Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Kroppsbutikken Strawberry Lip Butter Review - MOTE 2023
Kroppsbutikken Strawberry Lip Butter Review - MOTE 2023
Anonim

Hei mine flotte damer!

Håper dere alle gjør det bra!

I dag skriver jeg en anmeldelse på et produktspekter som ligger svært nær hjertet mitt. Jeg har virkelig opprørske slags lepper, de har et sinn og tørker når og når de vil!

Jeg har bokstavelig talt speidet for den perfekte leppebalmen / smør / chap-pinnen og har prøvd ganske mange produkter. Unfortunatley, jeg har ikke vært i stand til å finne min HG lip fuktighetskrem til dato. La oss se hvordan dette produktet tar for meg.

Image
Image

Pris: INR 350 for 10 ml

Produktkrav: Denne smørrende balsam smelter på leppene for øyeblikkelig hydrering. Den inneholder søt jordbærfrøolje. - Instant hydrering - Buttery tekstur - Lepper lepper føles myke og glatte. Bruk leppene som nødvendig hele dagen.

Image
Image
Image
Image

Image
Image

Min erfaring med kroppshandelen Jordbær Lip Butter:

Denne leppens smør kommer i en søt tubemballasje. Selv om jeg ikke er en fan av badekaremballasje, har du alvorlige hygieneproblemer med det. Jeg vasker bokstavelig talt hendene mine hver gang jeg må bruke denne leppesmør så det blir noen ganger irriterende.

Det beste med leppensmør er dens konsistens. Ingen chap-pinne, leppebalsam, helbrede eller noe som har kommet enda fjernt nær den trøstende, smørbrede smeltekonsistensen av dette produktet. Det fortjener 5 stjerner for konsistensen selv.

Image
Image

Duften er veldig jordbær, så det er veldig girly, veldig morsomt og veldig livlig. Lipsmørken har ingen smak, så å si (i tillegg anbefaler jeg sterkt at jentene begrenser din appetitt til den fine duften). 😛 Nå for hydreringskravene. Denne leppebørten lindrer my brennende, lekkede lepper. Jeg liker virkelig det faktum at det blir absorbert i huden. Jeg hater absolutt petroleumsbaserte produkter som bare sitter på leppene eller enda verre, de som gir en hvit støp! Det er absolutt ingenting mer grovt enn den forferdelige hvite linjen på glansede lepper! (Gysninger !! Æsj).

Så konsistensen er flott, duften er flott og dens grusomhet fri; TBS tross alt. Likevel føler jeg at det ikke er mitt HG-leppeprodukt. Hvorfor spør du meg? Sukk! Det "behandler" ikke mine lepper, bare beroliger dem. Så jeg kan ikke si om det har gjort noen forskjell for mine lepper helse som sådan.

Alt i alt er det det beste produktet for lepper som jeg har prøvd til date.Still; Jeg er på utkikk etter den mirakelarbeider som vil redde leppene i nød!

Pros av Kropps Shop Jordbær Lip Smør:

• Meget myk smøraktig konsistens • Føler ikke tungt på leppene • Forlater ikke noe hvitaktig støp • Meget fuktighetsgivende

Ulemper med kroppshandelen Jordbær Lip Butter:

• Behandler ikke tørre lepper • Jeg hater uhygienisk karbonemballasje

IMBB Rating: 3.8/5

Endelig dom: Dette er det beste leppeproduktet jeg har prøvd til dato. Så hvis du ikke har chronically dry, chappedlips, foreslår jeg at du prøver dette produktet. Du vil sikkert nyte det. Jeg, derimot, er fortsatt på utkikk etter det HG-leppeproduktet!

Kroppsbutikken Coconut Lip Butter Review Kroppshandelen Sweet Citron Lip Butter Kroppshandelen Olive Body Butter Strawberry Body Butter, Raspberry Body Scrub, Clinique Anti Blemish Kroppsbutikken, søte sitronfotografier og stikkord og mer Kroppshandelen Sweet Citron Body Whip Marks og Spencer African Shea Nut Lip Butter Fabindia Fruity Vanilla Lip Butter Palmers kakao smørformel mørk sjokolade og kirsebær leppebørste Korres Lip Butter Glaze i granateple

Populært emne