Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Khadi Tea Tree Face Wash Gel Review - SMINKE 2023
Khadi Tea Tree Face Wash Gel Review - SMINKE 2023
Anonim

Jeg har slitt med akneproblem i nesten et år nå, og i fjor, rundt november ble det forverret enda mer etter at jeg begynte å ta Safi. Jeg pleide å konsumere 2 ss Safi fortynnet i vann hver natt regelmessig i rundt 2 måneder, men det viste aldri optimale resultater og gjorde bare huden min verre. Jeg trodde først at det var begynnelsen av arbeidet sitt, kanskje jeg tok dosene på feil måte. Vennligst foreslå om jeg skal endre noe og begynne å drikke Safi igjen. Uansett, siden da har jeg kjøpt ulike produkter som hevder å behandle akne og er milde, i dag tar jeg med et produkt som hevder noe lignende. Jeg har nylig trukket et par Khadi-produkter fra sitt premium-utvalg, og det kommer til å bli noen flere anmeldelser av Khadi som kommer. La oss se hvordan denne utfører.

Image
Image

Produktbeskrivelse:

Oljekontroll-ansiktsvask med sin milde antibakterielle egenskaper er ideell for å rydde opp sminke, støv og smuss og naturlig forekommende oljesekret uten å tørke huden og dermed effektivt toning huden din og gi det det rene utseende. Den er effektiv på normal til fet hud. Utstyrt mot den oljeholdige indiske huden, inneholder te-treoljekontrollsvasket te-treolje, kanel og eikebarkekstrakter som effektivt håndterer overdreven fet hud og samtidig opprettholder sebum (olje) sekresjoner uten å tørke ut huden. Tea tree olje ansiktsvask er rik på antiseptiske og anti bakterielle egenskaper.

Pris:

Rs. 100 for 120 ml.

Image
Image

Min erfaring med Khadi Tea Tree Face Wash Gel:

La oss starte med emballasjen. Det er så mye bedre enn den vanlige spinkel emballasje av Khadi-produkter. Det er solid og reisevennlig. Flasken er gjennomsiktig og hetten er en vri oppe.

Ok, så la oss starte med påstandene. Det er nevnt på flasken at denne er olje-kontroll og såpefri og egnet for normal til fet hud. Produktet har en gelignende konsistens, og litt av produktet vil gå langt.

Duften er veldig forskjellig, og det er veldig beroligende jeg må si, noe du vil oppleve i noen spa jeg antar.
Duften er veldig forskjellig, og det er veldig beroligende jeg må si, noe du vil oppleve i noen spa jeg antar.

Masser forsiktig en liten mengde av produktet og skyll det av og det vil la huden din være ren og myk, JA myk! Fra begynnelsen begynner huden din å føles myk og smidig. Jeg kan ikke kommentere om det vil forsvinne din akne, men jeg bør nevne at det er et mildt rengjøringsmiddel og vil fungere godt for alle hudtyper. Samlet sett er jeg fornøyd med mitt kjøp.

Image
Image

Fordeler av Khadi Tea Tree Face Wash Gel:

  • Såpefri.
  • Oljekontroll.
  • Naturlige toningegenskaper.
  • Mild på huden.
  • Beroligende duft.
  • Blader huden myk og smidig.

Ulemper med Khadi Tea Tree Face Wash Gel:

  • Jeg kunne virkelig ikke finne noe, beklager 😛

Vil jeg anbefale Khadi Tea Tree Face Wash Gel?

Denne fungerer veldig bra fra Khadi, det irriterte ikke huden min, som egentlig er et bra poeng med alle Khadis produkter. Jeg liker virkelig ansiktsvask og det fungerer veldig bra, jeg anbefaler dette til alle de damene som leter etter en såpefri, mild rengjøringsmiddel.

IMBB Rating:

4.75/5

Khadi Herbal Face Wash: Neem Khadi Herbal Face Vask Sandeltre og Honning Khadi Rose Face Wash Khadi Face Wash Frisk Sitron Med Neem & Tulsi Extract Khadi Orange Gel med Honey Face Wash Lush Tea Tree Water Kropps Shop Tea Tree Skin Clearing Toner Khadi Tea Tree Oil The Body Shop Tea Tree Pore Minimiser Himalaya Clarina Anti-Acne Face Wash Gel Enkel type å hud forfriskende ansikts vaskegel Jolen Facewash Gel med Rose Water Extract AHAGLOW Skin Rejuvenating Face Wash Gel

Populært emne