Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Chambor Glitzy Gloss Crystal # 801 Review - MOTE 2023
Chambor Glitzy Gloss Crystal # 801 Review - MOTE 2023
Anonim

Hei flotte damer,

Endelig er våren i ferd med å komme, og kjølige vinterdager har begynt å forsvinne. I dette vakre været bestemte jeg meg for å gjennomgå denne flotte, levende lipglossen fra stash for alle. Lipglossen tilhører Crystal-serien med glanset glans lansert av Chambor. Jeg har allerede vurdert en glans fra dette området tidligere. Så la oss se hvilken nyanse som har gått bedre blant de to.

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Holdbarhet: 3 år fra produksjonsdatoen.

Image
Image

Min erfaring med Chambor Glitzy Gloss Crystal:

emballasje: Glansen kom i en rektangulær blå papkasse som har alle detaljer, skygge nummer, produktbeskrivelse og ingredienser skrevet på den. Det hadde også en glitrende front som ser elegant ut. Glansens kropp er delikat, slank og reisevennlig. Det har også et tall skrevet på bunnen, slik at du enkelt kan finne glansen hvis du har mer enn en fra dette området. Den har en svart hette som ser veldig stilig ut og en gjennomsiktig kropp for å vurdere hvor mye av produktet som er igjen inni. Alt i alt er emballasjen akkurat som andre glanser fra Chambor.

Image
Image

Skygge: Glansens skygge er veldig myk rød. Jeg kjøpte hovedsakelig denne skyggen på toppen av det over mine røde leppestifter, men i seg selv ser det også veldig elegant ut, og kvinner i alle aldre vil elske det. Selv om hele spekteret av glans er rent. Jeg finner denne spesielle skyggen gir tilstrekkelig dekning til leppene som ikke er veldig tungt pigmenterte og gjør dem til å bli sunne. Den har også veldig fine vakre røde og gyldne glimmerpartikler som ikke er klumpete og reflekterer lyset perfekt. Denne spesielle skyggen lyser øyeblikkelig opp ansiktet mitt. Jeg elsker denne nyansen mer enn den oransje.

Tekstur og pigmentering: Disse glossene er ganske kremete. De glir jevnt. Det slår seg ikke i fine linjer eller fremhever dem. Men de er litt klissete og jeg hater når håret mitt stikker til det. Denne spesielle nyansen er litt mer pigmentert enn 804, og jeg må bare sveipe den en gang på toppen av en leppestift. Men når glansen begynner å falme, er det litt igjen som jeg ikke liker. Jenter med tørre lepper vil kanskje ikke hoppe over en leppebalm under den. Ikke at glansen tørker, men det er heller ikke hydratiserende. Også, det overfører mye.

Image
Image
Image
Image

Parfyme: Glansens duft er sitrus-y som jeg nevnte før, og vil ikke gå bra med følsomme neser som min.

applicator: Glossens applikator er en vanlig fotformet og gjør jobben ganske bra.

Image
Image

Stå i kraft: Jeg har også sagt før at jeg liker oppholdsstyrken til disse glossene, da de holder seg litt lengre tid på meg enn de andre glossene jeg har prøvd i denne prisklassen.

Image
Image
Image
Image

Så oppsummerer alle fordeler og ulemper;

Pros av Glitzy Gloss Crystal i skygge # 801:

• Rimelig for kvalitet og kvantitet. • Grusomhet fri. • Kvinner i all alder vil elske denne nyansen. Den er perfekt for å fylle på røde lippier. • Oppholder seg litt lengre tid enn de andre glansene i dette prisklasse. • Reise vennlig og stilig emballasje. • Shimmers er veldig fine og reflekterer lyset perfekt.

Image
Image

Image
Image

Cons av Glitzy Gloss Crystal i skygge # 801:

• Inneholder parabener. • Vil ikke dekke tungt pigmenterte lepper. • Bladene glimmer bak. • Illuserende duft. • Det er ikke hydratiserende. • Jeg foretrekker skygge navn i stedet for tall. Tall har en tendens til å forvirre meg litt, og jeg kan ikke huske dem. • Overfører mye.

IMBB-vurdering:

4/5 (-0,5 for duft og -0,5 fordi det ikke hydrerer)

Skal jeg kjøpe dette igjen / anbefaler jeg Chambor Glitzy Gloss # 801?

Ja, jeg elsker alltid å plukke opp kamskjell når jeg har en sjanse til å. Jeg anbefaler glosser fra Crystal-serien hvis du ikke har super tørre lepper og en sensitiv nese som min.

Chambor Glitzy Gloss Crystal i Shade # 804 Review Chambor Glitzy Gloss Intense # 633 Chambor Glitzy Gloss Intense - 644 Chambor Glitzy Gloss Intense # 632 Chambor Glitzy Gloss Intense - 661 Chambor Glitzy Gloss Intense # 631 Milani 3D Glitzy Glamour Gloss - Ledende Lady

Populært emne