Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Street Wear Lip Gloss Scarlet Pink Review - HUDPLEIE 2023
Street Wear Lip Gloss Scarlet Pink Review - HUDPLEIE 2023
Anonim

av Moomal P.

Hei alle sammen,

Dette er min første produktanmeldelse, og jeg håper du liker det. I dag skal jeg gjennomgå Street Wear lip gloss i Scarlet Pink. Jeg kjøpte dette da jeg handlet etter ekteskapet mitt og var forelsket i denne skyggen 🙂. Nedenfor deler jeg min erfaring med dette produktet.

Image
Image

Pris / Antall:

INR 235 for 5,9 ml produkt.

ingredienser:

Ikke skrevet på produkt.

Image
Image

Jeg tar på Street Wear Lip Gloss Scarlet Pink:

emballasje: Den er pakket med en sølvhett og vakker rosa (på grunn av farge) baseflaske. Når du tar ut sølvhetten, har den applikatoren utformet på en slik måte at det er lett å bruke glans. Hvis du ikke holder denne flasken oppreist, kan du miste litt glans, så det er en slags defekt med emballasje.

Skygge: Det er en vakker rosa nyanse som jeg hadde ventet på. Du kan bære denne nyansen med noe slags kjole, siden denne fargen går med alt. På grunn av lysglansen ser det elegant ut med festkjoler også.

Lukte: Det lukter bra, og du vil elske å ha den duften hele dagen. Det er søt duft vil få deg til å spise den 😛. Hvis du ikke er en fan av slike slags dufter, kan du ende opp med å ikke like det.

Image
Image

Konsistens:Det er lett å bruke glans. Først pleide jeg det som en vanlig glans, men etter en stund følte jeg som om noen har satt tyggegummi på leppene mine (det føltes klebrig). Så, etter at jeg har begynt å bruke den i små mengder og med leppebalsam (Maybelline baby lepper).

Oppholdsstyrke: Det blir kraft, avhenger av rutinen din. Hvis du spiser innen en time etter at den er påført, vil den være borte etter å ha spist. Men du gir det en pause på 2-3 timer, det vil bli. Selv etter at den er borte, vil du føle at leppene er fuktige.

Ærlig talt likte jeg denne skyggen da den matchet hudtonen min (veldig rettferdig). Vi lider alltid etter rosa lepper, og denne skyggen gir deg det. Jeg bruker det daglig for kontoret mitt (måten jeg nevnte) og for festen øker jeg mengden. Jeg bruker vanligvis fingrene mine til å få jevn skygge på mine lepper og den lille igjen på fingeren min; Jeg bruker det som øyenskygge.

Image
Image
Image
Image

Pros av Street Wear Lip Gloss Scarlet Pink:

  • Det er lett å bruke glans.
  • Skyggen går med alle slags kjole.
  • Denne glansen gir deg naturlige, rosa lepper.

Ulemper med Street Wear Lip Gloss Scarlet Pink:

  • Emballasjefeilglanslekkasje.
  • Ved bruk i normal / større mengde, gir du en klebrig følelse.

Ville jeg tilbakekjøre Street Wear Lip Gloss Scarlet Pink?

Nei, da det er klebrig.

IMBB Rating:

3/5

Streetwear Farge Rich Mega Shine Lip Gloss i Sparkling Wine Review Streetwear Color Rich Lip Gloss - Pink Desire 15 beste Streetwear Lip Glosses Streetwear Color Rich Lip Gloss: Rose Petal StreetWear Lip Gloss - Smooch Streetwear Farge Rich Mega Shine Lipgloss - Valentine Rose Streetwear Color Rich Lip Gloss - Retro Funk Streetwear Color Rich Lip Gloss - Frostet Lilac Revlon Colorstay Lip Liner Scarlet Pink Review VOV Vannskinn Væske Lipcolour - Scarlet Lakme Absolute Gloss Addict Lipstick-Pink Temptation Review Cover Girl Outlast Lip Stain i Shade 402 Scarlet Pucker Review

Populært emne