Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

NYX Rose Sheer Gloss Review - MOTE 2023
NYX Rose Sheer Gloss Review - MOTE 2023
Anonim

En stor hei til alle de herlige IMBBians der ute!

Det har vært så lenge siden jeg har skrevet en artikkel her! På grunn av noen dårlige helseproblemer var jeg ikke i stand til å skrive eller kommentere på andre innlegg mye! Men ikke en dag har gått uten meg å sjekke IMBB! Det har blitt en slags vane for meg! Jeg har lest alle de fantastiske artiklene som blir lagt ut her hver dag! Men jeg gjør det bedre nå, og ville prøve mitt beste for å skrive så mye som mulig! Produktet som jeg skulle gjennomgå i dag, er "NYX Sheer Tube Gloss" i skyggen "Rose".

Image
Image

Produktbeskrivelse:

NYXs Sheer Lip Gloss tilbyr akkurat den rette mengden farge og glans. Formelen som inneholder mineraloljer gir fuktighet og beskyttelse. Lip Gloss kan brukes alene eller over leppestift for å legge til super glans.

Pris:

Fikk det på nettet for ca USD 4,50

ingredienser:

Image
Image

Min erfaring med NYX Rose Sheer Gloss:

Denne serien består av 24 nyanser i det hele tatt, og de fleste er rene.

emballasje:Glansen kommer i en lang, slank tube, med en søt floral design på den. Den har en svart skruehett som passer godt. Man må klemme røret for å få produktet ut på børsteapplikatoren. Jeg er ikke en fan av slike applikatorer. Selv om penselen er veldig myk og mild på leppene, burde den ha vært litt bredere og flettet ut litt mer. Ellers er emballasjen ganske rotfri. Siden røret er gjennomsiktig, er det enkelt å få øye på dette produktet i min stash av leppefarger.

Image
Image

Farge / Texture / Smell:Fargen er en nydelig støvete rosa rosa i røret. Når det brukes, ser det faktisk ut som en klar glans! Jeg vet at den skal være ren og jeg kan ikke forvente at den skal utføre som en superpigmentert glans. Men minst en farge skal dukke opp på leppene! Så, vurderer pigmentering, er denne spesielle skyggen ikke så bra! Men jeg kan ikke si det samme om de andre nyanser.

Den har en slags fin fruktig lukt. Det sover lenge, men jeg finner det ikke plagsomt i det hele tatt. Tekstur er litt tykk og klebrig; verken rennende eller for tykk. Det føles ikke for tungt på leppene, men jeg kan definitivt føle glansen (det er ikke den vektløse glansen). Hvis jeg prøver å lagre det for å få mer pigmentering, ser det ut som kunstig og gloopy.
Den har en slags fin fruktig lukt. Det sover lenge, men jeg finner det ikke plagsomt i det hele tatt. Tekstur er litt tykk og klebrig; verken rennende eller for tykk. Det føles ikke for tungt på leppene, men jeg kan definitivt føle glansen (det er ikke den vektløse glansen). Hvis jeg prøver å lagre det for å få mer pigmentering, ser det ut som kunstig og gloopy.
Image
Image

Opptreden:Dette gir en god mengde glans uten å se over-the-top (gjør det godt nok til daglig bruk også). Oppholdsstyrken er ganske god. Det varer på leppene mine i ca 4 timer (inkludert måltider). Selv om glansen og fargenes hint begynner å falme etter 1-1 ½ time, kan jeg definitivt føle glansen selv i flere timer etter det. Det overfører litt på kopper og briller, men definitivt mindre enn andre glosser som jeg har brukt. Det holder leppene fuktig i lang tid, og selv etter at glansen slites av.

Image
Image

Pros av NYX Rose Sheer Gloss:

 • Rimelig.
 • Søt, solid, rotfri emballasje.
 • Stort utvalg av nyanser; 24 nyanser å velge mellom.
 • Holder leppene myke og fuktige.
 • God tekstur - verken rennende eller for tykk.
 • Glatt applikasjon.
 • Myk, mild børsteapplikator.
 • Hyggelig, subtil duft.
 • Anstendig (ikke over-the-top) glans.
 • Anstendig oppholdskraft.
 • Valuta for pengene; ett rør vil gå langt.
Image
Image

Ulemper med NYX Rose Sheer Gloss:

 • Denne spesielle skyggen er virkelig ren og jeg kan knapt merke noen farge på leppene mine.
 • Vil ikke fungere for godt på pigmenterte lepper.
 • Prøver å lag denne glansen kan gjøre leppene ser litt gloopy ut.
 • Penselen kunne ha vært bredere.
 • Ikke lett tilgjengelig i India. Det er tilgjengelig på nettet på noen indiske steder, men for omtrent INR 450.

IMBB Rating:

3.5/5

Kjennelse:

Dette er et ganske fint produkt å eie, og jeg vil gjerne prøve andre nyanser fra dette området. Men jeg ville egentlig ikke kjøpe denne skyggen igjen, siden det ser ut som en nesten klar glans på meg. Gi dette området et forsøk!

NYX Girls Round Lip Gloss Strawberry NYX børste på glans - røde lepper NYX børste på glans - kjærlighetens kraft NYX Girls Round Lip Gloss i Pink NYX Diamond Sparkle Lip Gloss Orange Sparkle MUA Bare i Case Sheer Fullfør Lip Gloss MaxFactor Xperience Sheer Gloss Balm - Pink Oyster Shell Streetwear Sheer Temptation Opprørende Orange Lip Gloss Beste Colorbar Lip Glosses å velge mellom L'oreal Glam Shine Reflexion Lip Gloss Sheer Pitaya

Populært emne