Hilsener alle,

Vi vet alle hvordan UV stråler og forurensning er skyldige bak for tidlig aldring av huden. Men bortsett fra UV-stråler og forurensning, bidrar vår livsstil, hudpleierutine og daglige vaner også til aldring i huden. Disse faktorene er like ansvarlige og bør justeres for ungdommelig hud. Så la oss ta en titt på de hudpleiefeilene som kan aldre huden din tidlig.

Hopper over serumtrinnet

Serum er den største konsentrasjonen i hele hudpleierutinen. De kan levere flere fordeler på svært kort tid. Du kan alltid lete etter naturlige aktive ingredienser i serumet ditt hvis du ikke ønsker å velge kjemikalier. Serum er intenst hydratiserende og gir også anti-aldring fordeler. For ikke å nevne, hvis du har en moden eller tørr hud, bør du ikke hoppe over dette trinnet.

Unngå oljer

Svært få mennesker vet at innlemming av ansiktsoljer i hudpleierutinen kan gjøre en stor forskjell. Når en ansiktsolje er valgt i henhold til hudtype og tilstand, kan det tydelig gi en stor liste over fordeler til huden. Mange ansiktsoljer er virkelig hydraterende, oljebalanse og har evnen til å levere anti-aging egenskaper, og dermed gjør huden din ungdommelig og sunn.

Bruk feil rensemiddel

Velg alltid et rengjøringsmiddel basert på din hudtype. Hvis du har tørr hud og du bruker en skummende rengjøringsmiddel, vil det gjøre huden din for tørr, noe som kan føre til aldring i huden. På samme måte, hvis du har fet hud og du ikke bruker skummende rengjøringsmiddel, vil det ikke holde huden din oljefri. Dermed kan valg av rengjøringsmiddel ha en betydelig effekt på huden.

Over rensing eller over-exfoliating

Overrensing huden din kan gjøre den tørr, chafed og rød, og vi vet alle at tørr hud er svært utsatt for aldring. Rensing av ansiktet ditt mer enn det optimale antall ganger på en enkelt dag, vil fremme aldring av huden din og gjøre den ser sløv, tørr og flakket ut. På samme måte kan overfrukting irritere huden din samtidig som den ser skyllet ut. Exfoliating hjelper deg å bli kvitt døde hudceller for å fremme veksten av sunne hudceller. Når du over eksfolierer, gjør det mer skade på huden din.

Ikke bruk kjemiske exfoliants

Bortsett fra fysiske eksfoliants, investere i noen kjemiske exfoliants, som AHA exfoliants, så vel. Du kan finne alfahydroksyre i mange anti-aldrende hudpleieprodukter fordi det fremmer celleregenerasjonen og reparerer huden din raskere. AHA i skjønnhetsprodukter brukes hovedsakelig i form av glykolsyre eller melkesyre. Alfa hydroksysyrer trer inn i huden og løser opp lag av død hudcelle. Dette øker i sin tur celleomsetningen og fremmer veksten av de friske og unge cellene. Dette reduserer også synligheten av aldersplassene.

Ignorerer øynene dine

Sikkert, dine øyne og hender er de første i spillet for å vise tegn på aldring. Dermed ignorerer øynene dine ikke et godt alternativ for deg. Når du sitter foran den bærbare hele dagen eller roaming i solen, legger hele øyekrysset seg i spill av aldring. Det fører til krakkens føtter og rynker.

Inkonsekvent hudpleie vaner

Hvis du fortsetter å hoppe fra produkter til produkter, vil ikke et enkelt produkt noensinne vise sin effekt. For synlige resultater må man holde seg til et produkt i minst 4 uker. Før 4 uker kan du ikke nøyaktig avgjøre om det virker for huden din eller ikke. Tilsvarende, hvis du hopper over et hvilket som helst trinn i hudpleierutinen, kommer det ikke til å gi deg noen fordel. Du må velge en bestemt hudpleie rutine og må holde seg til det i minst 4 uker.

Avhenger for mye på anti-aging produkter

Anti-aging kosmetiske produkter er ofte lastet med sterke kjemikalier. I løpet av tiden kan kjemikaliene som finnes i produktene gjøre mer skade enn bra. Pass alltid på ingredienslisten, og hold deg fri for kjemikalier som paraben, mineraloljer, triclosan etc. På samme måte, når du bruker anti-aging ingredienser som retinol, må man følge hver og en forsiktighet for å holde huden uheldig.

Å være for grov

Vær alltid super mild på huden din fordi den er ekstremt skjøre. Når du renser eller eksfolierer, må du aldri være grov i huden for å unngå skade. Hvis du er for grov på huden din, kan det føre til irritasjon, rynker og rødhet. Legg aldri for mye press på huden din mens du bruker sminke også. Også, vær alltid veldig forsiktig mens du fjerner sminke fra øynene og leppene dine også.

Daglig hudpleieregime for arbeidskvinnere Effekter av datastråling på huden og rettsmidler 22 Beste hudpleie og sminkeoppløsninger for fet hud 9 hårpleie tips for langt hår for indiske kvinner Lakme Youth Infinity Skin Firming Serum 7 beste håroljer for raskere hårvekst 10 Life Changing Hacks å bli klarere raskere Utmerkede triks for å gjøre håret vokse langt raskere Castor Oil - Den beste oljen for å fremme raskere hårvekst

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: