Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Lancome Rose Rendez-Vous # 230M Rouge i kjærlighet leppestift gjennomgang - SKJøNNHET 2023
Lancome Rose Rendez-Vous # 230M Rouge i kjærlighet leppestift gjennomgang - SKJøNNHET 2023
Anonim

Hei skjønnhet,

Jeg vil gjennomgå fire leppestift nyanser fra Lancome neste, som jeg mottok som gaver ganske lang tid tilbake. Jeg kan si at dette var min første foray i luksusbutikk sminke, bortsett fra MAC. Jeg var ekstremt skuffet over at jeg ikke skulle følge med min mann under en tur til utlandet siden det var vintrene i 2013, og det var litt for mye å ta vår lille spedbarn sammen. Uansett, min hubby, sensing min skuffelse fikk meg disse leppestiften i løpet av denne turen. Jeg hadde hørt mye om disse leppestifter, og disse var en komplett raseri rundt den tiden. Jeg brukte den den vinteren, og i løpet av foråret. Og nå, med vårenes ankomst, har jeg funnet min tapte kjærlighet i disse, og gir dem fortrinnsbehandling for min tidsslitasje.

Image
Image

Produktbeskrivelse:

En høy-styrke, fjærvekt leppe farge som varer opptil seks timer. Denne strålende leppefargen varer i flere timer, ser ut som en strålende glans, men leverer balsamens komfort og beroligende egenskaper. Kategorisert etter humør, inkluderer samlingen: "Jolis Matins" eller "pen morgen", en rekke klær til bruk, nydelige nyanser som gir glans til leppene på grunn av de dyrebare perlemor; "Boudoir Time", trendy, punchy, kvelden passende "det" nyanser som gir farge til leppene takket være den intense motsatte perlemor; og "Tonight is My Night", sofistikerte, rene, intense nyanser for å gi dybde til leppene for en dyp lakkert effekt og lysfarge som er opprettet av gullperlemor. Dette produktet gir medium til full dekning og høy fargeavlønning. Langsiktig farge er formulert med en ny generasjon polymer. Skinnende silikon skaper glans av glans. Nyanser kan identifiseres med et brev i skyggenummeret som angir hver av de tre kategoriene: "Jolis Matins" nyanser er identifisert med bokstaven M, "Bourdoir Time" nyanser er identifisert med bokstaven B og "Tonight is My Night" nyanser er identifisert med bokstaven N i skyggenummeret.

Image
Image

ingredienser:

Image
Image

Pris:

29 USD for 0,12 oz (selv om dette ble kjøpt for mindre rundt ett og et halvt år tilbake).

Image
Image

Min erfaring med Lancome Rose Rendez-Vous # 230M Rouge i kjærlighet Leppestift:

Denne nyansen tilhører gruppen Jolis Matins eller "nydelig morgen" nyanser. Disse leppestiften ble laget av Lancome, som samler pigmenterte leppestifter, med formelen av glans og glans og hydrering. Disse er friske dagtid nyanser. Som gir glans til leppene på grunn av dyrebare perlemor. Disse er noen av de beste formlene jeg har brukt; og det er grunnen til at jeg fortsetter å komme tilbake til det igjen og igjen. Nyansene er vakre, vårlignende; men kan brukes hele året.

emballasje:

Den kommer i en sølvfarget eskeemballasje; som alle detaljer er skrevet på. Lekkestiften er også sølvfarget, med en bred base. De to delene stengt med et tilfredsstillende klikk. Metallkassen er ikke fargekodd, derfor kan du ikke skille nyanser fra utsiden. Kulen på innsiden har en oval spiss som passer med krumningen av leppene. Samlet sett er emballasjen estetisk, ganske behagelig.

Image
Image

Farge / pigmentering:Kulen på innsiden har enestående pigmentering. Skyggen 230M er en rosa beige farge, som er en perfekt dagtid kontorskygge for alle kvinner. For noen kan det til og med være deres MLBB-nyanse, selv om det ser litt mørkere på meg. Lippestiften har en nydelig rose duft, som forsvinner etter noen minutter. Kudos til min hubby for å velge en slik nydelig nyanse for meg.

Image
Image

Formel: Som jeg allerede har nevnt, er jeg en stor fan av disse leppestifter. Den har glans og hydrering, akkurat som alle andre rene leppestifter; pigmenteringen er imidlertid mye mer. Det er veldig egnet for vårmånedene, siden alle nyanser, selv de mørkere, har en liten mykhet til dem. Lippestiften må swipes 2-3 ganger for full dekning; Det virker imidlertid aldri kakeaktig på leppene. Det sitter ikke på leppe linjene, det har aldri bled på meg. Selv om sommeren forblir den helt intakt og smelter ikke. Det fukter og hydrater leppene. Det har ikke noen glitrende partikler som sådan. Det gjør ikke leppene blanke som sådan, men gir en myk glans.

Image
Image

Oppholdsstyrke:Det varer i 5-6 timer uten måltider. Siden det er en naturlig nyanse, flekker den ikke mye på leppene. Når du tar litt snacks, blir det tørket av litt, og et fullt måltid vil tørke det helt av. Det overfører på briller og kopper, men bare svært lite.

Image
Image

Pros av Lancome Rose Rendez-Vous # 230M Rouge i kjærlighet leppestift:

 • Hyggelig emballasje.
 • En fin dag ha rosa-beige skygge.
 • Rose-like duft, forblir ikke lenge.
 • God pigmentering.
 • Softer formel av en dyp nyanse.
 • Fuktighet og hydrater leppene.
 • Bløder ikke.
 • Ikke bosette seg i fine linjer.
 • Gir en myk glans til leppene.
 • Ikke bosette seg i leppe linjer.
 • Varte i 5-6 timer uten mat.
 • Overfører ikke mye.
 • Ikke-flekkende leppefarge.
Image
Image

Ulemper med Lancome Rose Rendez-Vous # 230M Rouge i kjærlighet leppestift:

 • Dyrt.
 • Begrenset tilgjengelighet i India.
 • Gets gnidd av med mat.
 • Nyanser kan ikke bestemmes fra utsiden.

IMBB Rating:

4.4/5

Vil jeg anbefale Lancome Rose Rendez-Vous # 230M Rouge i kjærlighet leppestift?

Ja, jeg vil. Dette er en av de beste formlene jeg noensinne har brukt, begavet av meg av min elskede.Jeg er så forelsket i disse myke leppestifterne, jeg vender meg til dem igjen og igjen, spesielt når våren er over oss.

Lancome Rouge i kjærlighet leppestift - Midnight Rose Lancome Rouge i kjærlighet leppestift - Berry in Love Lancome Rouge in Love Leppestift: Rose Boudoir Lancome L'Absolu Rouge leppestift - Skygge # 354 Lancome L'Absolu Rouge Brun Legende Lotus Herbals Pure Colours Lipstick: Red Rose Chambor Powder Matte leppestift Desert Rose Revlon Just Bitten Kissable Balm Stain - Darling, Rendezvous, Crush Revlon Love Her Madly Rendezvous Parfymert Kropp Lotion Lakme Lip Love Lipstick - Tangerine Flame Lakme Lip Love Lipstick - Peach Hug

Populært emne