Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Kat Von D Shade & Light Contour Palette Review, fargeprøver - KROPP 2023
Kat Von D Shade & Light Contour Palette Review, fargeprøver - KROPP 2023
Anonim

Hei alle sammen,

Denne anmeldelsen kommer på en ganske ny utgave av Kat Von D. Det Shade + Light Contour Palette.

Om produktet:

En konturpalett med tre nyanser for konturering og tre nyanser for å markere, designet for å forme og definere ansiktsfunksjoner for å skape et blikk av autentisk dimensjonalitet.

Image
Image

Hva det gjør:

Kat Von D bruker en skyggeartner som bruker skygge og lys for å skape dybde og dimensjon i sine fengslende portretter, og smelter dem med livaktig autentisitet. Ta kunstnerisk skyggelegging i egne hender med denne Shade + Light Contour Palette, og skånsomt skulptur, meisel, form og slankere funksjonene dine for forbedret definisjon. I motsetning til tradisjonelle bronzingpulver er Shade + Light Contour Palette lastet med et unikt utvalg av matte nyanser som fanger de skyggens og lysens sanne nyanser. De tre konturskyggene skaper realistiske skygger for å redusere ansiktsfunksjonene, mens de tre høydepunktsskyggene gir en myk lysstyrke for å forsterke dimensjonen. En ekte kunstnerpalett spesialdesignet for å brukes med Shade + Light Contour Brush, disse silkeaktig, byggbare pulverene smelter enkelt i huden for en feilfri, fading-proof finish som smigrer hver hudton eller ansiktsform.

Image
Image

Dette settet inneholder: - 3 x 0.16 oz Skyggepulver i Sombre (true taupe), Shadowplay (mykbrun), Ubevisst (dypbrun) - 3 x 0,08 oz Lyspulver i Lukt (rosa naken), Lyric (gul beige), Levitation (myk fersken) -Step-by-step guide

Hva det er formulert UTEN: - Parabener - Sulfater - Ftalater

Hva annet trenger du å vite:

Paletten inneholder en illustrert trinnvis opplæring med tre enkle, kunstneriske måter å definere kinnbenet ditt, slanke ansiktet og forme nesen din. Shade + Light Contour Brush selges separat.

Følg den medfølgende innsatsen - illustrert av Kat selv - og master kunsten å konturere på tre enkle måter: Definer kinnben: skulptur og meisel ditt utseende. Slank ansiktet ditt: Slendere funksjoner og definer kjevelinjen. Form nesen din: taper silhuetten.

Image
Image

Pris : $46

Image
Image

Min erfaring med Kat Von D Shade & Light Contour Palette:

Som vi alle vet, handler alt om konturkonturkontur i makeup verden nå dager. Hvert merke der ute har sluppet en konturpalett i sin linje. Inntil nå var konturavdelingen i sminkeverdenen styrt av Anastasia Beverly Hills Contour Kit (som jeg tilfeldigvis eier og du kan lese hele anmeldelsen på den her), men jeg må innrømme at jeg elsker dette settet av Kat von D mye mer enn ABH en. Les en for å vite hvorfor og også for å se mine komparative tanker om dette mot Anastasia-paletten.

Image
Image

emballasje:

Den leveres i en solid kartong type boks som lukkes sikkert via en magnetisk lukning. Det har også et praktisk speil som jeg setter stor pris på, og denne funksjonen manglet i ABH-settet.

Tekstur og pigmentering:

Alle pulver i dette settet er veldig glatte, silkeaktig og bøybare. Alle disse nyansene er helt matte uten noe snev av glans. ABH-paletten inneholdt en høylysskygge kalt Sand som var skinnende. Selv om dette settet ikke inneholder shimmer, finner jeg at jeg ikke savner det. Jeg foretrekker å bruke min egen highlighter uansett.

Image
Image

Disse pulverene er høyt pigmenterte, selv de lysende tynnene viser seg faktisk klart på huden min og hjelper med å frembringe funksjoner som jeg vil fremheve. uten å se kalkaktig eller for pulveraktig på ansiktet mitt. Alle 3 konturfarger fungerer veldig bra med hudtonen min. En kon jeg ville liste her er at alle disse høydepunktene og konturfarger ser ut som lik på meg i deres respektive kategorier når de brukes (alt på en veldig smigrende måte selvfølgelig); Jeg kan bokstavelig talt bruke dem om hverandre uten å kunne fortelle en verden av forskjell. Forskjellen er kanskje veldig subtil i undertone av hver av disse nyanser. Derfor kan jeg blande to eller flere nyanser uten at det ser mudret ut.

