Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Celine Dion Parfymer Pure Brilliance Moisturizing Body Lotion Review - KROPP 2023
Celine Dion Parfymer Pure Brilliance Moisturizing Body Lotion Review - KROPP 2023
Anonim

Så langt har jeg kun gjennomgått kroppsrør fra en av mine favorittmerker, St Ives som produserer Parabens gratis produkter. Jeg har hentet alle de tre produktene fra Celine Dion Pure Brilliance-serien. Så, her er jeg med gjennomgang av Celine Dion Parfums Pure Brilliance Moisturizing Body Lotion.

Image
Image

Produktbeskrivelse:

Image
Image

Pris:

$ 7 for 75 ml. Prisen kan variere på tvers av butikker.

Min erfaring med Celine Dion Parfums Pure Brilliance Moisturizing Body Lotion:

La meg forklare min hudtype igjen.: D Jeg har oljeskombinert hud og det blir ganske tørt om vinteren. Rikelig tilførsel av fuktighet sammen med en behagelig duft er obligatorisk i en body lotion for meg. Men jeg prøver å holde kroppen min fuktighetskrem budsjett innenfor grenser fordi kroppen lotion / smør er alltid nødvendig i mer mengde enn ansikt fuktighetskrem.

emballasje: Celine Dion Pure Brilliance-serien er fargekodet i lilla med gyldne aksenter. Det samme gjelder for kroppen lotion emballasje. Det lilla røret ser bra ut med gyllenhette, men det gyllene trykket svikter. Beskrivelsen er ikke for fremtredende og føles sløret. Selv å klikke på bilder var en smerte. Men det er lett, dispenserer kontrollert mengde fra dyse og reisevennlig.

Image
Image

Konsistens, tekstur og finish: Celine Dion Parfums Pure Brilliance Moisturizing Body Lotion har en tykk konsistens og myk tekstur. Jeg vil helst kalle det en fuktighetsgivende body lotion enn en fuktighetsgivende. Den er perfekt for tørr hud, men utilstrekkelig når det gjelder fuktighet for meget tørr hud.

Det sprer seg lett ut og en anstendig mengde (ikke stor) er nødvendig for å dekke hele kroppen. For ben og armer oppfyller en liten mengde formålet. Det blir absorbert raskt og etterlater huden hydrert og ikke fettete. Den har en matt finish; ingenting glanset bortsett fra de små og spredte glanspartiklene for å legge til glans. Jeg har lagt merke til det legger til litt lysende effekt på huden.

Image
Image

Duft og resultater: Som jeg allerede har nevnt, er det en fuktighetsgivende body lotion etter min mening. Formulert med naturlige ingredienser og å være et parabenfritt produkt, får det ekstra smak. Det tar bort tørrhet og forlater huden uten fett. På tørr hud varer hydratiseringen 5-6 timer og kan etterfølges av en ny påføring, hvis nødvendig.

Jeg tror sterkt tørrskinnede skjønnheter må ikke plukke opp dette som en kroppskrem, til de vil ha de små spredte shimmers for å legge glamour til sine ryggløse eller beskårte topper om vinteren. Det forlater huden myk og glatt. Den dominerende kvaliteten er signatur duften av Celine Dion serien. Infused med topp fruktige, mellomstore blomster og base woody og musky notater, gjør duften din dag og holder deg så lang som hele dagen, og gir en forfriskende følelse gjennom hele.

Image
Image

Fordeler med Celine Dion Parfums Pure Brilliance Moisturizing Body Lotion:

• Parabener gratis produkt, med naturlige ingredienser. • Lettvekt og ikke-fettete kroppskrem. • Absorberer raskt med matt effekt, men inneholder små, spredte shimmers. • Passer til normal tørr hud. • Himmelsk duft. • Helt fuktig for hud. • varer i 5-6 timer i gjennomsnitt • Tykk konsistens med myk tekstur. • Blader huden jevn, hydrert og myk. • Reise vennlig.

Ulemper med Celine Dion Parfymer Pure Brilliance Fuktighetsgivende Kropp Lotion:

• Dyrt for mengden. • Tilgjengelighetsproblemer. • Ikke for alvorlige tørrskinn.

IMBB Rating:

4.6/5

Ville jeg tilbakekalle / anbefale Celine Dion Parfums Pure Brilliance Moisturizing Body Lotion?

Jeg liker virkelig effekten som den gir til huden min; hydrert med total matt finish og små, spredte gnister for å legge til lys refleksjon og glans. Jeg elsker produktet og vil tilbakekjøp når det er lett tilgjengelig.

Jeg anbefalte det til folk med vanlige og tørre skinn, men hopp over dette produktet hvis du har en super tørr hud som hydratiseringsnivået er veldig bra, men det er ikke en kroppssmør eller høy fuktighetskrem.

Se deg igjen med et annet produkt ganske snart.

Ciao!

L'Oreal Paris Color Riche Ren Reds Star Collection Pure Rouge Estee Lauder Ren Farge Langvarig Leppestift Hindbær Lotus Herbals Pure Color Lipsticks Estee Lauder Pure Color Lipstick Pink Parfait Alterna Bamboo Silk Slank Brilliance Cream Revlon Laser Brilliance 1-¼ Inch Infrarød Heat Straightener Nivea Moisturizing Body Lotion Himalaya Herbals Intensive Moisturizing Body Lotion Sephora Peony Moisturizing Body Lotion Yardley Skin Radiance Moisturizing Body Lotion - Sandeltre

Populært emne