Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Pantene Pro-V Fullness og Life Intensive Hair Mask Review - HåR 2023
Pantene Pro-V Fullness og Life Intensive Hair Mask Review - HåR 2023
Anonim

Hei venner,

Som jeg hadde delt med deg tidligere at jeg virkelig likte å bruke Body Body Radiance Hair Butter, var jeg ivrig etter å prøve en annen hårmask, men Pantene-merkevaren i USA hadde ingen masker tilgjengelig i butikker som jeg hadde sett i India. Så, jeg spurte min venn om å få meg Pantene Pro-V Nature Care Fullness og Life Intensive Hair Mask. Hva tiltrukket meg til dette produktet var kravet om å gi profesjonell kvalitet intensiv reparasjon av hår. Jeg har alltid drooled over det vakre håret, som våre kjendiser flaunt i de blanke blader. Jeg var klar til å få masken da det tørre håret desperat ropte for "fylde og liv."

Image
Image

emballasje:

Hårmassen kommer i et brettmunnet hvitt farget plastrør med en grønn flipdeksel. Emballasjen er gunstig da jeg lett kan lukke og åpne hetten under dusjen. Hårmassen har en blomstret lukt, som er frisk og behagelig. Tekstur vis, det ser ut som en pisket krem, som har en lysegrønn tinge til den. Pantene har også en annen hårmask i Nature Fusion Kategori med temaet Smoothness and Life anmeldt her.

Pris:

135 ml badekar er priset til Rs. 199

Veibeskrivelse:

Image
Image

ingredienser:

Image
Image

Min erfaring med Pantene Pro-V Fullness og Life Intensive Hair Mask:

Produktets instruksjon dikterer at hårmassen skal påføres etter balsam. Så, for de første par bruksområdene, fulgte jeg ordren med å shampe håret mitt etterfulgt av balsam og skyll det ut før du endelig brukte hårmasken. Men sluttresultatet jeg fikk - håret mitt ble ekstremt flatt som om jeg hadde satt mye olje i håret mitt og deretter prøvd å skylle det med vann. I stedet for produktets krav om å gi fullhet og liv til hår, ble håret mitt ganske livløs.

Så, jeg endret modus operandi og nå bruker jeg denne hårmassen i stedet for balsam umiddelbart etter shampooing. Denne gangen svarte håret mitt i et mye bedre arrangement. Etter at håret vasker sammen med luktende godt, følte håret mykere å berøre og fly-aways var mindre.

Imidlertid må jeg sørge for at jeg ikke bruker mye hårmaske om gangen. "Mer er bedre" er ikke en god regel for denne masken, da det gjør håret mitt kjedelig. Duften av hårmasken har en tendens til å forbli i håret mitt til neste hår vasker. Også, jeg har mindre tangles i mitt tørre hår.
Imidlertid må jeg sørge for at jeg ikke bruker mye hårmaske om gangen. "Mer er bedre" er ikke en god regel for denne masken, da det gjør håret mitt kjedelig. Duften av hårmasken har en tendens til å forbli i håret mitt til neste hår vasker. Også, jeg har mindre tangles i mitt tørre hår.

Produktets krav om foryngende svakt og slitent hår syntes ikke å virke på håret mitt. Ingredienslisten av avokado, Bambusa Shoot ekstrakt og druefrø ekstrakt ga ikke hår næring eller forbedret håret tekstur. Samlet sett fant jeg ikke det å være noe bedre enn et hårbalsam.

Fordeler med Pantene Pro-V Fullness og Life Intensive Hair Mask:

  • Gjør tørt hår mykere og mer håndterlig.
  • Små mengder er nødvendig for hver applikasjon.
  • Duft er floral og behagelig som forblir i hår til neste hår vasker.
  • Mindre tangles i frizz-utsatt hår.

Ulemper med Pantene Pro-V Fullness og Life Intensive Hair Mask:

  • Ville ikke være egnet for normal eller fet hårtype.
  • Når det brukes etter balsam i henhold til produktets instruksjon, gjør det håret veldig flatt og limt.
  • Har mye kjemisk innhold i hårmassen.
  • Hjelper ikke med å gi forbedring av hårtekstur.
  • Ikke observere noen foryngelse i håret som per produktets krav.
  • Fant det å være mer nyttig som en balsam enn en hårmaske.

IMBB Rating:

1/5

Ville jeg kjøpe tilbake Pantene Pro-V Fullness og Life Intensive Hair Mask?

Nei, jeg ville ikke kjøpe dette produktet igjen da det virker ikke bedre enn et hårbalsam. Det har mange kjemikalier som jeg føler meg bekymret over å bruke på mitt allerede fargebehandlede hår. Det får meg til å tenke hvis jeg sannsynligvis skal bruke naturlige kjøkkenprodukter som hårmaske fra nå av.

Pantene Total Damage Care Intensive Hair Mask Pantene Pro-V Nature Fusion Intensive Restoring Hair Mask Pantene Hair Fall Control Intensive Hair Mask Pantene Nature Fusion Glathness & Life Intensive Hair Mask Pantene Pro V Nourished Shine Shampoo Pantene Pro-V Hair Fall Control Conditioner Pantene Pro-V Nature Fusion Shampoo-fylde og liv Pantene Pro V Nature Fusion Fullness og Life Conditioner Pantene Hair Fall Control Intensive Hair Mask 20 beste hår masker for sunt hår Matrix Biolage Fortetherapie Intensiv Forsterkende Masque Organix Hydrating Macadamia Oil Intensive Moisture Mask

Populært emne