Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Kat Von D Shade + Light Contour Brush Review - MOTE 2023
Kat Von D Shade + Light Contour Brush Review - MOTE 2023
Anonim

Hei alle sammen,

I går gjennomgikk jeg Kat Von D Shade + Light Contour-settet; dagens vurdering kommer på Shade + Light Contour penselen. Men disse produktene selges separat, men er designet for å bli brukt sammen for å få de beste resultatene.

Image
Image

Om produktet:

En dobbel-endet børste designet som er ergonomisk designet med en vinklet ende for konturering, en konisk kuppelend for fremheving, alt innkapslet i et slank beskyttelsesveske.

Image
Image

Hva det gjør:

Opplev den transformative kraften i konturene med denne avanserte flerbruksborsten. Spesielt designet av Kat Von D for å være parret med Shade & Light Contour-paletten, kombinerer dette penselens kraftige to-i-ett-konstruksjon tettheten til en konturbørste med den avsmalende nøyaktigheten av en markørbørste for å gi optimal presisjon og allsidighet. Glide den vinklede enden langs hulene dine på kinnene og templene for enkel sculpting; Styr den avsmalne kuppelenden langs ønskede områder for å forbedre og belyse funksjoner. Kunstig konstruert med super myke, hvite tippede syntetiske børster i begge ender, opphøyer penselhårene sine faglig opp og diffuserer høypigmentpulver for sømløs blanding. Dette ultimate konturverktøyet lagres i et vakkert innkapslet i et kisteformet etui for å holde skjermverktøyet beskyttet og perfekt for på farten.

Image
Image

Pris: $36

Image
Image

Min erfaring med Kat Von D Shade + Light Contour Brush:

emballasje:

Jeg elsker absolutt hvor vakkert denne børsten kommer emballasje. Den kommer i sin egen beholder som er plast og ikke så solid; Det kommer til å bøye seg med noe tungt plassert på toppen av det, men likevel er det fortsatt veldig praktisk å lagre og reise med denne penselen. Selv om jeg elsker funksjonaliteten til dobbeltbørster, finner jeg alltid dem vanskelig å lagre som du ikke kan lagre dem som står som din andre pensel. Jeg setter virkelig pris på at Kat Von D tenkte gjennom dette og ga et flott, glanset svart tilfelle (hvilken slags ser ut som en kiste, så Kat Von D som alltid holder seg til sine mørke temaer..!)

Image
Image

busten:

Borstene er syntetiske og er veldig myke. De riper ikke på huden. Begge ender av børsten er tette, men børstene er ikke tett pakket, og dermed kan du enkelt spre pulver på huden din uten å bryte opp grunnbunnen under.

 Den lyse enden er den perfekte størrelsen for å komme under øyet for å sette concealeren så vel som å markere toppen av kinnene dine og hvor som helst annet du vil plassere en highlighter. Det legger ikke for mye produkt på en gang, derfor slutter du ikke kake eller for pulveraktig.
Den lyse enden er den perfekte størrelsen for å komme under øyet for å sette concealeren så vel som å markere toppen av kinnene dine og hvor som helst annet du vil plassere en highlighter. Det legger ikke for mye produkt på en gang, derfor slutter du ikke kake eller for pulveraktig.

Skyggeenden er kuttet skrå, men den hadde fortsatt en kuppel til den. Det passer perfekt i kinnets huler. Jeg kan plassere konturpulver ved å stipple pulveret for å få tung applikasjon og deretter buff i sirkulære bevegelser for å blande det ut. Denne penselen er litt stor for å konturere nesen med. Det påførte også produkt lett under haken og kjeften uten problemer.

 Håndtaket selv er veldig lett og føles behagelig i hånden.
Håndtaket selv er veldig lett og føles behagelig i hånden.

Samlet jeg elsker denne penselen veldig mye. Denne ene børsten har laget kontur og fremhever super lett å gjøre uten å fumle rundt med millioner av børster. Dette er også en veldig praktisk reisevennlig pensel, og jeg vet at jeg vil ta denne penselen med meg på mine ferier.

Det er på den kostbare siden, men du får 2 børster i 1. Jeg anbefaler dette spesielt hvis du er nybegynner i sminke og ikke har mye ide om hvilke pensler som skal brukes til kontur / utheving.

Image
Image

Fordeler av Kat Von D Shade + Light Contour Brush:

• Veldig myke børster • Syntetiske grusomhetsteister • 2 børster i 1 • Kommer i sitt eget tilfelle • Ikke for tett, derfor ikke røtter opp sminkebasen under. • Perfekt størrelse. • Ikke skyll og vasker lett.

Image
Image
Image
Image

Ulemper med Kat Von D Shade + Light Contour Brush:

• Litt på den dyre siden som jeg ikke kan rettferdiggjøre selv for en god kvalitet børste som dette.

IMBB Rating : 4.9/5

Image
Image

Kat Von D Lolita Evig Liquid Lipstick Review, fargeprøver Kat Von D Tattoo Liner - Shade Trooper Kat Von D Autograph Pencil Liner i Por Amor Kat Von D Tattoo Liner - Shade Trooper Elegant Makeup Face Contour Kit i middels gjennomgang Alv. Studio Contour Brush Review Vega Professional Contour Brush Review Colorbar Chic Cheeks Contouring Brush Review Anastasia Beverly Hills Contour Kit Review Bharat & Dorris Contour # 12 Penselanmeldelse

Populært emne