Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Colorbar Mulberry Velvette Matte Lipstick Review - HUDPLEIE 2023
Colorbar Mulberry Velvette Matte Lipstick Review - HUDPLEIE 2023
Anonim

Hei jenter,

Jeg skal gjennomgå en leppestift i dag. Jeg kjøpte denne leppestiften på en impuls, da det var den eneste leppestiften som var tilgjengelig i nærheten, som matchet kjolen jeg måtte bære på en fest. Jeg liker ikke Colorbar Velvette Matte-sortimentet som det flekker majorly og av samme grunn brukte jeg denne leppestiften bare en gang og ga den til min fetter som var hodet over hælene forelsket i skyggen. Vennligst les videre for å finne ut mer om Colorbar Mulberry Velvette Matte Lipstick.

Image
Image

Produktbeskrivelse:

For en rik leppefarge med kremaktig glans, kan Velvet Matte Lipstick, som er tilgjengelig i fantastiske nyanser, tilsette leppene med livsstil. Den unike 2-i-1-formuleringen gir leppene en kremaktig, men matt finish. Et unikt produkt i India, det har super mykningsmidler som gir leppene et mykt og smidig utseende, samtidig som de holder dem næret med vitamin E. Oppholder seg i opptil 5 timer ved påføring, kan Velvet Matte Lipstick ytterligere accentueres med leppe glans og lip liner.

Pris:

INR 275 for 4,2 gm.

Min erfaring med Colorbar Mulberry Velvette Matte leppestift:

emballasje: Den kommer i et gjennomsiktig casing med sølvfinish. Skyggenummeret er nevnt på en rund klistremerke nederst. Siden det er et gjennomsiktig tilfelle, kan du gjenkjenne skyggen. De har også innkapslet den samme nyansen i bunnen av leppestiftet. Det gjør det lettere å finne leppestiftet. Faktisk åpnet min kusine en gang ved et uhell den lille gjennomsiktige åpningen nederst og brukte innholdet i det som en øyenskygge. 😛

Image
Image
Image
Image

Skygge: Sann til navnet, det er en dyp mulberry skygge. Et sted mellom melon og vin. Den har lilla undertoner. Skyggen er litt klespektiv og kan ikke brukes med hver kjole. Det flatter også et stort utvalg av hudtoner.

Image
Image

Tekstur / finish: Tekstur er glatt, men det føles litt tørr etter 3-4 timer. Lippestiften glir lett, men har en tendens til å slå seg ned i fine linjer. Derfor er tidligere peeling av lepper nødvendig. Det gir en semi matt finish hvis den brukes på egen hånd. I løpet av vintrene har leppene en tendens til å bli tørr og tynn. Derfor er det viktig å ha en leppebalm under denne skyggen.

Image
Image

pigmentering: Det er superpigmentert; en swipe gir deg den nødvendige fargen. Faktisk vil folk med pigmenterte lepper like det som det pleier å gi full dekning. Som alle andre Colorbar Velvette Matte Lipsticks, det flekker; men heldigvis ikke for mye.

Image
Image

Oppholdsstyrke: Fargen forblir satt for en god 4-5 timer, hvorpå den etterlater en lilla flekk som ikke ser dårlig ut. Lippestiften kan ikke overleve fullmatte måltider, men med liten munching vil det ikke knuse.

Image
Image

Parfyme: Den har en sjokolade (y) duft som avtar innen en halv time etter søknaden. Jeg ønsker at disse kosmetikkfirmaene skal være oppmerksomme på tilbakemelding, vi ønsker ikke duft i kosmetikkene våre, jeg fortsetter å gjenta dette i alle mine vurderinger.

Fargeprøver:

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Fordeler med Colorbar Mulberry Velvette Matte leppestift:

• Varmt rustfritt stål. • Meget pigmentert og forblir i god 4-5 timer. • Ikke fjær. • Uansett, fargen er klespesifikke, vil se bra ut på alle hudtoner. • Den lille innkapslede farge nederst kan også brukes i nødstilfelle som øyenskygge.

Cons av Colorbar Mulberry Velvette Matte leppestift:

• Flekker litt. • Avgjøres i fine linjer, slik at det tidligere er peeling nødvendig. • En leppebalsam under er nødvendig, da det har en tendens til å gjøre leppene tørre etter 2 timer eller så.

IMBB Rating:

3.25/5

Ville jeg tilbakekalle / anbefale Colorbar Mulberry Velvette Matte leppestift?

Jeg vil ikke tilbakekjøpe den som jeg liker Crème Touch-serien av Colorbar mer. Så langt som anbefaling er bekymret, til prisen er det en anstendig leppestift. Du kan få frem av bildene hvordan min fetter har brukt / misbrukt det. 😛

Colorbar Velvet Matt Lipstick - Secretly Pink Colorbar Velvet Matt Lipstick i Peach Crush Colorbar Velvet Matt Lipstick Peach Tango 09P Colorbar Velvet Matte leppestift i Bare Colorbar Velvet Matte Lipstick: Shy Cherry Colorbar Velvet Matte Lipstick - Hot Hot Hot Colorbar Velvet Matte leppestift - Posh Plum Elle 18 Mulberry Splash Color Pops Lipstick L'Oreal Color Riche leppestift-710 Mulberry Lakme 9 til 5 Lip Color: Mulberry Work Colorbar Ta meg som jeg er leppestift, True Shine Lip Gloss Photos, Swatches Colorbar Stick Concealer

Populært emne