Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Toni og Guy Prep Anti Breaking Smoothing Detangler Review - HUDPLEIE 2023
Toni og Guy Prep Anti Breaking Smoothing Detangler Review - HUDPLEIE 2023
Anonim

Husker du barnehagerymmet - Chubby cheeks-dimpled hake? Vel, det hadde en søt linje som sa krøllete hår - veldig rettferdig. Vel, jeg har krøllete hår, og de er ikke rettferdige for meg, siden det er vanskelig å gi meg mye unødvendig volum og at jeg mister krøllene mine. Og vær så snill, la oss ikke komme inn i disse knutene og det påfølgende tapet. Det er min konstante søken å fortsette å lete etter produkter som kan hjelpe meg med å avkjøle og jevne ut de krøllene som er skadet. Og gjett hva Toni og Guy Prep Anti Breaking Smoothing Detangler hadde alle disse ordene skrevet. Trengte jeg å tenke to ganger før jeg plukket opp det ?!

Image
Image

Påstander:

Passer til alle hårtyper. Hjelper tilstanden uhyggelig, frizzy hår for en jevnere, mer håndterlig finish. Hjelper med å balansere hårtekstur, så styling hjelpemidler går jevnt og fungerer bedre. Avansert formel er anti-statisk og bidrar til å beskytte mot fuktighet. Pensle ønsket mengde gjennom lengden og endene av håndkle-tørket hår og deretter varme stil eller luft tørt hår

ingredienser:

Image
Image

Holdbarhet:

30 måneder fra emballasje.

Pris:

INR 650 for 150 ml.

Min erfaring med Toni og Guy Prep Anti Breaking Smoothing Detangler:

emballasje: Det er en solid hvit plastflaske med en fast pumpe som en dispenser. Produktet kommer ut i en pumpe uten anstrengelse eller ekstra pumping. Tilstrekkelig mengde produkt disponeres uten spill. Det er imidlertid ikke noe alternativ for pumpen å bli låst, så flasken kan ikke være reisevennlig. Men igjen har den en fast pumpe, og jeg møtte ikke noen problemer med å reise.

Produkt: Produktet er gjennomsiktig og litt tettere enn vann i konsistens. Men når du gni den i håndflatene, blir den vassen og vil løpe overalt, med mindre du bruker den umiddelbart til håret ditt. Lukten er behagelig og forsvinner etter maksimalt 30 minutter. Jeg foretrekker både konsistensen og forsvindende lukten.

Image
Image
Image
Image

bruk: Flasken instruerer å kombinere en valnøtt størrelse gjennom fuktig hår og deretter varme stil eller la håret tørke naturlig. Jeg følger ikke disse instruksjonene som du ikke bør kjenne fuktig hår og mine låser vil gå tapt umiddelbart! Jeg tørker håret mitt opp til 70-90%, ta to pumper for hver halvdel av håret (jeg har under skulderlengdehår) og løft forsiktig mine håndflater gjennom håret mitt. Jeg prøver å belegge håret mitt med produktet og løpe mine fingre gjennom de naturlige krøllene.

Jeg skriver denne anmeldelsen etter å ha uttømt 90% av produktet. Så kommer det etter mye eksperimentering på veldig våt, våt, nesten tørr til fulle tørre hårdager. Oh og selvfølgelig dager hvor jeg bruker balsam og dager når jeg ikke gjør det.

Så her er min oppsummering:

1. På min "Høyre ut av dusjen, håndkleet presset hår"

Mens det gis, blir dette produktet slimete mellom håret mitt og vannet. Jeg løper ut av håret for å tørke hånden min ren! Og håret er tilbake til sin berykt på tørking. Hjelper meg ikke på denne måten.

2. På '70 -90% lufttørket hår '

Fungerer best i dette tilfellet da jeg ser synlig utjevning samt mykning av krøllene. Jeg forsøker ikke å løsne på dette punktet, siden krøllene vil gå tapt. Bare hjelper med å tømme min mane.

3. På '70 -90% Hair Drier Tørket hår '(wow en ny tunge twister!)

Jeg vil trenge en ekstra pumpe for å kontrollere alt det fluff som kommer sammen med hårføner. Jeg blander det med et utjevnings serum for den ekstra kontrollen.

4. På '100% lufttørket hår'

Jeg trenger mye mer enn 2 pumper i dette tilfellet. På en eller annen måte tilfredsstiller dette ikke meg siden jeg ikke ser noen ekstra taming av krøllene mine (de er ganske skarpe!). Også, uten vann som mellommann, føler jeg en liten overflate på min hånd som kommer av under rennende vann.

5. På "Ikke-kondisjonert hårdag"

Håret mitt er uhåndterlig tørt og jeg holder dem bundet opp. Kan ikke klandre dette produktet for ikke å være effektivt på de dagene.

Vennligst se bildene mine før og etter med håret rundt 70-90% tørr. Dette er bare produktet på håret mitt uten kaming.

Image
Image
Image
Image

Konklusjon: Dette er et første ikke-serum / ikke-krem / vannholdig hårkontrollprodukt som jeg har brukt. Jeg liker det som det fungerer på bestemte innstillinger, men ikke skylde det hvis det ikke tilfredsstiller meg på andre. I hvert fall virker det noen ganger, og det gjør ikke håret mitt greit selv om jeg ved en feil går overbord.

Sammendrag Pros og Cons-

Fordeler av Toni og Guy Prep Anti Breaking Smoothing Detangler:

• Glatter håret helt når det brukes til riktig hårfjerning. • Tilstrekkelig mengde for langt hår. Dette som gjør at flasken varer lenge og berettiger per brukskostnad. • Selv om det ikke er lommevennlig, er det likevel en av sine slag, med tanke på at det ikke er et fettete hårprodukt. • Lett, fargeløs og mild duftende.

Cons av Toni og Guy Prep Anti Breaking Smoothing Detangler:

• Noen kan ikke finne flasken reisevennlig. Personlig har jeg ikke noe problem. • Kan ikke virke med all hårfjerning. • Ikke hydrerer nok for mine tørre og krusete tresser.

IMBB Rating:

4/5

Vil jeg anbefale / tilbakekjøp Toni og Guy Prep Anti Breaking Smoothing Detangler?

Jeg vil anbefale til de smertefulle sjelene som ennå ikke har funnet det hellige gralhårsproduktet ennå. Prøv det og se om det hjelper slik det hjalp meg.

Jeg er fortsatt på utkikk etter noe mer drastisk som vil glatte / temme / gi glans / detangle / opprettholde krøll / anti-brudd … .phew! Lang liste, vet jeg.Hvis jeg finner det før denne løper ut, så har du en annen anmeldelse som kommer fra meg! Til da tilbakekjøp er det!

Toni og Guy Daily Style Shampoo Toni & Guy Detox Shampoo Toni & Guy Heat Defence Spray, Hydra Texture Heat Protector Toni og Guy Twist-It Curl Balm Toni & Guy Moisture Injection Shampoo MAC Prep + Prime Transparent Etterbehandling Pulver Organix Anti-Breakage Keratin Oil Conditioner Organix Anti-Breakage Keratin Oil Shampoo Herbal Essences Break er over Anti Break Shampoo Himalaya Hair Detangler og Conditioner Matrix Biolage Smoothing Hair Serum L'Oreal Smooth Intense Smoothing Shampoo Streax Hair Potion

Populært emne