Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

NYX Green Shimmer Eye / Eyebrow Pencil Review - UTSEENDE 2023
NYX Green Shimmer Eye / Eyebrow Pencil Review - UTSEENDE 2023
Anonim

Hei alle igjen,

Dagens gjennomgang handler om NYX Slim Eye Pencil i Shimmer Green. Jeg var ikke en fan av øye sminke før jeg kom til IMBB. Og nå er jeg avhengig av øye sminke. Jeg bruker religiøst fargerike øye blyanter og jeg elsker hvordan de legger til nytt utseende og farge i hele ansiktet med litt innsats. I jakten på fargerike øye blyanter snublet jeg over dette vakre stykket fra NYX, men jeg er litt skuffet.

Image
Image

Produktbeskrivelse:

Slank, trim men aldri prim. Våre slanke øye blyanter kommer i en rekke entrancing nyanser - fra seafoam grønn til svart glimmer. Den kremete, slitesterke øyenlinerformelen går lett og motstår blødning. Tilgjengelig i 40 fantastiske nyanser!

Pris:

$3.50

Image
Image

Jeg tar på NYX Green Shimmer Eye / Eyebrow Pencil:

Jeg liker skyggen som dette øye blyant gir til øynene dine, glitrende grønn, men det handler om det. Den andre gode tingen er kanskje at den er slank og det handler om det.

Fargebetaling er veldig dårlig. Det er lett pigmentert, og når du bruker det på øynene, ser du bare mer av glimmer og mindre av den grønne fargen. Også den grønne nyansen er bladgrønn og ikke mørkegrønn, slik at det kanskje er en grunn til den ekstremt lyse grønne fargen som blyanten gir.

Jeg hadde lest et sted at hvis du brenner litt av en øye blyant, blir det intens. Så, jeg prøvde det også. Dessverre fungerte det bare en gang. Kanskje ilden akkumulerer farge i nærheten av spissen, og når du bruker den, kommer spissen eller blyen til sin normale nyanse.
Jeg hadde lest et sted at hvis du brenner litt av en øye blyant, blir det intens. Så, jeg prøvde det også. Dessverre fungerte det bare en gang. Kanskje ilden akkumulerer farge i nærheten av spissen, og når du bruker den, kommer spissen eller blyen til sin normale nyanse.

Det smelter også dårlig. Mye hvis du sammenligner det med Ansikts / Colorbar øye blyanter. Til slutt, det snakker om oppholdsstyrken, det forblir i 2 til 3 timer, så det er en annen con.

Samlet sett er dette en ganske gjennomsnittlig øye blyant som ikke gir mye når det gjelder kvalitet unntatt en fin nyanse hvis du vil ha lys grønn farge på øynene. Lys grønn farge er ikke lett tilgjengelig i øye blyanter, så dette er noe som kan få folk til å kjøpe det.

Image
Image

Pros av NYX Green Shimmer Eye / Eyebrow Pencil:

  • Fin lys grønn farge.
  • Emballasje eller merke.

Ulemper med NYX Green Shimmer Eye / Eyebrow Pencil:

  • Fargeutbetalingen er ganske dårlig.
  • Veldig lett pigmentert.
  • Ikke noe spesielt med det unntatt glitret.
  • Oppholdsstyrken er igjen svært dårlig, forblir nesten ikke i mer enn 3 timer.
  • Fyller mye!

Generell anbefaling:

Jeg vil anbefale det bare for fargen og shimmer eller kanskje merkevaren hvis du er glad i NYX, det er jeg ikke. Jeg liker heller ikke lys grønn skygge så mye at dette er et pass for meg. For nesten denne prisen er det bedre øye blyanter i markedet.

IMBB Rating:

2/5

Ville jeg tilbakekjøre NYX Green Shimmer Eye / Eyebrow Pencil?

Nah! Ikke i det hele tatt.

NYX Eye / Eyebrow Pencil in Velvet NYX Eye / Eyebrow Pencil - Hvit Pearl NYX Eye / Eyebrow Pencil-Brown 902 NYX Eye / Eyebrow Pencil - Sky Shimmer NYX Eye / Eyebrow Pencil - 903 Blue Roi og 907 Lagon NYX Eye / Eyebrow Pencil Grey NYX Eye / Eyebrow Pencil i Argent Rimmel London Soft Kohl Kajal - 035 Grønn Shimmer Lakme Glide On Øyenfarge: Shimmer Green Lakme Eyebrow Pencil Best Øyenbrynpennene tilgjengelig i India MAC øyenbryn blyant i spiked Maybelline Definer en Brow Eyebrow Pencil Slank øyenbryn blyant i brun Det Kosmetikk Brow Power Universal Eyebrow Pencil

Populært emne