Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Korres Wild Rose Instant Brightening ansiktsmaske gjennomgang - HåR 2023
Korres Wild Rose Instant Brightening ansiktsmaske gjennomgang - HåR 2023
Anonim

Hei skjønnhetene,

Jeg har en normal tørr hud som blir veldig tørr om vinteren. Jeg har alltid brukt ansiktsmasker, som ikke tørker ut huden mye, selv om sommeren. For vintre ønsket jeg å prøve en fuktighetsgivende ansiktsmaske. Dette var det jeg kjøpte denne vinteren under et tilfeldig online søk. Det pleide å komme i en 40 ml krukke emballasje, som virkelig slår meg av; men da så jeg at det også var tilgjengelig i en mindre røremballasje. Jeg grep straks tre av rørene for å vare meg gjennom vintrene.

Image
Image
Image
Image

Beskrivelse:

En ren hvit maske for en klar og strålende hudfarge, egnet for alle hudtyper. Wild rose olje er en naturlig kilde til vitamin C, som viser betydelig reparasjon til fine linjer og hudkarakterer. Samtidig retter et kompleks av urteekstrakter opp av misfarging av huden, og gir lysstyrke og utstråling til huden. En umiddelbar lyseffekt er umiddelbart synlig fra den første applikasjonen. Passer til alle hudtyper.

Hvordan å bruke:

Påfør på tørr hud, unngå øyeområdet. Vent i 15 minutter og skyll av. Bruk en eller to ganger i uken. Dermatologisk testet.

Aktive ingredienser:

Wild Rose Oil, Argan tree olje, WaltheriaIndica ekstrakt, Shea smør. Avokado smør, Provitamin B5.

Image
Image

ingredienser:

Image
Image

Formula Fakta:

93,3% naturlig innhold. Mot dyreforsøk. Resirkulerbar emballasje.

Inneholder ikke:

Mineralolje, parafinvoks / patrollatum, silikoner, parabener, glykoler, etanolaminer, SLES, ALES, syntetiske fargestoffer, ftalater, alkohol, retinol, animalske biprodukter, hvete, nøtter.

Pris: 7 GBP for 16ml

Image
Image

Min erfaring med Korres Wild Rose Instant Brightening Face Mask:

Jeg kjøpte denne masken hovedsakelig etter å ha sett at den har en stor mengde naturlige ingredienser.

emballasje: Den kommer i en resirkulerbar boksemballasje, dyprosa i farge. Røret er et klembart rør, med et hvitt fargelokk. Røremballasjen gjør det veldig hygienisk, og den lille størrelsen gjør det enkelt å bære under reiser. Samlet sett, en enkel, men solid emballasje.

Krem: Maskens innsiden er faktisk ganske kremaktig i konsistens. Den er hvit i farge; og har en rose duft til den. Det lukter ikke som naturlige roser, men lukten er ikke så kunstig som å være ubehagelig for nesen. Lukten er ganske subtil, men linger så lenge masken holdes på ansiktet.

Image
Image

Konsistens: Masken er kremaktig, myk og veldig lett på huden. Det sprer seg veldig lett i ansiktet, og det er faktisk behov for en liten mengde for hele ansikt og nakke. Det tørker ikke ut i det hele tatt. Det forblir kremaktig hele tiden du holder den på. Det skal deretter vaskes med vann.

resultater: Huden blir lys etter at masken er fjernet. Lysstyrken forblir ikke lang og går av innen en time eller to. Masken fukter faktisk ansiktet. Jeg har hatt noen tørre flekker på kinnene og nesene mine; noen ganger denne vinteren. Denne masken var i stand til å kvitte seg med alle de tørre og flakete flekkene og gjøre huden myk og myk igjen. Det strammer porene litt. Så langt som påstandene om å redusere fine linjer og blemishes gå; Jeg har ikke sett noen store endringer, om noen, i løpet av de siste to månedene av bruk.

Image
Image
Image
Image

Fordeler med Korres Wild Rose Instant Brightening Face Mask:

 • Øko-vennlig, røremballasje.
 • Hyggelig rose duft.
 • Veldig lett på huden.
 • Sprer seg lett.
 • Blir kremaktig hele tiden.
 • Tørker ikke ut eller strammer huden.
 • Lyser opp huden i en stund.
 • Fuktar huden.
 • Får seg av tørre og flakete områder.
 • Strammer porene.
 • Har ikke brutt meg ut.
 • 93% naturlig.

Ulemper med Korres Wild Rose Instant Brightening Face Mask:

 • Ikke tilgjengelig i India.
 • Lysstyrken forblir ikke for lenge.
 • Ikke bemerkelsesverdig redusere hudfeil eller fine linjer.
 • Dyrt for mengden.

IMBB Rating: 3.8/5

Image
Image

Ville jeg tilbakekjøpe Korres Wild Rose Instant Brightening Face Mask?

Jeg har allerede tre rør av denne masken; og kan prøve noe annet når disse blir brukt. Samlet sett er dette en enkel, naturlig, kremaktig og fuktighetsgivende og lett lysende maske, bra for den tørre huden. spesielt i vintermånedene.

Korres Wild Rose Face and Eye Serum Review Korres Wild Rose Mineral Foundation Review Korres granateple tonic lotion for fet til kombinasjon hud Korres Wild Rose + Vitamin C Avansert Brightening Sleeping Facial Review Korres Wild Rose 24-timers fuktighetsgivende og lysende creme gjennomgang Korres Antiageing Primer Review Korres Pomegranate Balancing Cream Gel Moisturizer Review Korres Wild Rose Lip Butter Glaze Review Pond's White Beauty Peel-Off Instant Brightening Mask Kaya Insta Brightening Micro Mask Review Clinique Turnaround Instant Facial Masque Review L'Occitane Immortelle Brightening fuktighetsmaske gjennomgang

Populært emne