Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Smashbox Primrose Være Legendary Lipstick Review - HåR 2023
Smashbox Primrose Være Legendary Lipstick Review - HåR 2023
Anonim

Jeg har elsket alle de nye leppestiftene på IMBB. Det er så mange kjempebra merker med en rekke forskjellige formler som kommer til forbrukere som oss. Det er et bredt utvalg av teksturer og sammensetning når det gjelder leppefargene, og alle har sine egne favoritter. Så, legger til lippie vurderinger, jeg skal vurdere Smashbox Primrose være legendarisk leppestift.

Image
Image

Produktbeskrivelse:

Hva det er: En leppestift samling som strekker seg fra moderne mattes til hydrating kremer i ultra luxe formler som forlater lepper mettet i fargen.

Hva det gjør: Sveip på provoserende leppefarge med Smashbox Være legendarisk leppestift. Krem nyanser er formulert med shea smør for varig hydrering og vitamin C og E for å beskytte, forlater leppene føler seg ultra-myk med en glansfull finish. Infusert med C-vitamin og E, holder de silkeformede matte leppefargene seg til leppene for ustoppelig farge, og gir deg den dristige stilen til en legendarisk skjønnhet.

Hvordan å bruke: Sveip på leppene direkte fra kulen eller bruk en leppebørste for å fylle ut.

ingredienser:

PentaerythritylTetraisostearate, bis-DiglycerylPolyacyladipate-2, caprylsyre / caprinsyre triglycerid olein / linolsyre / LinolenicPolyglycerides, Euphorbia cerifera (Candelilla) Voks CandelillaCera Cire De Candelilla, PVP / HexadeceneCopolymer, DipentaerythritylHexahydroxystearate / Hexastearate / Hexarosinate, Diisostearyl Malate, polyetylen, Polydecene, polybuten, Cetyl-Lactat, Syntetisk Voks, ButyrospermumParkii (Shea Butter), Tokoferol, Tokoferylacetat, Ascorbylpalmitat, Glycine Soja (Soyabønne) Seed Extract, OleaEuropaea (Olive) Fruit Extract, TriticumVulgare (hvetemel) Extract, ChamomillaRecutita (Matricaria) Blomstolje, Bivoks Cera Alba CireD'abeille, CoperniciaCerifera (Carnauba) Wax Cera Carnauba Cire De Carnauba, Syntetisk Bivoks, Ceramid 3, Kolesterol, Octyldodekanol, Kaliumsulfat, Alumina, Kalsium Aluminium Borosilikat, Kalsium Natriumborosilikat, Tinnoksyd, Silika, Oljesyre, Palmitinsyre, cetylalkohol, glycerylstearat, etylheksylhydroksystearat, smak (aroma), vanilli n, [+/- Mica, Titandioxyd (Ci77891), jernoksidider (Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499), Bismutoksyklorid (Ci 77163), Blue 1 Lake (Ci 42090), Carmine (Ci 75470), Red 6 Ci 15850), Red 21 Lake (Ci 45380), Red 6 Lake (Ci 15850), Red 7 Lake (Ci 15850), Red 28 Lake (Ci 45410), Red 30 Lake (Ci73360), Red 33 Lake (Ci 17200), Yellow 5 Lake (Ci 19140), Yellow6 Lake (Ci 15985)].

Pris:

$ 20 for 0,1 oz.

Min erfaring med Smashbox Primrose Være legendarisk leppestift:

emballasje: Lippestiften kommer i rektangulært formet foringsrør som er metallisk og har en vridmekanisme som alle andre leppestifter. Luken lukkes med en klikkelyd. Saken er svart og navnet på merkevaren er trykt i holografisk. Navnet på skyggen ligger nederst i saken.

Image
Image
Image
Image

Skygge: Skyggen Primrose har blitt beskrevet som en mauvy rosa på merkevarens nettside, men på meg ser det ut som en melkaktig slags rosa. Jeg føler at dette ville se bra ut på rettferdig til veldig rettferdig hudtoner.

Image
Image

Tekstur: Det er en av de flotteste leppestiftene jeg har brukt til dato. Men det er fortsatt en slitesterk og ikke-overførende. Vel, det gjør meg veldig ubehagelig når jeg nipper til en kopp kaffe eller spiser noe og leppefarga blir overført.

pigmentering: Lippestiften gir full ugjennomsiktig farge i bare ett sveipe, men selv om du vil lagre mer, blir det ikke fjær eller kaket.

Stå i kraft: Dette har bodd på meg i mer enn 5 timer med litt snacks og drinker, men fet mat vil bryte den ned. Det føles veldig behagelig på leppene i de første timene, men da dagen går, blir det mer og mer tørt på leppene. Det merkelige er at det ser kremaktig ut, men føles tørt. 😉

Jeg fikk dette fra Sephora-butikken ved bare å stikke det på hendene mine. Jeg blundered der som det så fantastisk ut på hendene mine som du kan se i bildene, men på mine lepper ser det melkaktig ut og får jeg se mye mørkere enn egentlig jeg er.
Jeg fikk dette fra Sephora-butikken ved bare å stikke det på hendene mine. Jeg blundered der som det så fantastisk ut på hendene mine som du kan se i bildene, men på mine lepper ser det melkaktig ut og får jeg se mye mørkere enn egentlig jeg er.

Dette kan være en ideell nyanse for tung, smokende eyed makeup look. Vel, jeg har brukt samme formel i annen nyanse av Legendary og Fig, og jeg liker det veldig godt. Denne gangen så det ikke bare fargen som var så bra på meg, og denne gangen lærte jeg også en leksjon som "aldri kjøp leppefarge ved å se på håndsvegg". Jeg elsker fortsatt dette spekteret mye, og det er et stort antall nyanser å velge mellom. Så neste gang får jeg en bedre og mørkere nyanse.

Fargeprøver:

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Pros av Smashbox Primrose Være legendarisk leppestift:

• Utrolig fargepenger. • Kremet tekstur. • Ikke fjærende. • Lang slitasje. • Løser seg ikke i linjer.

Ulemper med Smashbox Primrose Være legendarisk leppestift:

• Føler seg tørr etter noen timer.

IMBB Rating:

4/5

Anbefaler jeg Smashbox Primrose Være legendarisk leppestift?

Ja. Disse er veldig gode leppestifter, men velg fargen bare etter å ha prøvd det på leppene dine.

Smashbox Alltid Skarp Vanntett Kohl Liner - Raven Smashbox Photo Finish Foundation Primer Smashbox Limitless Eyeliner - Onyx Smashbox HALO Hydrating Perfekt Pulver i Fair / Light L'Oreal Liss Unlimited Evening Primrose Oil Revlon Super Lustrous Lipstick - Primrose Gosh neglelakk: Golden Bronze, Primrose, Yellow Bombay Korres solsikke og kvelden Primrose lang slitasje øyenskygge - rosa Colorbar Matte Touch Lipstick - Peach Life MAC Diva leppestift Hvordan velge Lipstick Color

Populært emne