Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Gucci Sheer Blushing Powder 030 Soft Peach Review, Swatch, FOTD - KROPP 2023
Gucci Sheer Blushing Powder 030 Soft Peach Review, Swatch, FOTD - KROPP 2023
Anonim
Image
Image

Påstander:

  • Det sofistikerte rene blushing-pulveret belyser mykt og vekker hudfarge for strålende glans. ultrafine pulver er jetmales for å lage et mykt pulverbluss, noe som gir et slør av farge til kinnene og legger til balanse og naturlig dybde i ansiktet.
  • myk fersken 030
  • kompakt med en myk børsteapplikator
  • ren tekstur
  • blander uten problemer
  • byggbar farge
  • sørg for at fundamentet er satt med et pulver først, så forestill deg en usynlig linje fra øynets midtpunkt og blend til templet ved siden av børsten bruk med glødeløs glødfundament, rødmepuss 12 og luksuriøst etterbehandling pulver
  • dermatologisk testet
  • Tilgjengelig i 7 varianter

Pris: USD 49 / Rs 3.000 ca.

Min erfaring med Gucci Sheer Blushing Powder 030 Soft Peach

Ut av de 7 tilgjengelige farger tok jeg opp skyggen 030 Soft Peach fra Gucci's Blush-linjen. Det er en varm peachy nyanse som jeg fant er ganske universell til mange hudtoner. Det har ingen glimmer eller glans. Det er en matt rødme, men gir en naturlig overflate ved påføring. Jeg er superhelt i hodet i kjærlighet med denne rødmen. Det er en av de mest fantastiske blushene jeg har i samlingen min. Gucci har fått ansiktet sminke så riktig, det er bare prisverdig.

Først vet jeg ikke hvorfor de kaller det et rent rødpudder fordi det er så utrolig pigmentert. Du må bruke den lett, eller det kan lett bli overdrevet. En sveipe og du har en vakker flush av farge på kinnene dine.

Pulveret er superfinert og blander seg vakkert i huden din. Tekstur er vakker. Bløsten ser nesten ut som en del av huden din.

Den mest utrolige tingen om denne rødmen er oppholdskraften. Det holder seg rundt 8-9 timer på meg. Jeg har slitt denne rødmen så mange ganger, og jeg har funnet det ganske intakt ved slutten av dagen. Blussens intensitet går ned på slutten av dagen, men den naturlige flushen av farge er ganske mye der. Når det er sagt, har jeg normalt å tørke huden. For personer med fet hud kan oppholdsstyrken variere. Likevel er det en av de mest langvarige rødmer jeg har i min samling.

Har ikke noe morsomt duft til det.

Emballasjen er fantastisk, akkurat som alle Gucci-produkter. Glanset gull svart kappe med den dobbelte G-logoen på toppen og den mønstrede Gucci-logoen presset ganske dypt på selve produktet. Penselen er ganske bred og myk. Det er en nyttig børste som du helt kan bruke hvis du ikke har din rødme børste hendig.

Generelt, bare besatt. Hvis du må hente noen få produkter fra Gucci's makeup-linje, inkluderer du penselen. 🙂

Vurdering: 5/5

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Swatch:
Swatch:
FOTD: brukes ganske tungt.
FOTD: brukes ganske tungt.
Image
Image

Gucci Luxe Etterbehandling Powder Review, Swatch Gucci Luminous Perfekt Concealer Review, Swatch Gucci Lustrous Glow Foundation Review, Swatch Gucci 030 Bronse Silke Lip Lacquer Review, Swatch, FOTD Gucci Brunette 020 Presis Sculpting Brow Pencil Review, Swatch Gucci Iconic Black Power Liquid Eyeliner Pen Review, Swatch, EOTD Gucci Begonia, Purpurite Luksuriøs fuktighet leppestift Review, Swatch Er Gucci Bitter Grape, Rose Dragee Audacious Lipstick Den beste i Luxury Segment? Gucci Flora Eau De Parfum Review Gucci Makeup: En introduksjon, bilder, fargeprøver

Populært emne