Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

NARS Ita # 21 Penselanmeldelse - KROPP 2023
NARS Ita # 21 Penselanmeldelse - KROPP 2023
Anonim

NARS Ita # 21 Penselanmeldelse / Kabuki Artisan Brush

Image
Image

Påstander:

Moderne konsept og funksjon forene med tradisjonell japansk kultur, og skape unike og allsidige Kabuki Artisan brush design. NARS 'børster er utstyrt med super svart geithår kjent for sin mykhet og styrke, og er designet for en rekke bruksområder, inkludert fargeapplikasjon, blanding, konturering og utheving. Ita Pensel er en liten, flat og kantet design som er ideell for blanding og konturering.

Pris: US $ 39 / Rs 2300 ca.

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Min erfaring: Jeg kunne ikke finne denne penselen på NARS nettside. Den fortsetter å vises og forsvinner fra NARS nettsted. Det er en suuuuper populær børste. Jeg tror når børsten går i lager, fjerner de den fra sitt nettsted. Men jeg så denne børsten overalt på NARS-tellerne i Bangkok. Så hvis du vil ha denne børsten, sjekk på tellerne.

Anyhoo, Ita er den mest fantastiske bronzing / contouring brush jeg har kommet over. Og det lever opp til all sin hype.

Det er en flat tapered børste, slik at du får den svært presise applikasjonen. Du kan enkelt bruke produktet nøyaktig hvor det skal plasseres uten at din bronzer går over alt. Borstene er ikke veldig tett pakket, men er tette nok til å velge riktig mengde produkt. Borstene er myke. Borstene er også fluffete nok til at de bidrar til å diffundere fargen. Borsten gjør livet enklere i utgangspunktet. Selv om du ikke vet hvordan du skal konturere med den, på grunn av den felle formen på børsten du vil kunne. Du kan bruke børsten vertikalt i en vinkel for å bruke produktet og vri penselen horisontalt for å diffundere produktet. Alt dette mens det er svært lite sannsynlig at du ville gå galt med programmet. Den flate form gjør kontur en drøm.

Borstene er myke og ikke skrapete i det hele tatt. Men jeg er noen som også har brukt Hakuhodo børster og de er uttrykk for mykhet. Så jeg er i utgangspunktet bortskjemt. 😐 Ingen pensler har noen gang kommet nær Hakuhodo børster i form av mykhet. Hvis jeg ikke ville ha brukt dem, ville jeg ha kalt ITA en veldig myk børste, men nå vil jeg plassere den i en middels myk børste kategori.

Jeg har allerede vasket det to ganger. Det har vært absolutt ingen blødning eller kaste av børster.

Jeg bruker børsten til både kontur og utheving.

Til sammenligning har jeg brukt en lignende pensel fra Illamasqua. Jeg liker ikke den børsten av den eneste grunnen at børsten er super tett pakket. Jeg kan ikke bry meg om å bruke to børster - en for applikasjon og en for blanding. NARS Ita løser helt det problemet - det har perfekt form som gjør konturene enklere og nok fluffiness som også bidrar til å blande ut de harde linjene.

De eneste problem med NARS Ita børste er håndtaket. Det er et gummiaktig matt svart håndtak, som blir skittent for enkelt. Men det er problemet med alle NARS-produktene. Så stilig som den matte emballasjen ser ut, er det veldig utsatt for å bli farget. Jeg ender alltid med å bruke altfor mye tid på å rengjøre NARS-produkter.

Hvis du kan få hendene på denne penselen, må du! Det gjør livet ditt mye enklere. 🙂 Du vil elske hele konturprosessen. 🙂

Vurdering: 4.5/5

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

NARS Powder Blush - Torrid 15 Kabuki børster å velge mellom Nars Yachiyo Penselanmeldelse NARS Amour Blush Review Hvordan Spot Fake Cosmetics-Nars, MAC, Bobbi Brown Shiseido Perfect Foundation Brush Review Inglot 3P Penselanmeldelse

Populært emne