Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Sally Hansen # 10 Gleaming Smile Brightening Lip Treatment Review - VEKTTAP 2023
Sally Hansen # 10 Gleaming Smile Brightening Lip Treatment Review - VEKTTAP 2023
Anonim

Hei alle sammen!

Etter å ha gjennomgått massevis av Sally Hansen-neglelakk, er jeg her med gjennomgang av en annen Sally Hansen-lipglans fra Diamantleppebehandlingsområdet i skyggen Gleaming. Les videre for å vite mer om det.

Produktbeskrivelse:

o Gir en glidende diamantglans o Forbedrer leppestrukturen hver gang du bruker den o Tidsfrigjør lipid fuktkompleks og retinal behandler lepper i opptil 12 timer o Microfine diamanter legger øyeblikkelig utstråling

Image
Image

Produktpris:

$ 4.95. Jeg kjøpte den for INR 375 på en skjønnhetsbutikk i Delhi som selger importerte kosmetikk.

Min erfaring med Sally Hansen # 10 Gleaming Smile Brightening Lip Behandling:

emballasje: Emballasjen til Sally Hansen lipglosser er veldig enkel. Den kommer i et gjennomsiktig plastrør som viser fargen på glansen inni og et metallisk sølvtopphåndtak. Det har ikke noen tekst på røret, bare på kartongen den kom inn. Det er et teeny-lite klistremerke nederst som betegner skyggenavnet, dvs. Gleaming. Emballasjen til denne lipglossen kan meget godt sammenlignes med Maybelline Color Sensational lip glosses. Bare disse Sally Hansen lipglossene kommer i en litt tynnere emballasje.

Image
Image

Skygge: Gleaming er en mørkrosa lip gloss med fine sølv glitter partikler i den. Den har en upåklagelig glans selv om den ikke er over toppen. Det ser veldig skinnende ut på leppene og shimmers er knapt synlige. Totalt lyser det virkelig opp hudtonen min og får meg til å se rettferdig ut. Dette er en slik nyanse som jeg føler vil passe alle hudtoner.

Image
Image

Tekstur og pigmentering: Strukturen av Sally Hansen lipglans er veldig jevn. Det føles ikke klissete eller fettete på leppene. det føles litt tingly skjønt, men denne tinte følelsen avtar etter et par minutter med søknad. Selv om teksturen i glansen ikke føles klissete på leppene, sitter håret mitt til tider på leppemaling. Det lyser øyeblikkelig opp ansiktet og frisker også opp det, så i denne henseende står denne leppeblanken opp til kravet. Det er en veldig fuktighetsgivende lipglans. Jeg pleier ikke å ha en leppebalsam eller en leppestav under denne leppeglansen, og i seg selv hjelper denne leppeplaten mine lepper fuktig i god 4 + timer. Det er en pent pigmentert lipglans. Jeg bruker vanligvis bare to strøk av denne leppeglansen, og det forblir på meg i rundt 3 timer med et lett måltid. Denne leppeblanken overfører ikke så mye som de fleste lipglosser gjør. Det gjemmer ikke pigmenteringen på mine lepper så godt, og det virker som en lysmediumrosa glans på mine lepper.

Image
Image

Pros av Sally Hansen # 10 Gleaming Smile Brightening Lip Behandling:

o Rett priset for kvaliteten. o Veldig fuktighetsgivende o Holder lepper glanset i 3 + timer o Overfører ikke mye. o En slik farge som passer til de fleste hudtoner. Perfekt n * de lip gloss for indiske hudfarger. o Kompakt og reisevennlig emballasje.

Cons av Sally Hansen # 10 Gleaming Smile Brightening Lip Behandling:

• Selv om det ikke gir mye forskjell, men jeg føler at emballasjen kunne ha vært minst litt mer informativ. • Mennesker som ikke liker å glitre i leppeplaster, kan hoppe over det. • Skjuler ikke pigmenteringen av leppene mine. • Har en merkelig lukt (selv om lukten avtar etter noen få minutter). • Gir en prikkende følelse på leppene når de påføres.

Image
Image

Vil jeg tilbakekjøp det / anbefaler jeg Sally Hansen # 10 Gleaming Smile Brightening Lip Treatment?

Jeg liker ikke denne skyggen så mye, heller ikke jeg vil anbefale eller vil jeg kjøpe tilbake.

IMBB Rating:

3/5

Konklusjon på Sally Hansen # 10 Gleaming Smile Brightening Lip Behandling:

Hvis du leter etter en fuktighetsgivende lipglans, er dette glansen du trenger å sjekke ut.

Maybelline Baby Lips Crystal Lip Balm i Gleaming Coral Review Maybelline Color Sensational High Shine Lip Gloss i Gleaming Grenadine Review Sally Hansen Diamond Lip Treatment - Bryllupsreise Red Review Sally Hansen Lip Inflation Extreme Lip Gloss - Sheer Bare Sally Hansen Lip Gloss-Brocade Sally Hansen Salon Manicure Cuticle Eraser + Balm Review Sally Hansen Cornsilk Skin Brightener Sally Hansen Styrking av Formula Polish Remover Sally Hansen Fast Dry Nail Color Pen i Blå Sally Hansen Fransk Manicure Pen Pure White Tips

Populært emne