Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Tarte Gift Amazonian Clay Smart Mascara Review - HåR 2023
Tarte Gift Amazonian Clay Smart Mascara Review - HåR 2023
Anonim

Jeg bruker ikke mascara mye fordi jeg bærer spesifikasjoner, men likevel fortsetter å kjøpe dem. I det siste har jeg kjøpt mye fra Tarte; 6 Lip Tints, 2 Lip Glosses, 4 Blushes, Primer, BB Cream og Mascara … Gosh! Alt bare fordi Tarte er en av de få merkene som er lett tilgjengelig her. Imidlertid kjøpte jeg Tarte Gift Amazonian Clay Smart Mascara fordi den ble tilbudt i rabatterte tilbud. La oss lese om hvorfor jeg ikke angre på å plukke den.

Image
Image

Beskrivelse:

En Amazonian leire smart mascara som behandler din unike lash bekymringer - arbeider overtid for å holde viskene hydrert, intakt, sunnere og sterkere, samtidig som de gir utseendet på voluminøse vipper.

Amazonian leire gjør dette til den første og eneste "smarte" mascaraen som intuitivt finner og behandler dine unike lashproblemer, gir de fordelene du trenger og volumet du ønsker. Amazonian leire øker instinktivt, forhold, reparerer og etterfyller tørre og sprø øyenvipper. Denne mascara virker overtid for å holde vippene intakt, sunnere og sterkere ved å hindre lash tap og fremme lash helse.

Image
Image

Drevet av:

 • Amazone leire: balanserer, nærer, hydrater, etterfyller og reparerer for å fremme sunne, mer voluminøse vipper og samtidig hindre lash tap.
 • Ris voks: naturlig voks som hjelper lengre vipper.

Tarte Teknikk:

Kile staven på bunnen av visker og trekk ut i en zigzag-bevegelse til spissen for å nå hver eneste lash.

 • klinisk bevist å øke lashvolumet med 406%
 • dermatologistestet
 • Oftalmolog testet

ingredienser:

Image
Image

Pris:

$ 20. Laget i Italia.

Min erfaring med Tarte Gift Amazonian Clay Smart Mascara:

Jeg lurer på hvordan mascara kan infunderes med Amazonian Clay! Men hvis Tarte sier det, la oss akseptere og evaluere ytelsen.

Emballasje og Wand:I det øyeblikket du holder den, vinner emballasjen over hverandre mascara i stashen din. Helt av tre, det er trestrukturert og fjærlys. Den lukkes tett og kan snike seg inn i det smaleste stedet for en sminkepose. Vegggen har tynne, syntetiske børster, klynget i et skruddrådsmønster. Jeg omsluter nærbilder av tryllestav i klikk også.

Image
Image

Konsistens og egenskaper: Mascara har en tynn og lett vekt konsistens. Når du pumper og trekker ut staven fra røret, føles det som om du ikke har noe på stangbørstene, som faktisk definerer med tynn konsistens. Dette er aqua-basert mascara, ikke vanntett og kan lett fjernes med en hvilken som helst type rengjøringsmiddel. Den inneholder fordelene med amazonske leire, olivenolje og ris voks. Den er formulert uten parabener, mineralolje, ftalater, natriumlaurylsulfater og gluten. Dette gjør det til et perfekt valg for sminke ingrediens liste bevisst folk. I tillegg er det en oftalmolog og dermatologistestet. Alle disse faktorene gjør det egnet for følsomme øyne, og jeg har selv opplevd det. Jeg har superfølsomme øyne, slik at selv de fleste mascaraene gjør øynene mine våte og begynner å irritere litt, dette gjør det aldri.

Image
Image

Ytelse og resultater: Jeg kan ikke jobbe med enten tykk eller tynn mascara konsistens, men denne er ideell. Bortsett fra det, er det utrolig lett på visker. Staven er flott og de klyngede bustene belegger hver enkelt lash, og legger til volum og lengde separat og gir en perfekt krøll til dem. Ikke overdriver, men forestillingen er fantastisk. Det er bare, jeg har ikke nok trening til å utføre zigzagvirvelbevegelsen for en perfekt mascara-søknad (betrakt dette min bekjennelse). Konsistensen forlater noen få flak til tider under påføring, som kan pusses av med vifter børste uten å forlate et merke. Mascara legger til glamour ved å plette viskene med lengde og volum, belegge nesten hver eneste lash fra ytre hjørne til indre hjørne. Selv den tynneste lashen ser frisk ut. Det klumper ikke lashes; også en frakk gjør jobben bra, og du trenger aldri å løpe over med staven igjen. Den eneste skyggen tilgjengelig er svart og jeg har aldri brukt noen annen skygge mascara noensinne; jeg har heller ikke tenkt å gjøre det. Jeg er bare ikke så sikker på påstandene om hydrating, reparasjon og etterfylling av tørre og sprø øyenvipper ved merkevaren, siden jeg ikke vet hvordan å dømme det. Glem det, dette er bare en perfekt mascara å eie. La oss oppsummere fordeler og ulemper.

Image
Image
Image
Image

Pros av Tarte Gifted Amazon Klein Smart Mascara:

 • Svart mascara med ideell konsistens og attraktiv emballasje.
 • Aqua-basert mascara, lett vekt på påføring.
 • Legger til perfekt volum, absolutt lengde og bestemt krølle til pisker.
 • Vil jobbe for selv tynneste vipper.
 • Dermatologisk og Oftalmologisk testet.
 • Beste mascara for følsomme øyne.
 • Tørker raskt og ett lag er nok til å få ønskede resultater.
 • Ingen klumping i det hele tatt.
 • Perfekt designet tau for å nå ut og belegge hver lash individuelt.
 • Inneholder Amazonian Clay, Bran Wax og olivenolje.
 • Fri for skadelige kjemikalier; også grusomhetfritt produkt.
 • Kan fjernes lett av enhver type rengjøringsmiddel.
 • Reise trygg også.

Cons av Tarte Gifted Amazone leire Smart Mascara:

 • Få spredte flager mens påføring, men de rydder opp lett uten problemer.

IMBB Rating:

4.9/5

Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale Tarte Gifted Amazonian Clay Smart Mascara?

Jeg ville definitivt gå tilbake og tilbakekjøpe denne mascara igjen og igjen; fant min HG mascara endelig. Gi Tarte Gifted Amazonian Clay Smart mascara et forsøk, og du vil elske det.

Ciao jenter!

Tarte Amazonian Clay BB Tinted Moisturizer Review, Swatch, FOTD Tarte Amazonian Clay BB lysende fuktighetskrem gjennomgang Tarte Amazonian Clay 12-timers Blush i Fearless Review Tarte Amazonian Clay 12-timers Blush in Flush Review Tarte Powderful Amazonian Clay Pressed Mineral Powder Review Tarte Glatt Operatør Amazone Leire Vanntett Concealer Review Lakme Eyeconic Mascara Review, EOTD Urban Decay Supercurl Curling Mascara Review CoverGirl Professional Super Thick Lash Mascara i Veldig Svart (300) Gir deg Sweepy Long Lashes! Tips for å sette sammen en smart casual outfit Clinique Smart Custom Reparasjon Serum Review Såpe og Glory Heel Genius Foot Cream - Dud eller Smart?

Populært emne