Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Sally Hansen Twinkling Diamond Lip Treatment Review - KROPP 2023
Sally Hansen Twinkling Diamond Lip Treatment Review - KROPP 2023
Anonim

Hei alle sammen!

Etter å ha fått slike søte kommentarer fra så mange søte IMBB'er på artiklene mine om Sally Hansen-leppeplaster, tenkte jeg på å se på en annen for deg i dag. Denne er også fra Sally Hansens Diamantleppebehandlingsområde, og det er i skyggen Twinkling som er en mørk mauve slags farge. Les videre for å vite mer om det.

Image
Image

Produktbeskrivelse:

o Gir en blinkende diamantglans o Forbedrer leppestrukturen hver gang du bruker den o Tidsfrigjør lipid fuktkompleks og retinal behandler lepper i opptil 12 timer o Microfine diamanter legger øyeblikkelig utstråling

Produktpris: $ 4,95. Jeg kjøpte den for INR 375 på en skjønnhetsbutikk i Delhi som selger importerte kosmetikk.

Image
Image

Min erfaring med Sally Hansen Twinkling Diamond Lip Treatment:

emballasje: Emballasjen er veldig enkel. Den kommer i et slank plastrør med et metallisk sølvbørstehåndtak. Penselen er ganske liten også, og det gjør applikasjonen av glansen så mye mer presis. Emballasjen har ingen tekst på den. Det ligner veldig mye på emballasjen av Maybelline Color Sensational Lip Gloss. Det er også solid og reisevennlig.

Image
Image

Skygge: Twinkling er en mørk mauve lip gloss. Den har en vakker, ikke-skinnende glans, selv om den ikke er over toppen. Det ser veldig vakkert ut på leppene. Det virker ganske mørkt når det er trykket på hånden, men ser forholdsvis lett ut i fargen når den påføres på leppene. Samlet sett komplimenterer det veldig min hudtone og får meg til å se minst en skygge rettferdig. Fordi det er så vakkert hver dag, ha en slags skygge, har denne lipglossen fått mye kjærlighet fra meg de siste månedene. Dette er en slik nyanse som jeg føler vil passe alle hudtoner. Denne leppeblanken inneholder ikke noen glimmerpartikler, noe som gjør den glanset uten å være overdrevet skinnende på leppene. Også, denne lepplansen gjør en god jobb med å gjemme pigmenteringen på leppene mine.

Tekstur og pigmentering: Tekstur av Sally Hansen lipglans er veldig glatt. Det føles ikke klissete eller fettete på leppene. det føles litt tingly skjønt, men denne tinte følelsen avtar etter et par minutter med søknad. Det lyser opp ansiktet umiddelbart. Det er en veldig fuktighetsgivende lipglans. Jeg pleier ikke å ha en leppebalsam eller en leppestav under denne leppeglansen, og i seg selv hjelper denne leppeplaten mine lepper fuktig i god 4 + timer. Det er pent pigmentert lipglans. Jeg bruker vanligvis bare to strøk av denne leppeglansen, og det forblir på meg i rundt 3 timer med et lett måltid. Denne leppeblanken overfører ikke så mye som de fleste lipglosser gjør.

Image
Image

Pros fra Sally Hansen Twinkling Diamond Lip Behandling:

 • Rimelig lip gloss.
 • Det er en av de mest fuktighetsgivende leppene jeg noen gang har eid. Holder leppene fuktig i en god 4 + timer, selv uten å legge det med en leppebalm.
 • Jeg liker virkelig skinnet som gir leppene mine.
 • Overfører ikke mye.
 • Oppholder seg i 3-4 timer på meg.
 • Jeg finner denne skyggen veldig vakker og smigrende på min hudtone. Det får meg til å se en skygge rettferdig.
 • Skjuler pigmenteringen av mine lepper.
 • Kompakt og reisevennlig emballasje.
 • Inneholder ikke noen glimmerpartikler. Kan brukes på daglig basis.
Image
Image

Cons av Sally Hansen Twinkling Diamond Lip Behandling:

 • Jeg liker ikke emballasjen i det hele tatt.
 • Mennesker som foretrekker glitrende leppeplaster, kan ikke like denne leppeblanken.
 • Gir en prikkende følelse på leppene når de påføres.
 • Jeg føler at mengden er litt mindre for prisen (selv om det ikke er så dyrt)

Vil jeg tilbakekjøp det / anbefaler jeg Sally Hansen Twinkling Diamond Lip Treatment?

Ja, jeg vil tilbakekjøpe samme skygge, og jeg føler at dette er en må ha leglansskygge for hver jente i 20-årene.

IMBB Rating:

4.2/5

Konklusjon på Sally Hansen Twinkling Diamond Lip Behandling:

En av mine favorittlipsemaler, denne! Holder leppene mine fuktig, skjuler pigmenteringen på mine lepper og gir en vakker glans.

Sally Hansen Blendende Diamond Lip Treatment Review Sally Hansen # 10 Gleaming Smile Brightening Lip Treatment Review Sally Hansen Luminous Diamond Lip Treatment Review Sally Hansen Diamond Lip Treatment - Bryllupsreise Red Review Sally Hansen Lip Inflation Extreme Lip Gloss - Sheer Bare Sally Hansen Lip Gloss-Brocade Sally Hansen Salon Manicure Cuticle Eraser + Balm Review

Populært emne