er for de som vil lære mer om mine erfaringer med Khadi Herbal Apricot og Aloe Vera Scrub.

Image
Image

Pris - Rs. 160 for 210 ml

Image
Image

Min erfaring med Khadi Neem - Rose og Aloe Vera Facial Scrub:

For sent opplever min søster mange hudproblemer som pimples og ting, derfor er hun helt besatt av neem and neem-produkter. Ingen brainer hvorfor hun valgte denne ansiktsskrubbingen. Jeg antar neem var sannsynligvis ingrediens hun så på ingredienslisten og kjøpte denne skrubbingen. Nei, men vitser fra hverandre, er det virkelig laget ved hjelp av noen velkjente naturlige rensemidler og hudbløtende urter som Neem, Aloe Vera og Rose Water. Jeg antar at vi alle vet hvor gode er alle disse når det gjelder å behandle hudproblemer.

Image
Image

Tekstur-vis er skrubben en lotion basert som til slutt gir huden fuktighet og hydrering, mens du fortsatt fjerner overflødig smuss og olje fra hudens porer. Så ja, jeg vil si at det tilfredsstiller krav Khadi gjorde om det, og søsteren min personlig synes å være ganske fornøyd med denne skrubbingen. Duft-klok, det lukter roser - rose vann for å være presis. Walnut helvete skrubbe granulatene er pakket litt i produktet, noe som virkelig gjør underverk når det gjelder rensende hud. Så ja, jeg antar at hun er ganske fornøyd med skrubbingen og det er jeg. Jeg har kombinert hudtype og jeg har brukt denne skrubben også. Ærlig, jeg vil si at dette er like bra som aprikos og Aloe Vera Facial Scrub; pluss det lukter bedre! 😀 Denne skrubben skuffet ikke søsteren min eller meg, og jeg er sikker på at du vil gjøre underverk for huden din også.

Image
Image

Pros av Khadi Neem - Rose og Aloe Vera Facial Scrub:

 • Pocket-vennlig.
 • Fungerer godt på fet til kombinasjon av hudtyper; Fungerer godt på følsom hud også.
 • Lite er nok.
 • Irriterer huden.
 • Ingredienslisten nevnt.
 • Ayurvedic / urte.
 • Uten parabener.
 • Kjemisk-Free.
 • Ph-balansert med aktive urteekstrakter.
 • Miljøvennlig.
 • Ikke testet på dyr.
 • Testet for medisinsk effekt.
 • Utløp - 3 år

Cons av Khadi Neem - Rose og Aloe Vera Facial Scrub:

 • Ingen. Det fungerer godt på sensitive hudtyper siden det er beriket med neem blader som er naturlig antiseptisk.

IMBB Rating:

4/5

Ville jeg tilbakekjøpe Khadi Neem - Rose og Aloe Vera Facial Scrub?

Nei, bare fordi jeg har 2 store flasker med scrubs i mitt hjem nå! 😀

Vil jeg anbefale Khadi Neem - Rose og Aloe Vera Facial Scrub?

Ja!

Jeg håper du finner denne anmeldelsen nyttig. Vennligst del dine synspunkter nedenfor!

Til vi møter neste, bli vakker!

Khadi Rose Face Scrub Khadi Rose Face Wash - Anmeldelse Tvam Almond And Honey Face Scrub Og Body Polisher Tvam Almond And Honey Face Scrub Og Body Polisher Naturoma Herbal Apricot Scrub Oriflame Swedish Spa Face Scrub VLCC Skin Defence Indian Berberry Face Scrub AromaMagic Mineral Glow Scrub 5 Fabulous Scrubs for Summere fra kjøkkenet Rose vann for hårpleie Khadi Face Wash Frisk Sitron Med Neem & Tulsi Extract-Review Khadi Amla & Bhringraj ayurvedisk sjampo Khadi Neem Tulsi Face Pack Khadi Sat Reetha Herbal Shampoo Khadi Amla Hair Oil

Populært emne