Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Clinique Baby Kiss Long Last Lipstick Review, fargeprøver - MOTE 2023
Clinique Baby Kiss Long Last Lipstick Review, fargeprøver - MOTE 2023
Anonim

Beskrivelse

Lengst slitesterk, myk skinnformel. Holder sin rettferdige utseende for timer. Vil ikke fjær, krype, flekke eller tørke ut.

Dekning - Middels Finish-Soft Shine Fargegruppe-N * des

Pris- INR 1300 / -

Image
Image
Image
Image

emballasje:

Disse kommer i slanke metalliske rør. Emballasjen er elegant og stilig. Luken lukkes med et fint klikk, så det er reisevennlig. Samlet, imponerende emballasje!

Min erfaring med Clinique Baby Kiss Lang siste leppestift:

Jeg har denne sammen med Twilight N * de. Begge er i utgangspunktet forskjellige versjoner av n * de farger; avviker fra hverandre på grunn av undertonene. Mens Twilight N * de har berry undertoner, har denne en myk peachy touch til den. Dessverre ble denne også forsømt, men når jeg begynte å bruke den, ble jeg hekta på den. Dette er en fin farge, jeg beklager ikke å bruke den før. La oss få vite dette.

Image
Image

Skygge- Clinique beskriver den som kremaktig rosa n * de med et snev av pearly shimmer. Jeg finner det å være mer på fersken eller koralsiden. Shimmeren er ekstremt subtil og gjør fargen til å se veldig pen i stedet for å bare falle flatt. Faktisk tror jeg det er bare på grunn av skimmer, at denne fargen passer til en rekke hudtoner.

Tekstur Tekstur er som resten av Clinique Long Last Lipsticks kremet, glatt, veldig lett; føles fjærende på leppene. Det glir på uten problemer uten å trekke. Det tørker ikke ut leppene. Men det er bedre å bruke en leppebalsam hvis du har veldig tørre lepper.

Dekning er moderat. Avhengig av pigmenteringen på leppene dine vil dette se ut som myk fersken eller korall eller til og med rosa i noen tilfeller.

Image
Image

pigmentering - Siden jeg har pigmenterte lepper, kommer den faktiske fargen lettere på meg enn på kulen. En sveipe legger omtrent 80% av fargen, slik at den kun kan bygges opp litt mer enn det. På mine pigmenterte lepper trenger jeg to swipes for å få den skyggen jeg vil ha.

Bor på strøm - Ingenting ekstraordinært om den varige kraften og siden dette ikke er en dyp nyanse, er strømmen bare gjennomsnittlig. Det forsvinner ikke med flekk eller fargetone, det forsvinner bare (dårlig, jeg vet, riktig). Det gode er imidlertid at når det taper, trenger du ikke å bekymre deg for shimmer fordi det ikke er noen igjen, så jeg har min pengeneverdi!

Dette vil se annerledes ut på forskjellige hudtoner. Som Twilight N * de kan dette være en perfekt nyanse hvis du leter etter noe subtilt eller knapt det leppefarge for kontor. Det er så allsidig at det kan blandes med en kjole, da dette skråner mot n * de, slik at den alltid kan brukes når du vil ha øye på øynene eller på kjolen din. Jeg bruker det personlig når jeg har på seg en blå kjole med en lett fersken eller rose rødme, og jeg vil holde resten av utseendet normalt. Annet enn det, det er også helt bra for kontorbruk også. Jeg tror de som er redd for å gi n * de leppefarger et forsøk, bør investere i dette, dette er lettere å bære.

Image
Image

Hva jeg liker om Clinique Baby Kiss Long Last Lipstick:

• Nydelig peachy n * de. • Bløder ikke, fjær eller tørr. • Passer nesten alle hudtoner. • Ville være MLBB-skygge for mange jenter der ute. • Stilig fuktighetsgivende. • Veldig allsidig farge, vil gå med når som helst en dag ser ut.

Image
Image
Image
Image

Hva jeg ikke liker Clinique Baby Kiss Lang siste leppestift:

Prisen er høy; annet enn det ingenting, dette er et flott tillegg til leppestifter.

IMBB rating-4.5/5

17 Clinique Long Last Lipstick Photos, stikkprøver, leppeprøver Clinique Matte Plum, Matt Peony Soft Matte Lipstick Review, Swatch, FOTD Clinique Long Last Lipstick - Paprika Maybelline Color Sensational Lipstick Coral Crush Lotus Herbals Lipstick Carnation, Coral Pink Lip Liner Clinique Long Last Soft Matte leppestift - Matt Petal & Dupe Revlon Matte Eyeshadow Tempting Teal 006 Clinique Long Last Soft Shine leppestift Bamboo Pink Review

Populært emne