Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Diana av London Light Buff Backstage Concealer Review - HUDPLEIE 2023
Diana av London Light Buff Backstage Concealer Review - HUDPLEIE 2023
Anonim

Hei til alle de fantastiske IMBB-leserne!

I dag skal jeg dele dette fantastiske produktet fra Diana of London, backstage concealer i skygge Light Buff.

Image
Image

Pris og antall: INR 575 for 5 gram.

Holdbarhet: Ikke nevnt.

Min erfaring med Diana of London Light Buff Backstage Concealer:

emballasje: Concealerens emballasje er veldig kjedelig og ligner en leppestift. Den består imidlertid av plast av høy kvalitet, er solid, hygienisk og ganske reisevennlig. Hylsen på concealeren lukkes med et klikk. Det har også skyggenavnet skrevet på et klistremerke som er klistret på bunnen. Jeg personlig foretrekker denne typen emballasje over potten av åpenbare hygieniske årsaker.

Image
Image

Dekning: Jeg bruker hovedsakelig dette produktet til å skjule mine mørke sirkler under øynene. Det har ikke skuffet meg i det området, men jeg hadde egentlig ikke veldig intense mørke sirkler til å begynne med. Så jeg kan ikke kommentere om det ville gi passende dekning for dypere under øye mørke sirkler. Dette har imidlertid gått bra nok for meg i å gi tilstrekkelig dekning. Det dekker også det mørke skyggefulle området på sidene av ansiktet i stor grad. Likevel tror jeg ikke at den vil kunne dekke hyperpigmentering eller solflekker veldig enkelt.

Image
Image

Blending / absorpsjon: Concealer blir absorbert i huden min i en jiff og etterlater en jevn, jevn hud. Så, jenter som alltid har det travelt kan gi denne en prøve. Dette blandes lett uten mye innsats også.

Tekstur: Concealerens konsistens er kremere på først, glider lett, men blir snart pulveraktig og legger seg i en matt finish som jeg personlig elsker. Jeg har en kombinasjonshud. Denne concealer gjør ikke min oljere hud ser oljeaktig ut og ser ikke ut ujevn etter noen timer. Imidlertid tror jeg ikke jenter med tørr hud vil elske den så mye som oljede skinnede skjønnheter. De kan også gi dette produktet et skip eller bruk en fuktighetskrem under den.

Image
Image

Tilgjengelige nyanser: denne concealer er tilgjengelig i 5 nyanser. Nyanser er klassisk elfenben, lys buff (som jeg har valgt), naken beige, varm fawn og sand beige. Jeg føler at det gir et flott utvalg av skygge i forhold til Lakme absolutte hvite intense concealerpinne og Clinique Airbrush concealer som jeg tidligere hadde brukt og mange jenter vil kunne finne sin kamp i dette området.

Image
Image

Bor på strøm: Skjuleren forblir intakt i 4-5 timer, etter hvilken det ikke ser så frisk ut. Jeg tror at oppholdskraften vil redusere om sommeren, noe som er en viktig grunn for meg, da jeg er forelsket i dette produktet, og måtte se etter erstatningen til å bruke i den varme og fuktige luften i juli og august.

Image
Image

Så oppsummering fordeler og ulemper med dette produktet,

Fordeler av Diana of London Light Buff Backstage Concealer:

• Reisevennlig og solid emballasje. • Gir tilstrekkelig dekning til under øye mørke sirkler. • Gets absorbert i en jiffy. • Avgjøres i en pulverformet matt finish. • Et bredt utvalg av nyanser tilgjengelig. Mange jenter vil kunne finne sin kamp. • Rimelig for kvantitet og kvalitet.

Image
Image

Ulemper med Diana of London Light Buff Backstage Concealer:

• Holdbarhet er ikke nevnt. • Oppholdsstyrke er ikke stor. • Tørre skinnede skjønnheter kan ikke like det. • Tilgjengelighet kan være et problem.

IMBB-vurdering: 4,5 / 5 (-0,5 for lav oppholdsstyrke)

Vil jeg tilbakekjøp / anbefaler jeg Diana av London Light Buff Backstage Concealer?

Ja, jeg kan få dette igjen når jeg kommer over med det, og jeg anbefaler deg å gi denne en prøve.

Diana av London Pro Touch Concealer gjennomgang Coral Lipsticks: Diana of London og Revlon Matt Comparison MAC Studio Finish Concealer Grunnleggende Concealer Application Tips MAC Pro Longwear Concealer Review + FOTD NYX Concealer i en krukke - Orange og Gul Colorbar Stick Concealer Diana av London Eco-Beauty Concept Bamboo 6-stykke pensel sett gjennomgang

Populært emne