Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Sally Hansen Luminous Diamond Lip Treatment Review - VEKTTAP 2023
Sally Hansen Luminous Diamond Lip Treatment Review - VEKTTAP 2023
Anonim

Hei alle sammen!

Etter å ha gjennomgått massevis av Sally Hansen neglelakk, tror jeg det er på tide jeg vurderer noe annet fra et av mine favoritt kosmetiske merker. I dag vurderer jeg en leglans fra Sally Hansen i skyggen Luminous. Lysende er en veldig pen n * de brun leppeglans perfekt for hverdagsbruk. Les videre for å vite mer om det.

Image
Image

Produktbeskrivelse: o Gir en lysende diamantglans o Forbedrer leppestrukturen hver gang du bruker den o Tidsfrigjør lipid fuktkompleks og retinal behandler lepper i opptil 12 timer o Microfine diamanter legger øyeblikkelig utstråling

Image
Image

Produktpris: $ 4.95. Jeg kjøpte den for INR 375 på en skjønnhetsbutikk i Delhi som selger importerte kosmetikk.

Min erfaring med Sally Hansen Luminous Diamond Lip Behandling:

emballasje: Emballasje av Sally Hansen leppeplaster er faktisk veldig vanlig og enkel. Det kommer i en plast se gjennom rør som viser fargen på glansen inni og et metallisk sølv topp håndtak. Det har ikke noe skrevet på røret, bare på kartongen den kom inn (jeg kunne ikke klikke på bildene av kartongen denne glansen kommer inn fordi jeg kjøpte denne glansen 5-6 måneder siden). Det er et teeny lite klistremerke nederst som betegner skyggenavnet, dvs. Lysende. Emballasjen til denne lipglossen kan meget godt sammenlignes med Maybelline Color Sensational lip glosses. Bare disse Sally Hansen lipglossene kommer i en litt tynnere emballasje.

Skygge: Lysende er en n * de brun leppeglans. Den har en upåklagelig glans selv om den ikke er over toppen. Det ser veldig vakkert ut på leppene. Samlet sett komplimenterer det veldig huden min. Fordi det er så vakkert hver dag, ha en slags skygge, har denne lipglossen fått mye kjærlighet fra meg de siste månedene. Jeg har hatt på hver annen dag. Dette er en slik nyanse som jeg føler vil passe alle hudtoner. Denne leppeblanken inneholder ikke noen glimmerpartikler, noe som gjør den glanset uten å være overdrevet skinnende på leppene.

Image
Image

Tekstur og pigmentering: Tekstur av Sally Hansen lipglans er veldig glatt. Det føles ikke klissete eller fettete på leppene. det føles litt tingly skjønt, men denne tinte følelsen avtar etter et par minutter med søknad. Det lyser øyeblikkelig opp ansiktet til tross for at det er en nøytral farge, så i denne henseende står denne leppeblanken opp til kravet. Det er en veldig fuktighetsgivende lipglans. Jeg pleier ikke å ha en leppebalsam eller en leppestift under denne leppelyset, og i seg selv hjelper denne leppeplaten mine lepper fuktig i god 4 + timer. Det er pent pigmentert lipglans. Jeg bruker vanligvis bare to strøk av denne leppeglansen, og det forblir på meg i rundt 3 timer med et lett måltid. Denne leppeblanken overfører ikke så mye som de fleste lipglosser gjør.

Image
Image

Pros fra Sally Hansen Luminous Diamond Lip Behandling:

  • Jeg tenker på kvaliteten som denne leppelyset har å tilby, det er ganske passende priset.
  • Stå tro mot kravet om å holde leppene fuktiggjort.
  • Gir en vakker glans til leppene.
  • Overfører ikke mye.
  • Oppholder seg i 3-4 timer på meg.
  • Utmerket fargeutbetaling.
  • Skjuler pigmenteringen av mine lepper.
  • En slik farge som passer til de fleste hudtoner. Perfekt n * de lip gloss for indiske hudfarger.
  • Kompakt og reisevennlig emballasje.
  • Inneholder ikke noen glimmerpartikler. Yayyy!
Image
Image

Cons av Sally Hansen Luminous Diamond Lip Behandling:

• Selv om det ikke gir mye forskjell, men jeg føler at emballasjen kunne ha vært minst litt mer informativ. • Mennesker som foretrekker glitrende leppeplaster, kan ikke like denne leppeblanken. • Har en merkelig lukt (selv om lukten avtar etter noen få minutter) • Gir en prikkende følelse på leppene når de påføres. Svært plager meg.

Vil jeg tilbakekjøp det / anbefaler jeg Sally Hansen Luminous Diamond Lip Treatment?

Jeg har allerede tre av disse Sally Hansen-leppene, og jeg liker dem mye, så jeg vil tilbakekjøpe uten spørsmål. Og jeg anbefaler det.

IMBB Rating:

3,75 / 5 (3 poeng for pigmentering og nydelig farge alene !!!) Konklusjon på Sally Hansen Luminous Diamond Lip Behandling:

Det er en flott leppelys for hver dags slitasje, inneholder ikke noen glimmerpartikler og holder leppene veldig fuktige.

Sally Hansen Diamond Lip Treatment - Bryllupsreise Red Review Sally Hansen Lip Inflation Extreme Lip Gloss - Sheer Bare Sally Hansen Lip Gloss-Brocade Sally Hansen Salon Manicure Cuticle Eraser + Balm Review Sally Hansen Cornsilk Skin Brightener Sally Hansen Styrking av Formula Polish Remover Sally Hansen Fast Dry Nail Color Pen i Blå Sally Hansen Fransk Manicure Pen Pure White Tips Sally Hansen # 10 Gleaming Smile Brightening Lip Treatment Review

Populært emne