Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Too Faced La Crème Color Drenched Leppestift Fuchsia Shock Review - HUDPLEIE 2023
Too Faced La Crème Color Drenched Leppestift Fuchsia Shock Review - HUDPLEIE 2023
Anonim

Amigo søtsaker! Enda et mål oppnådd, en annen ting kuttet fra min ønskeliste da jeg bestilte Too Faced La Creme Color Drenched Lipstick nylig 🙂. Det var vanskelig å velge en enkelt nyanse fra hele spekteret av 26 vakre leppefarger, men jeg kan ikke gå videre fra min tillit til å ha "pinks" noen dag, noe som begrenser meg til familien av pinks. Så her er anmeldelsen av Too Faced La Creme Color Drenched Lipstick i Fuchsia Shock.

Image
Image

Beskrivelse: (fra nettsiden)

Det er rik, det er uanstendig rik og så er det vår La Crème Color Drenched Lip Cream. Øser med lip-condition hydratorer, inkludert hvit lotusblomst, det behandler mens det øker leppene. Infused med White Lotus Flower Extract for å hydrere, lindre og forkjøle leppene. Power Peptides tilstand og glatt det delikate leppeområdet.

ingredienser:

Image
Image

Pris:

$ 22. Jeg fikk for $ 20 i salg, unntatt frakt og skatt. Netto vekt er 3 gram og 26 nyanser tilgjengelig.

Image
Image

Jeg fortsetter å konfrontert La Crème Farge Drenched Lipstick Fuchsia Shock:

Jeg ville velge to nyanser, Fuchsia shock og Cinnamon Kis, men den siste solgte før jeg lagde bestillingen.

emballasje: For Faced La Creme Fargetørket leppestift kommer i metallisk, sylindrisk, pistolmetallforingsrør. Alt fra kulekammer til ytre kappe er laget av metall i kjedelig gylden farge. Enkel vri opp mekanisme for å avsløre leppestift kule, luken lukkes stramt og skygge navn er skrevet nederst. Jeg er så hjerteskjortet for å fortelle at den nydelige babyrosa kassen av leppestiftet, med søte blomsterutskrifter, ble skadet under transitt. Det var helt ødelagt, takket være spillt sjampo og balsam og selgeren unnskyldte ikke engang 😛.

Image
Image

Tekstur og finish: Tekstur av Too Faced La Creme Color Drenched Lipstick er så lik MAC forlenget leppesromme. Jeg føler absolutt at de er en kopi av hverandre; bortsett fra at La Crème er litt kremere. Må sjekke hvilken som ble lansert først 😀.

Uansett har La Crème tykk konsistens, moderat kremaktig og føles glatt på leppene. Det er en langvarig leppestift, så det føles ikke for fuktighetsgivende eller fuktig på leppene. Men det klipper absolutt leppens tørrhet i timene det står på leppene mine. Den har halvmatt finish når den påføres direkte fra kulen. Hvis du bruker en leppebørste, vil dekning være mindre enn direkte påføring og sluttresultatet er matt finish. Lippestiften er infundert med hvite lotusblomstekstrakter og kraftpeptider.

Image
Image

Farge og pigmentering: Skyggen heter Fuchsia Shock. Det er en fuchsia rosa, men ikke for høy eller levende. Det er en fuchsia rosa med en subtile hint av bær, som jeg finner den. Pigmenteringen er perfekt og rik. En swipe bygger full farge, full dekning på lepper, noe som gir en gjemmelse for leppepigmentering. Jeg pleier å bruke den med en leppebørste fordi jeg vil ha litt vasket ut skygge på mine lepper for kontorrekvisita. Men når det brukes direkte fra leppestiftkulett, viser det seg å være intens på pigmenteringsbetingelser. Skyggen passer til hver hudfarge; rettferdig, lett, middels og dyp.

Lang levetid og overførbarhet: En definitivt langvarig leppestift, men begynner å føle seg tørr på leppene etter 4-5 timer. Dette kan håndteres ved hjelp av en leppebalsam applikasjon. Blader svake merker på bestikk når det er påført frisk, men det er ikke så klart og kan ignoreres. Samlet sett er den totale slitetiden i gjennomsnitt 6-8 timer. Det gir ingen flekker på leppene.

Image
Image
Image
Image

Fordeler for å stå overfor La Crème Fargedrykt leppestift Fuchsia Shock:

 • Fuchsia rosa skygge, egnet for hver hudfarge.
 • Kremaktig myk tekstur som forholder lepper.
 • Føler det samme på lepper som MAC Prolong Lipcreme.
 • Riktig pigmentert.
 • Langvarig leppestift.
 • Overfører ikke horribly til bestikk.
 • Infisert med hvite lotusblomstekstrakter.
 • Parabener gratis produkt.
 • Attraktiv og reisevennlig emballasje.

Cons of To Faced La Crème Color Drenched Leppestift Fuchsia Shock:

 • Føler litt tørking på leppene etter 4-5 timer. Trenger en leppebalsambelegg.
 • Samme tekstur som MAC Prolong Lip Creme, som er priset $ 18.

IMBB Rating:

4.9/5

Jeg har ikke rett til å trekke bare for det føles å tørke på lepper etter 4-5 timer! Det er en langvarig leppestift og minimal overførbarhet; det fortjener en god vurdering etter min mening.

Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale Too Faced La Crème Fargevannet leppestift Fuchsia Shock?

Jeg lurer på om jeg noen gang vil kunne fullføre dette. Med mer enn 6 fuchsia pinks i min stash, må jeg seriøst holde tilbake fra denne skyggen. For anbefaling, vil jeg definitivt gi en gå videre. Men igjen, akkurat samme formel som MAC Pro Long Lip Creme, og hvem kan nekte at MAC er MAC, med det faktum at det koster $ 18 mens Too Faced La Crème koster $ 22. Valget er helt ditt. Ha en flott dag.

Too Faced Shadow Insurance Eyeshadow Primer Review Too Faced Eyeshdow Duo i Full Frontal Review Marc Jacobs Beauty Le Crème Rei av Light Lip Creme Review, fargeprøver Marc Jacobs Beauty Le Crème Kiss Kiss Bang Bang Lipstick Review, fargeprøver Dior Pro Cheeks Crème Blush og Rouge Dior Lipstick Review Too Faced Smeltet Velvet Liquified Long Wear Lipstick Review, stikkprøver For å stå overfor Chocolate Bar Eyeshadow Palette Review Too Faced Endless Summer 16 Hour Long Wear Bronzer Review Forvendt Facial Eye Neutral Eyeshadow Collection L'Oréal Wet Shine Stain - Uendelig Fuchsia Maybelline ColorSensational Vivids - Fuchsia Flash Lotus Herbals PURESTAY Lipsticks-Tulip Love, Fuchsia Smile, Rose Bliss

Populært emne