Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Step-by-Step Matte Neutral Eye Makeup Tutorial - HåR 2023
Step-by-Step Matte Neutral Eye Makeup Tutorial - HåR 2023
Anonim

Av Palak Bhatia

Hallo jenter, Somre er her, så er varmen og svette! Jeg kom opp med denne matte nøytrale øye sminke utseende som vil se frisk, selv om dagen! Og for natten kan du leke med det ved å røyke det mer eller legge til en annen farge. Dette utseendet er enkelt, enkelt og oppstyrt! La oss få rett inn i det!

Image
Image

Trinn 1

Så første ting først, jeg primet dekslene mine ved hjelp av Inglot Eye Makeup Base.

Image
Image

Steg 2

Ved å bruke en myk blandingsbørste, tok jeg opp denne brunkoralen, terrakotta-skyggen og brukte den som min overgangsskygge i krøllen. Jeg blandet det så godt som mulig, for å få en myk finish rundt kransen.

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Trinn 3

Da, med en øyenskygge børste, plukket jeg en matt hvit hvit øyenskygge og brukte den over lokkene mine.

Image
Image
Image
Image

Trinn 4

Deretter plukket jeg en matt brunt øyenskygge fra Faces ved å bruke en krøllebørste og presset den i krøllen og på det ytre hjørnet bare for å definere det litt mer.

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Trinn 5

Etter det tok jeg en matt svart eyeliner og skapte en vinget eyeliner.

Image
Image
Image
Image

Trinn 6

Jeg tok den øvre skyggen og den brune øyenskyggen igjen, og jeg la min nedre vannlinje med den.

Image
Image
Image
Image

Trinn 7

Ved å bruke en øyenvippe krøller, krøllet jeg øyenvippene og prepped dem for mascara. Jeg brukte om lag to lag med bedre fordel enn Sex Mascara; Du kan bruke hvilken som helst mascara etter eget valg.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Trinn 8

For å avslutte utseendet brukte jeg Inglot blush i en ferskenskygge og Gerard Cosmetics Hydra Matte leppestift i skyggen Serenity.

Image
Image
Image
Image

Det er det! Dette utseendet er enkelt, og kan oppnås med minimal grunnleggende produkter! Resultatet er et matt nøytralt øyenskygge-utseende som du kan kle på eller kle deg ned og blande og matche med noen leppefarger, og du har det fint nesten kutt krøllete øye utseende!

Lett trinn-for-trinns opplæring for lilla-plomme smokey-øyne Step-by-Step Makeup Tutorial - Sonakshi's Smokey Eye Look Hvordan å skjule acne arr og blemishes med makeup - komplett sminke opplæring Eye Makeup Tutorial - Soft Summer Smokey Eyes Steg-for-trinns Eye Makeup Tutorial - Blå Jewel Tonet Smokey Eyes Viseart 04 Dark Matte Eyeshadow Palette Review + 3 Stunning Eye Makeup Looks Makeup Revolution Matte Brights Redemption Palette Ben Nye Neutral Sett Colorless Face Powder Slik bruker du Liquid Foundation Tutorial Aqua Eyes Makeup, Braids og Tutorial

Populært emne