Image
Image
Image
Image

Med Anastasia-settet kunne jeg tydelig fortelle forskjellen på ansiktet hvis jeg brukte en ny nyanse, men her lå problemet med at ikke alle nyanser var smigrende og jobbet med hudtonen min. Anastasia-settet har også påfyllbare panner som dukker opp og som selges individuelt i en rekke nyanser, så du kan bokstavelig talt tilpasse ditt sett hvis du foretrekker det også. Også alle fargene i Anastasia-settet er av samme størrelse, i motsetning til Kat von D-settet, der konturfargen har en større størrelse enn høylyseskyggen, som etter min mening er en god ide som du bruker mer konturpulver på større område av ansiktet enn highlighters.

Image
Image
Image
Image

Jeg kan også bruke highlighter nyanser å sette min sminke og under øye concealer og det gjør en god jobb på det og bidrar til å lyse øyeområdet. Alle disse nyanser har en for det meste nøytral undertone etter min mening derfor vil de jobbe for de fleste hudtoner. De er heller ikke for varme eller for kule.

Shades:

Lucid: En lys naken med en rosa undertone. Jeg bruker denne nyansen for å markere nesen, pannen og haken. Lyrie: gulaktig beige. Jeg bruker dette til å sette min øye. levitasjon: Jeg fersken tonet fremhever skygge. Jeg bruker dette til å markere de høyeste punktene i kinnene mine. sombre: En brunaktig taupe. Skyggeskuespill: En myk brun. Jeg kan bruke både denne og Sombre-skyggen til å konturere. Underbevissthet: En dyp brun. For mørkt å konturere ansiktet med, men jeg bruker dette til å konturere under haken min.

Image
Image
Image
Image

Alt i alt, jeg liker virkelig nesten alt om dette settet. Jeg elsker den fantastiske emballasjestilen som er sant for alle Kat Von D-produktene. Pigmenteringen av disse fargene er fantastisk, og alle disse nyanser er svært smigrende på skinnet mitt. På en sidenotat bruker jeg Kat Von D Shade + Light Contour-børsten som ble utgitt sammen med dette settet og designet for å bli brukt med det, og en gjennomgang på børsten kommer også snart opp på IMBB. Denne Kat Von D på ($ 46) er litt dyrere enn Anastasia en ($ 40). Jeg vil anbefale dette Kat Von D-settet over Anastasia Beverly Hills-kontursettet.

Image
Image

Fordeler av Kat Von D Shade & Light Contour Palette:

• Helt eautiful emballasje og konsept med skygge og lys! • Inneholder et speil. • Alle nyanser er veldig smigrende på min lyse medium hudtone. • Nyanser ser veldig naturlig ut på min hudtone. Det ser ikke ut til at jeg har noen sminke, og det ser ikke ut gjørig. • Super lett å jobbe med, veldig bøybare og myke pulver. • Lysene i lyspunktene viser seg faktisk på huden min og lyser som de skal.

Ulemper med Kat Von D Shade & Light Contour Palette:

• Dyrt. • Nyanser kan ikke tilpasses som ABH-settet, men jeg bryr meg ikke om det. Jeg liker alle nyanser som tilbys i dette settet. • Skygger ser ut som lignende på huden min (på smigrende måte), med den eneste lille forskjellen som er i tonen i nyanser.

IMBB Rating: 4.9/5

Image
Image

Kat Von D Lolita Evig Liquid Lipstick Review, fargeprøver Kat Von D Tattoo Liner - Shade Trooper Kat Von D Autograph Pencil Liner i Por Amor Kat Von D Tattoo Liner - Shade Trooper Elegant Makeup Face Contour Kit i middels gjennomgang Kryolan Supracolor Makeup Palette med 6 farger MAKE UP FOR EVER 5 Camouflage Cream Palette No 4 Review, Swatch, FOTD Anastasia Beverly Hills Contour Kit Review

Populært emne