Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Wet n Wild Spoiled Brat Farge Ikon Øyenskygge Trio Review - UTSEENDE 2023
Wet n Wild Spoiled Brat Farge Ikon Øyenskygge Trio Review - UTSEENDE 2023
Anonim

Hei vakre damer,

I dag vurderer jeg en øyeskyggetrio fra merket Wet n Wild. Jeg har aldri prøvd noe produkt fra dette merket, og jeg har alltid ønsket å prøve øyenskyggen da jeg hørte gode ting om disse, men fikk aldri sjansen til å kjøpe en, men for noen dager siden kom en av vennene mine fra Canada og hun brakte meg denne trioen. Skyggen jeg har i dag heter "Spoiled Brat."

Image
Image

Produkt Antall:

3,5 gm.

Pris:

$2.99

emballasje:

Trioen kommer i en rektangulær flip åpen pakke med et gjennomsiktig deksel. Gjennomsiktig lokk gjør det veldig praktisk å gjenkjenne fargene uten å åpne låget. Trioen kommer med en liten applikator som ikke er mye brukt, men kommer veldig praktisk når du gjør touch-ups. Alle nyanser i trioen har ord skrevet på dem som faktisk indikerer anvendelsesområdet. Personlig føler jeg at det er en god ide, men nyanser i denne trioen er så allsidige at de kan brukes på mange andre måter, og ikke bare som nevnt på fargene.

Image
Image

ingredienser:

Image
Image

Produktbeskrivelse:

Koordinere trio nyanser tar gjetning ut av å skape det perfekte øye utseende.

 • Vakkert forbedrer øyefarge.
 • Heldagsbestandig farge.

Jeg tar på våt n Wild Spoiled Brat Farge Ikon Øyenskygge Trio:

Fargene i trioen inkluderer:

Image
Image

1. Et lyst sparkly sølv (selv om alle tre nyanser i trioen er sparkly, men sølv er den mest sparkly en). Det er en nyanse som er ment for pannebein / utheving, men ser vakker ut som en komplett lakkfarge også. Skyggen er full av glimmerpartikler som noen ganger kan bli litt vanskelig å håndtere. 2. En svart-svart inneholder også glimmer, men de er mye mindre enn sølv. Det er ment å være krøllefarge og jeg liker å bruke den bare i krøllen (da det krever mye mot å bruke en svart på lokket). 3. En rosa - en av de lyseste rosaene i min samling, fargen er full av blå-sølv shimmers og ser ekstremt vakker ut som en total lakkfarge. Selskapet anbefaler dette som en samlet farge (som nevnt på fargen) og jeg liker å følge dem.

pigmentering:Alle tre fargene i trioen er svært pigmenterte. Fargene kan ikke være fordelt på de fleste pigmenterte, en eller de minst pigmenterte, da alle tre er like pigmenterte. En enkelt sveipe av fargene er tilstrekkelig til å få den lyseste mengden farge og for å få et mer intens utseende, kan to swipes brukes. Det er absolutt ikke nødvendig å bruke mer enn 2 swipes som pigmenteringen er nok til å gi deg et svært intens utseende i bare to swipes.

Image
Image

Tekstur:Det er ikke noe dårlig å si om denne trioen, og teksten gjør trioen enda morsommere å bruke. Skyggene er så myke smidige å bruke som jeg vil grave fingeren i skyggene (men jeg begrenser meg selv, phew). Alle 3 farger blander seg utrolig med hverandre, og shimmerpartiklene gir ikke noe problem med å gjøre det. Shimmers kan virke store og makro størrelse i pannen, men heldigvis føler de seg ikke tungt på lokkene, og hvis de brukes riktig, faller de ikke over hele ansiktet.

Image
Image

Oppholdsstyrke:Jeg forholder alltid alltid den levende kraften til fargen til pigmenteringen, ettersom jeg føler at mørkere og mer pigmenterte farger forblir i lengre tid sammenlignet med lettere og mindre pigmenterte. Men alle 3 farger i trioen er svært pigmenterte og lyse, og derfor er oppholdskraften i alle fargene fantastisk. Fargene holder seg lett opp til 4-5 timer uten krølling eller fading. Det eneste problemet som kan oppstå er at den rosa skyggen i trioen, som hvis den brukes direkte over lokkene (uten base eller primer), kan plette lokkene. For å unngå en slik situasjon anbefales det at en god primer eller base anbefales.

Image
Image

Fordeler av Wet n Wild Spoiled Brat Farge Ikon Øyenskygge Trio:

 • Vakre, høypigmenterte farger.
 • Hvis det brukes riktig, er det nesten ingen nedfall av glimmer.
 • Shimmers føler seg ikke tung på lokkene.
 • Veldig glatt å bruke.
 • Farger blander vakkert med hverandre.
 • Flott oppholdskraft.
 • Allsidige farger som er perfekte for festsmykker.

Cons av Wet n Wild Spoiled Brat Farge Ikon Øyenskygge Trio:

 • Veldig lyse farger som kanskje ikke liker alle.
 • Tilgjengelighet i India kan være et problem.
 • Rosa kan plette lokkene hvis de brukes uten grunnfarge / primer.

Ville jeg tilbakekjøre våt n Wild Spoiled Brat Farge Ikon Øyenskygge Trio?

Ikke denne paletten, men jeg vil gjerne prøve flere Wet n Wild skygger.

Anbefaler jeg Wet n Wild Spoiled Brat Farge Ikon Øyenskygge Trio?

Ja! Spesielt hvis du er et festdyr og elsker lyse skygger.

IMBB Rating:

4.5/5

Wet n Wild Coloricon Eyeshadow Trio - Knock On Wood Wet 'n' Wild Color Icon Øyenskygge Trio Wet n Wild Color Icon Øyenskygge Trio - Søt Som Candy 381B Wet n Wild Petal Pusher Farge Ikon Øyenskygge Palette Wet n Wild Trio Eyeshadow Palette i å gå på eggskjell Våt n Vannfarge-ikon Øyenskygge Single in Cheeky

Populært emne